Sådan gemmes videoer på Snapchat

Snapchat er en af ​​de mest anvendte telefonapplikationer og har fået stor opmærksomhed af mange. Brugere laver videoer og klikker på billeder med Snapchat, som tilbyder en enorm liste med filtre, der er behagelige for enhver person. Da vi alle ved, at videoer og billeder ikke bliver der længe som andre applikationer, f.eks. Instagram. Dette gør det mere besværligt for alle at gemme disse videoer på deres enhed.

Følgende er et par tricks, som du måske vil prøve at gemme videoer sendt af andre. Men inden det, lær hvordan du kan gemme dine egne Snapchat-videoer, som du har optaget fra Snapchat. For nybegyndere kan det være lidt forvirrende, så her er det, hvordan man går frem.

Sådan gemmes dine videoer på Snapchat:

Optag dem først, selvfølgelig!

gennemsigtigt ikon til optagelse af en videoPileknap nederst til venstre

Gemt i minder

Du kan få adgang til den video, der er gemt i dit telefongalleri eller fotos. Hvis du vil have adgang til det via appen, kan du blot trykke på ikonet minder, det er lige under det store gennemsigtige foto / optagelsesikon på Snapchats startskærm. Billederne eller videoerne under overskriftens hukommelse er dem, du har klikket på fra din Snapchat, mens de under kamerarullen er dem, der klikkes på fra dit telefons kamera eller andre apps.

Sådan gemmes en video, når du har sendt din historie

At gemme videoer, du har lavet fra din Snapchat, er et stykke kage. Det større problem er, når du skal gemme en video, som en anden har sendt dig, fordi alle Snapchat-videoer / billeder er spøgelsesindlæg, der forsvinder efter et stykke tid. Men folk glemmer ofte at gemme deres egne videoer, når de laver det, inden de sender det til deres venner eller sætter det op som deres historie.

Den gode nyhed her er, at hvis det var en historie, og du glemte at gemme den, har du stadig en chance for at gemme den ved at følge nedenstående trin:

  1. Gå på skærmen, hvor du har alle dine udsendte historier. Der ville du se lodrette prikker til højre for din historie. En måde at gemme videoerne på er ved blot at klikke på den nedadvendte pil lige ved siden af ​​disse prikker.
  2. Mens den anden vej er, som jeg følger, når du åbner en af ​​de historier, du lige har sendt, skal du stryge opad fra nedad på skærmen, og du vil kunne se de mennesker, der så dit snap, og der ville være muligheder for at slette og downloade dit snap.

TA-DA! Du har lige gemt dine snaps! Går nu videre til den vanskelige del af Snapchat. Gemme spøgelsesvideoer sendt af andre mennesker, som ikke kan gemmes direkte fra Snapchat.

Måder at gemme videoer på Snapchat fra andre

Ideen med 'Snapchat', der gør det unikt, er, at videoer og fotos på Snapchat forsvinder efter et stykke tid. Og ud over dette tilbyder Snapchat ingen måde at downloade de billeder eller videoer, der er indsendt af andre. Du kan skærmbillede billederne, men den person, hvis billeder du screener, får besked om, at nogen tog deres skærmbillede. Og jeg er sikker på, at ingen kan lide at blive fanget, mens de forfølger nogen. (lol)

For videoknapene har vi dog et par tricks, der måske bare fungerer for dig.

  • Screen Record -Hver telefon, hvad enten Apple eller Android, har en indbygget mulighed for skærmoptagelse. Kald det en livredder, fordi du kan optage noget på din skærm med denne ene mulighed. Ligesom skærmbilleder modtager dine venner eller personer på din liste dog en besked om, at du lige har optaget deres snap-historie.
  • Brug en anden telefon -Afspil den video, du vil optage på din telefon, og brug en anden telefon til at optage den video. Let? Det er hårdt arbejde, men hvis du virkelig vil downloade videoen eller ønsker at optage den, fungerer denne måde muligvis bare uden at lade den anden person vide det, i modsætning til 'skærmoptagelse'.