Fejlkode 65536 i COD Modern Warfare

Nogle Call of Duty Modern Warfare-spillere støder på Fejlkode 65536 når du forsøger at deltage i et online spil eller efter at være afbrudt fra en igangværende kamp. Dette er et multiplatform-problem, der er bekræftet at forekomme på pc, Xbox One og Playstation 4.

Efter at have undersøgt dette særlige problem viser det sig, at der er flere forskellige årsager, der kan forårsage dette problem. Her er en liste over potentielle synder:

  • Serverproblem - Et serverproblem er langt den mest almindelige synder, der kan udløse denne fejlkode. Hvis dette scenarie er anvendeligt, er der intet, du kan gøre andet end at vente på, at Activision løser deres serverproblemer.
  • TCP / IP inkonsekvens - Da det er blevet bekræftet af flere berørte brugere, kan dette problem også vises, hvis du har at gøre med dårlig TCP eller IP, der forstyrrer din forbindelse til spilserveren. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at genstarte eller nulstille din router.

Metode 1: Kontrol af serverproblemer

Inden du prøver nogen af ​​de andre rettelser nedenfor, skal du starte denne fejlfindingsvejledning ved at sikre, at du ikke rent faktisk har at gøre med et serverproblem, der ligger uden for din kontrol.

Hvis problemet faktisk er udbredt, skal du være i stand til at afdække bevis for et serverproblem ved at besøge dedikeret statusside opbygget af Activision hvor det rapporterer serverproblemer for hvert spil, de hidtil har frigivet.

Når du kommer til siden med aktiveringsstatus, skal du bruge rullemenuen i øverste højre hjørne til at vælge det spil, du i øjeblikket har problemer med.

Når Call of Duty Modern Warfare er valgt, skal du kontrollere, om den platform, du i øjeblikket støder på 65536 fejlkode on oplever i øjeblikket problemer.

Hvis du spiller på en konsol, skal du også klikke på ikonet, der er knyttet til din konsol og kontrollere status for PSN eller Xbox Live for at se, om nogen infrastrukturproblemer udløser denne fejl.

Hvis du stadig ikke er overbevist, kan du bruge tjenester som IsItDownRightNow eller DownDetector til at kontrollere, om andre COD MW-brugere i øjeblikket kæmper med det samme problem.

Hvis denne undersøgelse har hjulpet dig med at indse, at du ikke rent faktisk har at gøre med et serverproblem, skal du gå ned til den næste mulige løsning nedenfor.

Metode 2: Genstart eller nulstil din router

Nu hvor du har fjernet et serverproblem fra din liste over potentielle synder, skal du starte fejlfinding for et potentielt TCP / IP-problem forårsaget af din nuværende netværkskonfiguration.

I tilfælde af, at et netværk inkonsekvens faktisk forårsager 65536 fejlkode, skal du starte simpelt med en genstart af netværket og se om dette alene løser problemet for dig.

For at udføre en netværksgenstart skal du inspicere din router og finde den TÆND SLUK knap (tænd / sluk-knap). Når du ser det, skal du trykke på det en gang for at afbryde strømmen til din netværksenhed. Dette ender med at afbryde internetforbindelsen, som tvinger din router til at tildele nye TCP / IP-oplysninger, næste gang din enhed starter.

Når strømmen er afbrudt, skal du også fjerne strømkablet fysisk for at lade strømkondensatorerne på din router dræne sig selv. Når du har afbrudt strømmen, skal du vente et helt minut, før du genopretter strømmen.

Når internetadgang er genoprettet, skal du åbne Call of Duty Modern warfare og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig sidder fast med den samme 65536-fejlkode, er det næste logiske trin at gå til en nulstilling af netværket.

Men inden du forpligter dig til dette, skal du huske på, at denne handling ender med at rydde eventuelle personlige indstillinger, som du tidligere har oprettet til din router. Dette inkluderer hvidlistede emner, videresendte porte, brugerdefinerede legitimationsoplysninger og endda blokerede enheder.

Hvis du forstår konsekvenserne, og du stadig vil fortsætte med nulstillingsoperationen, skal du have fat i et tandstikker, en nål eller en lille skruetrækker og kigge efter reset-knappen på bagsiden af ​​din router.

Bemærk: I langt de fleste tilfælde er reset-knappen indbygget for at forhindre utilsigtet tryk.

For at starte en nulstilling af routeren skal du trykke på nulstillingsknappen og holde den nede, indtil du ser hver LED blinke samtidig - Når dette sker, ved du, at nulstillingsproceduren er løst.

Bemærk: Hvis du bruger en PPPoE-forbindelse, er du sandsynligvis nødt til at genindsætte dine ISP-leverede legitimationsoplysninger, før du kan gendanne internetadgang.

Nu hvor det endelig lykkedes dig at nulstille din router, genstarte din pc eller konsol, og prøv derefter at deltage i et multiplayer-spil i Call of Duty Modern Warfare for at se, om 65536-fejlkoden nu er rettet.

Mærker call of duty