Fix: Fejl ved fjernopkaldsprocedure ved åbning af fotos eller billeder

En “Remote Procedure” er en sekvens af instruktioner, der findes uden for det aktuelle (lokale) program. Det aktuelle program sender en besked til fjernprogrammet for at udføre disse instruktioner. Hvis denne proces mislykkes, dvs. fjernprogrammet ikke kan / ikke udfører instruktionerne, får vi fejlen Fjernprocedureopkald mislykkedes.

Mange brugere står over for denne fejl, når de prøver at åbne et billede med Windows-standardfotosprogrammerne. Der kan være mange grunde bag dette, da hver computer har en anden computerkonfiguration. Der er flere løsninger til dette problem. Start fra den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Åbning af billedet med et andet program og genstart af computeren

Den enkleste løsning på dette program er at åbne det billede, du prøver at se ved hjælp af et andet program. Når du har set billedet, skal du genstarte din computer. Efter at billedtypen er indlæst med en anden applikation, løser computeren automatisk problemet med visning med Photos-appen.

 1. Højreklik på billedfilen, Vælg "Åben med”Og vælg et andet program end Fotos (såsom Paint).

 1. Efter at have set billedet, genstart computeren korrekt. Efter genstart skal du prøve at åbne billedet med appen Fotos. Forhåbentlig vil problemet blive løst.

Løsning 2: Geninstallation af Photos-applikationen

Før vi prøver andre metoder, kan vi prøve at geninstallere Photos-applikationen. Således hvis der er et problem med din applikation, bliver den løst med det samme. Bemærk, at denne løsning kræver administrative rettigheder, så sørg for at du er logget ind som en administratorkonto.

 1. Trykke Windows + S, skriv “powershell”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i PowerShell, skal du udføre følgende kommando:

Get-AppxPackage * fotos * | Fjern-AppxPackage

 1. Hvis afinstallationen fungerede perfekt, ville du se følgende proces i dine PowerShell-vinduer. Vent til den er færdig. Når afinstallationen er afsluttet, skal du udføre følgende kommando for at installere applikationen igen. Denne proces vil tage noget tid, så vær tålmodig og lad processen fuldføre. Annuller ikke på noget tidspunkt.

Get-AppxPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

 

Bemærk: Denne kommando installerer alle standardapps igen på din computer. Hvilket betyder, at hvis du bevidst har afinstalleret et standard Microsoft-program fra din computer, installeres det igen ved hjælp af denne metode.

 1. Når installationen er afsluttet, skal du kontrollere, om Photos-applikationen fungerer. Hvis det ikke gør det, skal du genstarte din computer og kontrollere igen. Bemærk, at du muligvis får nogle røde fejllinjer under processen. Gå ikke i panik, og lad processen bare gennemføres.

Løsning 3: Nulstilling af fotodatabasen

Hvis ovenstående løsning ikke virker, kan vi prøve at fjerne Photos-applikationsdatabasen. Vi sletter ikke hele mappen, kun de lokale filer / konfigurationer, der er til stede. Dette rydder i det væsentlige alle filerne, som du muligvis oplever fejlen på.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv følgende adresse i dialogboksen, og tryk på Enter. Du navigeres til målplaceringen.

 

 1. Når du er i mappen, skal du slette alle indholdet. Vælg dem alle, højreklik og klik på “Slet”.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Nulstilling af Photos-applikationen ved hjælp af Indstillinger

En anden løsning til at løse dette problem er at nulstille Photos-applikationen ved hjælp af indstillinger. Denne indstilling nulstiller alle konfigurationer og brugerdata, der er knyttet til dine fotos, og får applikationen til at gå i en tilstand, da du først brugte den. Denne metode løser eventuelle uoverensstemmelser, som din applikation måtte stå over for.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når du er i Indstillinger, skal du vælge kategorien “Apps”.

 1. En liste over applikationer, der er installeret på din computer, vises i overensstemmelse hermed. Rul gennem dem, indtil du finder “Fotos”. Klik på "Avancerede indstillinger”Til stede under sit navn.

 1. Klik på “Nulstil”-Knappen til stede på det næste skærmbillede. Der kommer en ny popup, der siger, at alle præferencer og loginoplysninger går tabt. Tryk på “Nulstil”Alligevel og lad computeren nulstille applikationen.

 1. Når nulstillingen er udført, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst.

Bemærk: Der er også tredjepartsapplikationer, der vides at forårsage problemer med Photos-applikationen. Prøv at deaktivere CCleaner, og installer fotoapplikationen igen. Alternativt skal du også kontrollere, om din brugerkonto fungerer korrekt og ikke er beskadiget. Hvis alt ovenstående ikke fungerer, skal du kontrollere, om dine Nvidia-drivere er opdaterede.