Fix: Netgear Wireless Adapter fungerer ikke

Det er et reelt problem, når den trådløse adapter simpelthen ikke fungerer på din computer, da Wi-Fi undertiden er den eneste mulige måde, du overhovedet kan oprette forbindelse til din computer på. Trådløse adaptere adskiller sig fra producent til producent, og denne artikel fokuserer udelukkende på problemer med Netgear Wireless Adapters, når de er tilsluttet en Windows-pc.

Nogle gange samarbejder den netop tilsluttede Netgear Wireless Adapter ikke med din pc, og du kan ikke oprette korrekt forbindelse til internettet, før problemet er løst. Der er en hel del ting, der kan gå galt i disse scenarier, så sørg for at følge hele artiklen for at løse problemet.

Forberedelse

For at de fleste af disse metoder skal lykkes, skal du sikre dig, at du har deaktiveret alle antivirus- og sikkerhedsværktøjer, du har på din computer, inklusive Windows Defender og Windows Firewall. Deaktivering af tredjeparts sikkerhedsværktøjer adskiller sig fra den ene til den anden, men indstillingen er altid der i indstillingerne.

Deaktivering af Windows Firewall:

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det efter at have trykket på Start-knappen nederst til venstre på skrivebordet.
 2. Skift indstillingen Vis efter til Store ikoner, og find indstillingen Windows Firewall.

 1. Klik på den, og vælg indstillingen Slå Windows Firewall til eller fra i menuen til venstre i vinduet.
 2. Klik på alternativknappen ved siden af ​​"Sluk for Windows Firewall (anbefales ikke)" ud for både de private og offentlige netværksindstillinger.

Deaktivering af Windows Defender:

 1. Højreklik på skjoldikonet på proceslinjen, og klik på Åbn.
 2. Når Windows Defender Security Center åbnes, skal du klikke på skjoldikonet under startknappen, åbne beskyttelsesindstillinger for virus og trusler og slå realtidsbeskyttelse og skybaseret beskyttelse fra.

 3. Naviger til browserikonet (andet fra slutningen), og slå indstillingen Kontroller apps og filer fra.

Bemærk: Glem ikke at slå disse til, når du er færdig med fejlfindingsprocessen. Du bør ikke understrege for meget om at deaktivere disse sikkerhedsværktøjer, da du sandsynligvis ikke har en aktiv internetforbindelse på din computer på dette tidspunkt.

Løsning 1: Installer adapteren igen med korrekte drivere og instruktioner

Metoden til at tilslutte og installere en trådløs adapter er ret enkel, men der er en simpel fejl, som folk normalt laver: de starter installationen af ​​driveren med den cd, adapteren fulgte med MED adapteren tilsluttet deres computer. Det er meget vigtigt ikke at tilslutte adapteren, før installationsguiden fortæller dig det.

Problemet kan også være Windows-drivere, som nogle gange automatisk installeres i stedet for Netgears officielle drivere. Instruktionerne nedenfor er sikker på at løse begge disse problemer let.

 1. Først og fremmest skal du afinstallere den driver, du aktuelt har installeret.
 2. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet for at åbne enhedens managerkonsol. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv devmgmt.msc i feltet, og klik på OK eller Enter-tasten.

 1. Udvid feltet "Netværkskort". Dette viser alle netværkskort, som maskinen har installeret. Højreklik på den Netgear-adapter, du vil afinstallere, og vælg “Afinstaller”. Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer enheden.
 2. Klik på “OK”, når du bliver bedt om at afinstallere enheden. Dette fjerner adapteren fra listen og afinstallerer driveren.

 1. Fjern adapteren fra computeren, og genstart din pc med det samme. Når pc'en er startet, skal du navigere til den næste side for at se listen over tilgængelige Netgear-drivere til dit operativsystem. Vælg den nyeste, download den, og kør den fra mappen Downloads.
 2. Følg instruktionerne på skærmen for at fortsætte med driverinstallationen og sørg for, at adapteren forbliver frakoblet, indtil installationen beder dig om at oprette forbindelse, som den måske eller måske ikke gør. Genstart din pc, når installationen er slut, og tilslut adapteren til din computer
 3. Gå tilbage til vinduet Enhedshåndtering og find Netgear-adapteren under afsnittet "Netværkskort". Højreklik på adapterens ikon, og klik på Egenskaber. Herfra navigerer du til fanen "Strømstyring". Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der siger "Tillad computeren at slukke for denne enhed for at spare strøm".

 1. Tilslut adapteren, og kontroller, om alt er i orden nu.

Løsning 2: Brug Tweaking.com Windows Repair

Dette fantastiske værktøj indeholder forskellige tilpasninger, der er ret nyttige, når det kommer til forbindelsesproblemer, men det vil også udføre nogle andre fantastiske ting såsom scanning af din computer for malware, reparation af korrupte poster i registreringsdatabasen, sletning af uønskede filer fra din computer og så videre. Værktøjet er gratis, men du kan også vælge en pro-version. Du kan downloade værktøjet fra dette link.

