Fix: Damp, der afslutter installationen

Steam, en af ​​de største spilhostingklienter i verden, anslås at have 6 millioner spillere online hver dag. Det er udviklet af Valve Corporation. Der er tusindvis af spil tilgængelige på klienten, hvor flere tilføjes hver dag.

Steam kan være en kæmpe i spilbranchen, men det er ikke uden problemer. Der er en fejl i Steam-klienten, hvor installationsprocessen sidder fast med en bestemt procentdel i timevis under installation af et spil. For det meste er procentdelen 0% eller 1%. Denne fejl kan skyldes en række tekniske fejl. Det er muligt, at Steam har deres tjeneste eller servere nede, hvilket kan medføre, at du har problemer under installationen. Hvis deres tjenester kører perfekt, betyder det, at der er et problem i din ende.

Løsning 1: Kontrol af dine pc-krav

Mange spil kræver, at du har specifik pc-hardware og software tilgængelig, før du kan spille dem. Et spil er designet til at køre på et minimum af hardware; hvis det ikke leveres til det, er det muligt, at det nægter at installere.

Du kan nemt kontrollere spilets krav ved at navigere til Steam-butikssiden, hvor du købte det. Minimumskrav findes enten øverst eller helt nederst.

 1. Start Løb applikation (tryk på Windows + R-knappen) og skriv i dialogboksen “dxdiag”. Dette starter et nyt vindue foran dig.
 2. Dette værktøj kaldes Diagnosticeringsværktøj til DirectX. På fanen System kan du se din processor og dens specifikationer i detaljer.

 1. Når du trykker på Skærm knappen (findes øverst i vinduet), denne applikation viser dig alle oplysninger om dit grafikkort og grafiske hukommelse.

 1. Du kan nemt sammenligne dine systemspecifikationer med kravene til spillet. Hvis du ikke opfylder disse krav, er det muligt, at Steam nægter at installere spillet på grund af dette.

I dette tilfælde kan du opgradere specifikationerne for dit system og prøve at installere spillet.

Løsning 2: Din Steam er online et andet sted

Der er også mulighed for, at din Steam-konto er logget ind et andet sted. Hvis dette er tilfældet, kan Steam undertiden ikke installere spillet på din computer, da det ikke forstår, hvilken computer det skal installeres på. Vi kan de-autorisere alle de andre enheder fra din Steam-konto og prøve at logge ind igen.

Bemærk, at denne løsning logger dig ud af alle de andre enheder, du er logget på. Følg ikke denne metode, hvis du ikke har adgang til alle dine legitimationsoplysninger, eller hvis du ikke har disse enheder inden for rækkevidde.

 1. Åbn din Steam-klient. Klik på din kontonavn til stede i øverste højre hjørne af skærmen. Du kan også åbne din konto fra din browser og følge trinene. Det er den samme ting.
 2. Vælg indstillingen "konto detaljer”Fra listen over valgmuligheder i rullemenuen.

 1. Vælg fanen Kontooplysninger fra venstre side af skærmen. Rul nu ned på skærmen, indtil du finder fanen Kontosikkerhed. Klik på den mulighed, der siger “Administrer Steam Guard”.

 1. Når du er kommet ind i Steam Guard, skal du navigere til slutningen af ​​skærmen. Her vil du se en fane, der består af, at din konto er logget ind på andre enheder. Klik på knappen, der siger “Fjern godkendelse af alle andre enheder ”. Denne mulighed logger Steam ud af alle andre enheder, hvor du muligvis har logget ind.

Vi gentager advarslen igen, følg ikke denne metode, hvis du ikke har adgang til Steam-legitimationsoplysninger, eller hvis enhederne ikke er inden for rækkevidde.

Løsning 3: Damp servere ned

Som spiller kender du allerede dette spørgsmål, er Steam nede? Dette spørgsmål dukker op i det øjeblik, du ikke kan oprette forbindelse til Steam-klienten, butikken eller samfundet korrekt.

Der er mange måder, hvorpå du kontrollerer Steams serverstatus. På Steam-webstedet, der udelukkende er dedikeret til at levere disse oplysninger, kan du kontrollere status for alle de forskellige servere, dvs. USA, Europa, Holland, Kina osv. Hvis serverne er sunde og kører, vises teksten som grøn . Hvis de er offline eller gennemgår en masse belastninger, kan de se ud som røde. Nogle servere kan også virke orange for at indikere, at deres belastning er moderat; mere belastning ville overbelaste serveren til dens maksimale kapacitet.

Ikke kun dette, du kan også kontrollere, om Steam-butikken fungerer korrekt såvel som Steam-samfundet. Hvis du oplever en fejl, hvor Steam ikke fortsætter din installation og sidder fast et sted, skal du først kontrollere, om Steam-serverne er nede. Hvis de er op, betyder det, at der er et problem i din ende, og du kan følge løsningerne nedenfor.

Kontroller Steams serverstatus, inden du følger de andre nedenstående løsninger.

