Sådan køres .MSC-filer som administrator

Filer, der har .MSC udvidelse er Microsoft Common Console-dokument filer. MSC-filer er dybest set de eksekverbare filer til en række forskellige hjælpeprogrammer og operativsystemstyringsprogrammer, der er indbygget med alle aktuelt understøttede versioner af Windows-operativsystemet ud af kassen. .MSC-filer er en ret betydelig del af Windows-operativsystemet, da nogle af de mest anvendte Windows-værktøjer er .MSC-filer - fra Lokal redaktør for gruppepolitik (gpedit.msc) til Windows 'ombord Diskhåndtering værktøj (diskmgmt.msc).

For at kunne udføre bestemte handlinger gennem .MSC-hjælpeprogrammer - for eksempel at rode med specifikke gruppepolitikker gennem Lokal redaktør for gruppepolitik - brugeren skal køre det pågældende .MSC-værktøj som administrator. Som standard, når Windows-brugere starter .MSC-hjælpeprogrammer fra et åbent Kommandoprompt eller a Løb I dialogboksen startes hjælpeprogrammerne i normal tilstand og har ikke administrative rettigheder. Når det er tilfældet, ved de fleste Windows-brugere ikke nøjagtigt, hvordan de kan køre .MSC-filer som administratorer. Nå, følgende er de to enkleste og mest effektive metoder, der kan bruges til at starte .MSC-værktøjer som administrator:

Metode 1: Start .MSC-hjælpeprogrammet fra en forhøjet kommandoprompt

Hver gang .MSC-værktøjer startes fra normal Kommandoprompter der ikke har administrative rettigheder, startes de i normal tilstand uden administrative rettigheder. Lancering af .MSC-værktøjer fra forhøjet Kommandoprompter der har administrative rettigheder, resulterer derimod i, at deres .MSC-filer køres som administratorer og med fulde administrative rettigheder. For at starte .MSC-hjælpeprogrammer som administrator ved hjælp af denne metode skal du:

Højreklik på Start-menu knappen for at starte WinX-menu.

Klik på Kommandoprompt (administrator) i WinX-menu at starte en forhøjet Kommandoprompt med administrative rettigheder.

Skriv navnet på det .MSC-værktøj, du vil starte som administrator, og tryk derefter på Gå ind. Indtastning gpedit.mscvil f.eks. starte Lokal redaktør for gruppepolitik hjælpeprogram. .MSC-filen, du startede, startes som administrator og har fulde administrative rettigheder.

Metode 2: Naviger til .MSC-værktøjets .MSC-fil, og kør den som administrator

Alle .MSC-filer, der svarer til deres respektive Windows-værktøjer og -programmer, kan findes i C: \ Windows \ System32 vejviser. En anden metode, der kan bruges til at køre .MSC-filer som administrator, er at finde og navigere til .MSC-værktøjets .MSC-fil og derefter køre den som administrator i stedet for at prøve at starte hjælpeprogrammet med administrative rettigheder. For at gøre det skal du:

Naviger til følgende bibliotek:

C: \ Windows \ System32

Find og højreklik på den .MSC-fil, der svarer til .MSC-hjælpeprogrammet, som du vil starte som administrator med fulde administrative rettigheder. F.eks msc filen svarer til Lokal redaktør for gruppepolitik hjælpeprogram og diskmgmt.msc filen svarer til Diskhåndtering hjælpeprogram.

I den resulterende kontekstmenu skal du klikke på Kør som administrator. Dette vil resultere i, at det valgte .MSC-værktøj startes i administratortilstand vil have fulde administrative rettigheder.