 1. Download værktøjet fra ovenstående link, find filen i mappen Downloads og kør den for at installere den på din pc. Hvis du har valgt den bærbare version, skal du blot udpakke filerne til den mappe, hvor du vil gemme den.
 2. Åbn værktøjet, og følg alle de angivne trin. Alle vil ikke skade din computer, men hele processen kan tage et stykke tid i betragtning af, at processerne er ret intensive.

 1. Kontroller, om du er i stand til at oprette forbindelse til internettet nu.

Løsning 3: Aktivér WLAN AutoConfig-tjenesten

Hvis WLAN AutoConfig-tjenesten er deaktiveret på din computer, når du prøver at bruge din trådløse forbindelse, har du muligvis ikke god tid, og der er en række forskellige fejl, der kan vises for dig regelmæssigt. Heldigvis var der mennesker, der allerede havde dette problem, og som sendte deres løsninger, som siden har hjulpet mange mennesker med at løse problemet, så sørg for at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Hvis du bruger en version af Windows, der er ældre end Windows 10, er den nemmeste måde for dig at få adgang til de tjenester, der kører på din pc, ved at klikke på Start-knappen og navigere til dialogboksen Kør.
 2. Skriv “services.msc” i dialogboksen, og vent på, at listen over tjenester åbnes.

 1. Hvis du bruger Windows 10, kan du også få adgang til tjenester ved at bruge Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen for at få Task Manager til at åbne.
 2. Naviger til fanen Tjenester i Jobliste, og klik på Åbn tjenester nederst i vinduerne ved siden af ​​tandhjulsikonet.

Når du har åbnet Services, skal du følge instruktionerne nedenfor.

 1. Find WLAN AutoConfig-tjenesten ved at klikke på kolonnen Navn for at sortere tjenesterne i alfabetisk rækkefølge.
 2. Højreklik på tjenesten, og klik på Egenskaber.

 1. Naviger til opstartstypen, og indstil den til Automatisk, men sørg for, at servicestatus er i gang eller startet.
 2. Hvis status siger Stoppet, skal du klikke på knappen Start i vinduet Egenskaber, før du fortsætter.
 3. Klik derefter på fanen til gendannelse, find indstillingen Første fejl og vælg Genstart tjenesten. Denne mulighed sørger for, at tjenesten genstarter automatisk, hvis den mislykkes. Gør det samme for anden fejl og efterfølgende fejl.

Tjenesten skal starte nu, og du har ikke problemer med at håndtere den i fremtiden. Du kan dog modtage følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke starte WLAN AutoConfig-tjenesten på den lokale computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-4 fra nedenstående instruktioner for at åbne tjenestens egenskaber.
 2. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Browser ....

 1. Indtast din computers navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", og klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver godkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og skriv administratoradgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det.
 3. Klik på OK, og luk dette vindue.
 4. Naviger tilbage til WLAN AutoConfig-egenskaber, og klik på Start.
 5. Luk alt, og kontroller, om du er i stand til at etablere korrekt forbindelse til Internettet.

Bemærk: Hvis denne proces ikke fungerer for dig med det samme, skal du gentage den samme proces for flere andre vigtige tjenester, som ikke er så tæt knyttet til dette problem, men brugere har rapporteret, at de også har aktiveret dem i tilfælde af. Disse præsenteres nedenfor:

WWan AutoConfig

Funktion Discovery Resource Offentliggørelse

Network Store Interface Service

Løsning 4: Når pc'en ikke finder adapteren

Metoden nedenfor er rettet mod brugere, der kæmper med problemet, hvor adapteren simpelthen ikke genkendes af computeren. Det vises normalt, når du kører driverinstallationen downloadet fra Internettet eller kørte fra DVD'en, der fulgte med adapteren.

 1. Når meddelelsen "Adapter ikke registreret" vises under installationen, skal du klikke på Annuller, men lad adapteren være tilsluttet til din computer.
 2. Skriv "Enhedshåndtering" i søgefeltet for at åbne enhedens managerkonsol. Du kan også bruge Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv devmgmt.msc i feltet, og klik på OK eller Enter-tasten.

 1. Find afsnittet 802.11ac Wireless LAN Card-enheden under afsnittet Netværkskort. Dobbeltklik på denne post, og naviger til fanen Driver. Klik på Opdater driver.
 2. Vælg "Gennemse min computer efter driversoftwaremulighed" og klik på "Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer".

 1. Vælg den adapter, du ville installere på listen, og klik på Næste. Installationen skal fortsætte med det samme. Skift din forbindelse til trådløs, og prøv at oprette forbindelse. Det skal fungere nu.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found