Løsning 4: Deaktivering af firewall og tilføjelse af undtagelse til Antivirus

Det er en velkendt kendsgerning, at Steam er i konflikt med Windows Firewall. Som vi alle ved, har Steam tendens til at downloade opdateringer og spil i baggrunden, mens du bruger Windows til noget andet. Det har en tendens til at gøre det, så du ikke behøver at vente på, at download er afsluttet, når du vil spille dit spil eller bruge Steam-klienten. Steam har også adgang til et antal systemkonfigurationer, og det ændrer det, så du kan få den bedste tilgængelige oplevelse til dit spil. Windows Firewall markerer nogle gange nogle af disse processer som ondsindede og har tendens til at blokere Steam. Der kan endda være en konflikt, hvor Firewall blokerer Steam's handlinger i baggrunden. På denne måde ved du ikke, at det engang sker, så det bliver svært at finde ud af det. Vi kan prøve at deaktivere din Firewall midlertidigt og kontrollere, om fejldialogen forsvinder eller ej.

Du kan tjekke vores guide til, hvordan du deaktiverer firewallen.

Som i tilfældet med Firewall kan din antivirus nogle gange også karantæne nogle af Steams handlinger som potentielle trusler. Den åbenlyse løsning ville være at afinstallere dit antivirusprogram, men det er ikke klogt at gøre det. Hvis du afinstallerer dit antivirusprogram, udsætter du din computer for en række forskellige trusler. Den bedste måde er at tilføje damp til listen over applikationer, der er undtaget fra scanning. Antivirusprogrammet behandler Steam, som om det ikke engang var der.

Du kan læse vores guide til, hvordan du tilføjer Steam som en undtagelse til dit antivirusprogram.

Løsning 5: Bekræft integriteten af ​​spilfiler og reparation af Steam-bibliotek

De fleste af de spil, der er tilgængelige i Steam, er meget store filer, der består af flere GB'er. Det er muligt, at nogle af dataene under download / opdatering kan være ødelagt. Steam har en funktion i selve klienten, hvor du nemt kan kontrollere integrationen af ​​spilfiler.

Denne funktion sammenligner dit downloadede spil med det i den nyeste version, der findes på Steam-serverne. Når det er gjort krydstjek, fjerner det eventuelle uønskede filer eller opdaterer dem, hvis det er nødvendigt. Der er manifestationer til stede i hver computer, hvor et spil er installeret. I stedet for at kontrollere filerne en efter en (som tager timer) sammenligner Steam det tilstedeværende manifest på din pc med det på serverne. På denne måde foregår processen meget hurtigere og mere effektivt.

Vi kan også prøve at reparere Steam Library-filer. Steam-biblioteket er det sted, hvor alle dine spil er til stede, og du kan kun få adgang til dem gennem det. Det er muligt, at dit Steam-bibliotek ikke er i den korrekte konfiguration. Der kan også være et tilfælde, hvor du har installeret Steam på et drev, og dine spil er på et andet. I så fald skal du reparere begge biblioteker, før du starter dit spil igen.

Bemærk, at denne proces tager noget tid, da der foregår meget beregning. Annuller ikke processen imellem for at undgå yderligere fejl. Desuden kan Steam bede dig om at indtaste dine legitimationsoplysninger, når det er gjort med processen. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har dine kontooplysninger ved hånden.

Du kan tjekke vores detaljerede guide til, hvordan du verificerer integriteten af ​​spil og reparerer dit Steam-bibliotek.

Løsning 6: Deaktivering af Beta-deltagelse

Steam forbedrer ligesom mange andre giganter i spilbranchen konstant deres klient. Denne forbedring inkluderer nye tilføjede funktioner og fejlrettelser osv. Valve har en mulighed i Steam, hvor du kan få fat i de nyeste udviklinger ved at deltage i Beta-programmet.

I Beta-programmet får du alle funktionerne første hånd inden den officielle frigivelse, men du kan opleve en masse bugs og endda nedbrud. Som vi alle ved, er en betaversion ikke den officielle version, og udviklerne tilpasser konstant og foretager ændringer ved at indsamle data gennem din brug.

Når du oplever et problem, rapporteres det til Steam, der igen frigiver en opdatering til betaversionen for at rette det. Normalt kommer opdateringerne inden for to til tre dage, men det kan også være længere. Vi kan prøve at deaktivere din beta-deltagelse og kontrollere, om problemet løses.

Bemærk: Hvis du bruger en funktion, der kun er tilgængelig i betaversionen, kan den deaktiveres, da vi skifter til den stabile version. Følg ikke denne metode, hvis du ikke vil miste adgangen til disse funktioner.

Du kan læse vores artikel, der forklarer, hvordan du deaktiverer betaversionen.

Løsning 7: Deaktivering af Cortana (Windows 10)

Mange brugere rapporterede, at deaktivering af Microsofts digitale assistent (Cortana) løste deres problem. Cortana har administratorrettigheder og overvåger dine handlinger og samler data, så det kan tjene dig godt. I mange tilfælde kan dette komme i konflikt med din software (i dette tilfælde Steam) og forårsage uventede fejl.

