Bedste Quick Charge 3.0 vægopladere at købe i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste Quick Charge 3.0 vægopladere at købe i 2020

Bedste Quick Charge 3.0 vægopladere at købe i 2020

Af Bill Wilson 18. juli 2020 8 minutter læst

Med den stigende alder af smartphones, der kræver mere og mere strøm, bliver batterilevetiden et punkt at være bekymret for. Ingen ønsker en telefon, der skal oplades længere, end den faktisk kører. “Angst med lavt batteri” er noget, vi aldrig vil opleve, da vi kan ende med at gå glip af telefonopkald, aftaler osv. Qualcomm har spillet en vigtig rolle i tacklingen af ​​dette problem og introducerede Qualcomms Quick Charge 3.0 i 2015.

Med QC 3.0 kan du oplade disse strøm-sultne telefoner op til 80% på bare 30-40 minutter. Mange nye telefoner inklusive Samsung, Google, Sony osv. Bruger disse og forsyner deres kunder med QC 3.0 vægopladere. Men der er stadig mange derude, der ikke har vedtaget dette og vælger at forsyne folk med deres egne opladere. For at lade folk benytte sig af denne hurtigopladningsteknologi har vi samlet de bedste 5 QC 3.0 vægopladere. Så lad os ikke forsinke dette længere og komme lige ind i det ved at starte med det bedste.

1. AUKEY Quick Charge 3.0 Dual Port USB-vægoplader

High-End-beskyttelsesfunktioner

 • Dual porte
 • EntireProtect beskytter mod overdreven strøm og overopladning
 • Universelt kompatibel
 • Lille størrelse gør det let at bære rundt
 • Ingen udtrækkelig lysnetadapter

Output til hurtig opladning: 3,6–6,5V / 3A, 6,5V – 9V / 2A, 9V – 12V / 1,5A | Dobbeltport: Ja | Samlet kraft: 39 watt | Størrelse: 2,52 x 2,48 x 1,10 tommer

Tjek pris

Den første Quick Charge 3.0 vægoplader, der topper vores liste, er ingen ringere end den af ​​Aukey. Aukey har været i spidsen for strømbankerne, opladningskabler, vægadaptere osv. I en tid nu. Og de har gjort et godt ry med deres bemærkelsesværdigt pålidelige, effektive og lovende produkter. Denne vægoplader fra Aukey er bestemt ingen skjult perle, og vi er glade for, at det ikke er det. Det er en sortfarvet adapter med en struktureret følelse af det. Aukey-navnet er præget på toppen med en blank finish. Det er lidt dyrere, men det skyldes, at det har to porte. Det er rigtigt, du kan oplade to enheder med utrolig høje hastigheder på samme tid med denne vægoplader. De kompatible enheder - som er ret mange - kan oplades til 80% på bare 35 minutter. Med de fleste nye telefoner, der understøtter QC 3.0, er det en behagelig tilføjelse, der fortjener ros. Der er ingen udtrækkelig lysnetadapter med denne oplader, så de 2 ben stikker ud hele tiden.

Dette tilføjer dog opladernes holdbarhed, da det hele er en blok uden bevægelige dele. Begge porte er orange farvede, og de er også bagudkompatible med QC 2.0. Den nederste port, den uden QC-logoet, skal bruges til at oplade normale enheder, der kræver 2,4 ampere. Og den øverste port med det ikoniske QC-logo skal være din primære startport. Det bør bruges sammen med enheder, der kræver opladning via USB-C-kabler. Gå dog ikke fejl, fordi denne adapter er universel kompatibel. Dette betyder, at du ikke kun kan oplade telefoner, men alle enheder med USB-drevet opladning.

Og den indbyggede EntireProtect - en sikkerhedsvagt - beskytter dine enheder mod overdreven strøm og overopladning. Den samlede nominelle effekt på denne adapter er 39W, og QC 3.0-porte har en effekt på 3,6–6,5V | 3A, 6,5V – 9V | 2A, 9V – 12V | 1.5A. Navnet Aukey i sig selv burde være nok til, at køberne føler sig pålidelige med købet. Gang på gang har de bevist sig som pionererne i deres niche, og med deres Dual Port QC 3.0 Wall Adapter har de gjort det igen. Det er en fantastisk oplader, som du helt sikkert vil finde en god brug for på grund af dens universelle kompatibilitet.

2. Anker PowerPort Speed ​​2-porte

Højeffektoplader

 • Matt finish forhindrer ridser og ridser
 • Temperaturregulering med MultiProtect
 • Kompatibel med alle USB-drevne enheder
 • Blokerer ikke tilstødende afsætningsmuligheder
 • Højere pris med ikke meget ekstra klokker og fløjter at tilbyde

Output til hurtig opladning: 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A | Dobbeltport: Ja | Samlet kraft: 39 watt | Størrelse: 2,4 x 2,4 x 1,1 tommer

Tjek pris

Kommer ind på et meget tæt sekund, har vi Quick Charge 3.0 vægoplader fra Anker. Kampen mellem Aukey og Anker-opladeren var en hård kamp for os, og det var et hårdt kald at foretage. De udgør begge meget ens vurderinger og spec, men Aukey var den ultimative sejrherre. Denne Anker vægoplader er meget fint bygget og har en mat sort finish. De matte overflader beskytter kroppen mod ridser, ridser osv. Desuden hjælper det opladede slanke design med at bevare plads og ikke blokere tilstødende stikkontakter ved at blive sat vandret i. Og med den kompakthed, som Anker havde i tankerne, da han designede denne oplader, sørgede de for, at den var ideel til rejser. Dette har dog heller ikke en udtrækkelig adapter.

