Fix: Google Chrome-fejl NET :: ERR_CERT_INVALID

Brugere af Google Chrome på Windows 10 kan undertiden støde på SSL-fejl, når de besøger adskillige topsider. Når denne fejl opstår, forhindrer den i det væsentlige brugeren i at fortsætte til destinationswebstedet, og den viser en tekstfejl, der tyder på, at "angribere måske prøver at stjæle dine oplysninger".

Dette problem opstår som et resultat af flere grunde. For det første kan det simpelthen være som et resultat af ugyldige dato- og tidsindstillinger på computeren; eller som et resultat af en browserkapring, der ændrer dine browserindstillinger.

Følgende metoder viser, hvordan du løser denne fejl i de forskellige tilfælde nævnt ovenfor.

 1. Sørg for, at du har den nyeste version af Google Chrome installeret. Hvis du ikke er sikker, skal du følge trinene nedenfor
  1. Skriv i adresselinjen i din Google Chromekrom: // hjælp /
  2. Vent nu til Chrome kontrollerer for eventuelle opdateringer. Det vil automatisk kontrollere og fortælle dig, om browseren er opdateret eller ej. Hvis det ikke er tilfældet, opdateres browseren automatisk.

 2. Nogle brugere fandt ud af, at deaktivering eller afinstallation af antivirusprogrammet også løser problemet. Så inden du går dybt ind i metoderne, skal du prøve at afinstallere eller deaktivere din antivirus et øjeblik og prøve igen. Glem ikke at tænde for antivirus igen, når du er færdig med at kontrollere.
 3. Slå Windows-firewall til og fra løser også problemet for nogle brugere. Så prøv først at slukke for firewallen og derefter tænde den igen. Prøv derefter at få adgang til hjemmesiden og kontroller, om problemet stadig er der. Følg nedenstående trin for at slå firewallen fra og til igen
  1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
  2. Type firewall.cpl og tryk på Gå ind
  3. Klik på Slå Windows Firewall til eller fra
  4. Klik på Sluk for Windows Firewall (anbefales ikke). Gør dette for begge Offentlig såvel som Privat sektioner
  5. Klik på Okay
  6. Gentag nu trinene fra 3-4, og klik på Tænd Windows Firewall når du kommer til trin 4.

Metode 1: Udførelse af en nulstilling af browser

Udførelse af en nulstilling af browser løser for det meste dette problem, hvis problemet er fra din ende. Grundlæggende nulstiller en browser-nulstilling browseren til dens standardindstillinger. Så hvis problemet skyldtes noget, der ændrede dine browserindstillinger, skulle dette løse problemet.

 1. Åben Google Chrome
 2. Klik på knap til indstillinger i øverste højre hjørne (3 prikker)
 3. Rul ned og vælg Vis avancerede indstillinger…
 4. Rul ned og klik Nulstil indstillingerne
 5. En pop op vises, der beder om bekræftelse. Klik på Nulstil
 6. Genstart nu din computer.

Dette nulstiller din browser tilbage til standard. Prøv nu at få adgang til de websteder, som du prøvede at få adgang til før.

Metode 2: Tilpasning af dato og klokkeslæt

Ugyldige dato- og tidsindstillinger vil sandsynligvis få din browser til at antage, at SSL-certifikater er udløbet eller forældede. Nulstilling og rettelse af dette vil sandsynligvis løse denne fejl.

 1. Trykke Windows-nøgle enkelt gang
 2. Vælg Indstillinger
 3. Vælg Tid og sprog
 4. Skift indstillingen Indstil tid automatisk og sørg for, at den er slukket
 5. Skift nu Indstil tid automatisk mulighed igen, og sørg for, at den er tændt
 6. Luk siden.
 7. Genstart computeren

Når genstart er afsluttet, skal du åbne Google Chrome, og problemet skal løses.

Metode 3: "Fare" -ord

Det er ikke en løsning, men mere en løsning på problemet. Hvis de ovennævnte metoder ikke virker af en eller anden grund, og du sidder fast i browseren sådan, skal dette være godt nok.

Når du ikke kan besøge et websted på grund af fejlmeddelelsen "Angribere stjæler oplysninger ...", skal du klikke et vilkårligt sted på skærmen (ikke klikke på et typefelt) og skrive fare. Det opdaterer siden til den rigtige side, og du kan få adgang til siden.

Men som nævnt før er det ikke en løsning, men en løsning. Så hvis intet andet fungerer, kan du bruge dette til midlertidigt at løse problemet.

Metode 4: Skriv adressen manuelt

Nogle gange kan malware eller en fejl (vi er ikke sikre på hvilken) muligvis ændre webstedets adresse, hvis du får adgang til det ved hjælp af et bogmærke. Så når du prøver at få adgang til et websted ved at klikke på bogmærket, forsøger din browser at gå til den ændrede adresse i stedet for den faktiske officielle. Så problemet løses, når du manuelt skriver adressen i adresselinjen i stedet for at få adgang til den via bogmærket.

Når du klikker på bogmærket, skal du også kontrollere og se den adresse, der vises på adresselinjen for at sikre dig, om det er den rigtige adresse eller ej.

Metode 5: Kontrol af proxyindstillinger

Nogle gange kan dine proxyindstillinger forårsage problemet. Så i dette tilfælde løser problemet problemet ved at ændre muligheden for at bruge proxyen.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type inetcpl.cpl og tryk på Gå ind
 3. Klik på Forbindelser fanen
 4. Klik på LAN-indstillinger
 5. Sørg for, at indstillingen Brug en proxyserver til dit LAN er ikke markeret. Denne mulighed skal være under sektionen Proxy-servere. Sørg også for indstillingen Registrer automatisk indstillinger indstillinger er også kontrolleret.
 6. Klik nuOkay

Tjek Google Chrome, og se om du stadig har problemer med at få adgang til webstederne eller ej.

Metode 6: Prøv en anden browser

Hvis intet andet virker, er den sidste udvej at bruge en anden browser indtil videre. Du kan downloade enhver browser efter eget valg og kontrollere, om det fungerer. Normalt har brugerne foreslået, at Firefox installerer og fungerer perfekt.

Men hvis du også har problemer med at få adgang til Firefox-webstedet, så prøv metode 3, som kun er en løsning, men som giver dig adgang til hjemmesiden.