Deaktivering af Cortana er ikke så simpelt som det plejede at være. Da Windows 10 blev lanceret, kunne du let deaktivere Cortana ved blot at vende en mulighed. Efter opgraderingerne fjernede Microsoft dog indstillingen fuldstændigt. Der er dog stadig en måde. Vi kan redigere registreringsdatabasen efter oprettelse af et systemgendannelsespunkt, hvis noget går galt.

 1. Trykke Windows + R knappen for at åbne programmet Kør. Skriv “i dialogboksenregedit”. Dette er en kommando til at hente registreringseditoren foran dig. Du bliver muligvis bedt om at give tilladelse til at køre programmet. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på Ja.
 2. Når du er i Registreringseditor, skal du navigere til følgende.

HKEY_LOCAL_MACHINE

Software

Politikker

Microsoft

Windows

Windows-søgning

 1. Her er en twister; du kan muligvis ikke finde en mappe, der hedder Windows Search. I så fald kan du oprette en ved at højreklikke på Windows og vælg indstillingen Ny.

 1. Når du er i Windows-søgning, skal du højreklikke på det tomme felt og vælge “DWORD (32 bit)”Fra listen over valgmuligheder.

 1. Når du har valgt indstillingen, vises en ny liste, som er klar til at blive navngivet. Du skal navngive “Tillad Cortana”. Når du har navngivet det, skal du dobbeltklikke på det, så vi kan sikre, at værdidataene er mærket som “0”.

 1. Det er det. Luk Registreringseditor, genstart computeren. Cortana er langt væk, og du kan kontrollere start af Steam ved hjælp af “Kør som administrator”.

Hvis denne løsning ikke fungerer, og du vil have Cortana til at komme tilbage, kan du gå ind i registreringseditoren som beskrevet og slette den mappe, vi lige har oprettet. Efter genstart af din pc skal Cortana være tilgængelig igen.

Løsning 8: Deaktivering af intern streaming

Steam har en funktion navngivet in-home Streaming. Det giver dig mulighed for at spille et spil på en computer, mens den faktiske proces sker et andet sted (en anden computer i dit hjem). Gennem Steam fanges spillyd og -video på din fjerncomputer og overføres til den computer, hvor du vil spille det. Oplysninger om spilinput (mus, tastatur og controller) sendes fra din computer til fjerncomputeren.

Denne funktion har fået masser af popularitet, da du dybest set kan køre Steam fra enhver fjerncomputer, som har meget høje specifikationer, mens du kan spille på en mere behagelig gave i dit soveværelse. Denne funktion lover let adgang og tilgængelighed på sit bedste; noget, som andre spilklienter ikke har leveret.

I lighed med alle andre spilfunktioner er denne funktion også kendt for at forårsage problemer med Steam. I dette tilfælde kan din download sidde fast ved installationen, fordi du har aktiveret streaming i hjemmet. Streamingen kan være i konflikt med installationen; dermed stopper processen og forhindrer den i at bevæge sig fremad. Vi kan prøve at deaktivere din streaming i hjemmet og kontrollere, om problemet løses.

 1. Åbn din Steam-klient. Åbn klientens Indstillinger efter at have valgt det fra indstillingerne efter at have klikket på Steam-ikonet til stede øverst til venstre på skærmen.
 2. Naviger til Fanen In-Home Streaming (findes til venstre på skærmen).
 3. Her vises alle pc'er, hvor du streamer din Steam-klient. Du kan enten fjerne alle de andre pc'er, eller du kan fjern markeringen linjen der siger “Aktivér streaming”.

 1. Gem ændringer og genstartDamp. Start din installationsproces igen, og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 9: Genstart igen og igen

Denne løsning er ikke en ordentlig metode og er ikke permanent. Du skal bemærke, at hvis du genstarter din computer, sker der en lille procentdel af installationsprocessen, før den stoppes igen. Vi kan prøve at genstarte din computer igen og igen HVIS du vil have. Ellers kan vi fortsætte med at opdatere / geninstallere din Steam direkte.

Vi hos Appuals anbefaler, at du ikke bruger denne metode og fortsætter direkte til den endelige løsning. Men for de mennesker, der ikke har mulighed for at geninstallere Steam, kan de følge denne metode, hvis de har lyst til det. Bemærk, at du vil udføre dette på egen risiko, og du er ansvarlig for eventuelle skader, der opstår.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Nu er der intet tilbage bortset fra at geninstallere Steam og se om det gør tricket. Når vi opdaterer dine Steam-filer, gemmer vi dine downloadede spil, så du ikke behøver at downloade dem igen. Desuden bevares dine brugerdata også. Hvad forfriskende Steam-filer faktisk gør er at slette alle Steam-klientens konfigurationsfiler og derefter tvinge den til at installere dem igen. Så hvis der var dårlige filer / korrupte filer, bliver de erstattet i overensstemmelse hermed. Bemærk, at efter denne metode skal du logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har disse oplysninger ved hånden. Processen kan tage et stykke tid, så undgå at annullere, når du starter installationsprocessen.

Du kan læse vores artikel om, hvordan du opdaterer dine Steam-filer.

Bemærk: Du kan læse vores guide, hvis du har en forbindelsesfejl, hvor hele din Steam-klient nægter at oprette forbindelse til internettet.