Så ingen klager i denne afdeling. Ligesom Aukey-opladeren har denne også to porte, hvor begge er Quick Charge 3.0-kompatible. Der er en lyssensor øverst i de to porte, der justerer portens lysintensitet. Så om natten dæmpes det blå lys i portene for ikke at forårsage nogen irritation. De to blå porte gør brug af Qualcomms hurtigopladningsteknologi samt Ankers PowerIQ og Voltage Boost. Kombinationen af ​​disse leverer en af ​​de hurtigste opladningsoplevelser nogensinde. De har en output-rating på 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A og kan endda oplade iPhones til 50% på 30 minutter.

Denne Anker-adapter pumper 39 W strøm ud til begge porte samtidigt, så begge dine tilsluttede enheder kan oplades ved maksimal hastighed. Derudover har du også Ankers MultiProtect-sikkerhedssystem, der giver kortslutningsforebyggelse, temperaturkontrol og overopladningsbeskyttelse for at redde dine enheder mod skader. På papir er strømforsyningen og specifikationerne for denne adapter næsten nøjagtig de samme som for Aukey-adapteren. Men det er dyrere end Aukey-opladeren og tilbyder de samme vurderinger. Anker forsvarer prismærket på denne oplader med lyssensoren og hævder holdbarhed. Imidlertid ser de ud til at være bare der for flair og intet mere. Anker-opladeren er stadig en af ​​de allerbedste derude, og hvis du kan lide at se dine porte lyse, ville du ikke have noget imod de ekstra bukke også.

3. RAVPower 36W Dual USB Quick Charge 3.0 vægadapter

Flere enhedsopladninger

 • Oplader iPads med samme hastighed som originale iPad-adaptere
 • Kompatibel med et stort antal telefoner
 • Letvægts
 • Sammenfoldelige ben er udsat for skader
 • Kan ende med at blokere tilstødende stikkontakter

Output til hurtig opladning: 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A | Dobbeltport: Ja | Samlet kraft: 36 watt | Størrelse: 2,09 x 2,09 x 1,06 tommer

Tjek pris

Når vi fortsætter med vores liste, er det tredje sted sikret af 36W dual-port vægoplader af RAVPower. Med en ganske solid byggekvalitet gør smart port og sikkerhedsforanstaltninger dette til et meget pålideligt køb. Denne RAVPower-adapter er konstrueret med hård plastik og har en sort farve rundt omkring den. Men der er to designfejl, der viste sig at være et stort problem for os. For det første har denne RAVPower-adapter en bredere rammestørrelse.

I nogle lande, hvor tilstødende stikkontakter er placeret vandret, kan den brede størrelse derfor være et problem. Det kan ende med at blokere de tilstødende stikkontakter og overtage plads. For det andet har denne adapter foldbare ben, der minimerer størrelsen og hjælper med bærbarhed. Den øverste del af denne adapter har et konkavt design, der gør det lettere at folde stifterne ud. Der har imidlertid været rapporter om, at de foldbare stifter er defekte efter brug. Nogle gange springer stifterne bare ud, når du trækker opladeren ud af væggen. Med hensyn til hvordan denne vægoplader faktisk oplader dine enheder, har vi ingen klager.

Der er to porte, ligesom de to foregående opladere på vores liste. En af portene har RAVPowers Smart2.0-teknologi, der justerer spændingen og strømmen i overensstemmelse hermed for enheder, der ikke er kompatible med Quick Charge 3.0. Den er kompatibel med et stort antal enheder inklusive iPhone X. Du kan oplade en Galaxy S9 til 100% på 1,7 timer og en iPhone X på 2,2 timer. Med en samlet effekt på 36W har QC-porte en rating på 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A, mens smartport-chan også går ned til 5V / 2,4A . Der er et par designfejl med denne RAVPower-vægoplader, som fik dette til at komme ned på det tredje sted på vores liste. Men det er rimeligt og fungerer meget godt. Dine enheder oplades ved meget høje hastigheder uden at skulle bekymre dig om overopladning eller strømstød.

4. IBIT Quick Charge 3.0 Single Port Wall Charger

Fantastisk til en enkelt enhed

 • Pålidelig opladning
 • Kompatibilitet med telefoner og andre USB-drevne enheder
 • Letvægts
 • Kan blokere tilstødende stikkontakter både lodret og vandret
 • Stifter er ikke meget fastgjort og kan komme ret let ud

Output til hurtig opladning: 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A | Dobbeltport: N / A | Samlet kraft: 18 watt | Størrelse: 2,1 x 1,16 x 1,54 tommer

Tjek pris

Der er en række billige vægopladere derude, som du kan få, som kan gøre jobbet. Når du får disse, vil du stadig være sikker på, at du får dine penge værd, og ikke kun et stykke plastik og metal, der fejler efter et stykke tid. IBIT-opladeren, selvom den ikke er så fantastisk som Aukey- og Anker-vægopladere, er stadig et meget værdigt køb på grund af sin billige pris. Denne IBIT-oplader kommer kun i hvid farve og er primært lavet af hård plast. Den enkle Quick Charge 3.0-port er farvet grøn og ser også godt ud. Designteamet har gjort et godt stykke arbejde med at lægge vægt på det og forsegle alle ender meget tæt. På forsiden ser du, at tappene er sammenfoldelige og kan gemmes i selve mursten for at minimere størrelsen. Det er dog stadig ret bredt både lodret og vandret.

Derfor kan stikkontakter ende med at blive blokeret af det lodret eller vandret. Derudover er en ekstra bonus det store antal kompatible enheder, der kan arbejde med denne IBIT-oplader. Med en effekt på 18W på sin enkeltport oplader den dine enheder op til 3 gange hurtigere end normale lageropladere. Og porten er også bagudkompatibel med Quick Charge 2.0 og 1.0. Derudover kan porten også bruges med ikke-QC-kompatible enheder til at oplade dem til normale priser. De indbyggede beskyttere beskytter dem mod høje strømme. Desværre er kunderne ikke så tilfredse med denne oplader som IBIT havde håbet.

Mange mennesker har rapporteret at have fået defekte pakker. Beskadigede varer, der sendes ud, ses som meget almindelige med denne IBIT-oplader, så du skal passe på det. Sammen med det er tappene ikke forseglet så fast, som du vil have. Derfor, hvis du trækker opladeren for groft ud, kan de foldbare stifter falde af, hvilket kan være fatalt. Denne IBIT-oplader er en meget billig løsning til dine hurtige opladningsbehov og har absolut brug for anerkendelse. Vi håber, at IBIT ser grundigt igennem de pakker, de sender ud. Denne IBIT-oplader er $ 10 billigere end de premium, men tilbyder at oplade ydeevne på meget lignende niveauer.

5. Elzo Quick Charge 3.0 vægadapter

Billigt tilgængelig

 • Oplader iPads i samme hastighed som originale iPad-adaptere
 • Kompatibel med et stort antal telefoner
 • Sammenfoldelige ben er udsat for skader
 • Ikke bagudkompatibel

Output til hurtig opladning: 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A | Dobbeltport: N / A | Samlet kraft: 18 watt | Størrelse: 1,75 x 1 x 1,75 tommer

Tjek pris

Når vi bevæger os ned på listen, skal vi nu adressere de opladere, der ikke er så præmie som Anker eller Aukey, men stadig får jobbet gjort. At vælge blandt disse er undertiden et hårdt opkald, da de ikke har mange års tjeneste til at bakke dem op. Blandt disse har vi Elzo-vægadapteren, der sikrer pladsen til nummer 5 på vores liste. Lige ud af kassen vil du bemærke, at denne 18W Elzo-oplader har en kraftig og tung følelse, hvilket altid er et godt tegn. Det kommer i hvide og sorte farver, men mange brugere, der har købt den hvide version, har rapporteret, at det medfølgende kabel er ret kortere end det i sort. Hvorfor Elzo besluttede at tage denne beslutning er forvirrende.

Denne Elzo-oplader har også udtrækkelige ben, der foldes pænt sammen for at spare plads og forhindre, at benene springer ud. Derudover er størrelsen på dette især mindre - mindre end de tidligere 3 nævnte adaptere. Den har en enkelt port i den, der understøtter Quick Charge 3.0. Den eneste Quick Charge 3.0-port fungerer godt til at oplade dine enheder ved meget høje hastigheder. Imidlertid har et antal mennesker rapporteret, at deres adapter endte med at producere summende lyde i et par dage. Og derefter stoppede adapteren enten bare med at arbejde eller kunne bare ikke oplade den så hurtigt som kravene blev fremsat.

Som de fleste Quick Charge 3.0-adaptere har også dette indbyggede sikkerhedsafskærmninger, der hjælper med at forhindre beskadigelse af din enhed mod strømstød, høje temperaturer og overopladning. Et antal Asus-, Samsung-, Google-, Sony- og HTC-telefoner er kompatible med denne oplader, og den kan oplade dem 4 gange den normale hastighed. Elzo-opladeren er en billig model, der er der for bare at få arbejdet gjort. Der er ikke mange sikkerheds- og forsikringsgarantier bag denne mursten, så du skal huske det, hvis du beslutter at få dette. Men hvis du er tæt på budgettet, kan du se på disse fejl og bruge denne adapter til at oplade dine enheder.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found