Fix: Windows 10 Creator Update kan ikke installeres eller fryser

Microsoft er for et stykke tid siden begyndt at udrulle en helt ny Windows 10 Creators Update build til pc'er kendt som build 1703. Build 1703 af Windows 10 Creators Update bringer en overflod af nye funktioner og bug fixes, hvoraf de vigtigste er to vigtige tilgængelighedsforbedringer for synligheds- og hørehæmmede brugere - understøttelse af blindeskrift i Fortæller og en ny monolydindstilling i Let adgang indstillinger. Microsoft har også introduceret en ny Samlinger funktion i Feedback-hub, designet til at reducere antallet af duplikater af feedback ved at gruppere feedback til lignende problemer og lignende forslag i entalsenheder - eller samlinger - som Insiders også kan opstemme for at øge deres synlighed på hubben.

Byg 1703 af Windows 10 Creators Update bringer også med sig masser af stabilitetsforbedringer og rettelser til kendte problemer. Den nye build vil blive rullet ud via Windows Update, så du skal kunne kontrollere, downloade og installere den ved blot at åbne Start-menu og klikke på Indstillinger >Opdatering og sikkerhed >Windows opdatering >Søg efter opdateringer. Desværre oplever Windows 10 Creators Update-brugere en række forskellige problemer, når de prøver at installere build 1703, hvoraf den mest almindelige er en, hvor downloadindikatoren for download for opdateringen sidder fast på 0% eller en anden procentdel.

Mens downloadindikatoren hænger fast ved specifikke procenter for brugere, der er berørt af dette problem, fortsætter downloadet faktisk med at køre i baggrunden, og build'en installeres til sidst, når opdateringen er downloadet. Så i virkeligheden er dette mere et æstetisk problem end et teknisk. Microsoft er opmærksom på dette problem og udsendte følgende erklæring om det:

Du kan muligvis se "Initialisering ...", når du forsøger at downloade denne build, og indikatoren for download af fremskridt, der vises, når du downloader denne build, kan synes brudt under Indstillinger> Opdatering & sikkerhed> Windows Update. Det kan se ud som om du sidder fast ved 0% eller andre procenter. Ignorer indikatoren og vær tålmodig. Bygningen skal downloade fint, og installationen skal starte.

Hvis downloadindikatoren fortsat sidder fast med en bestemt procentdel for dig i mere end et par timer, og build 1703 stadig ikke er installeret, er det her, hvad du skal gøre for at prøve at løse problemet:

  1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
  2. Type tjenester.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Services Manager.
  3. Rul ned på listen over tjenester i Services Manager, find Windows opdatering service, skal du højreklikke på den og klikke på Hold op.

  4. Genstart din computer.
  5. Vent til computeren starter op.
  6. Når computeren starter op, skal du åbne Start-menu og klik på Indstillinger >Opdatering og sikkerhed >Windows opdatering >Søg efter opdateringer. Windows skal nu kontrollere for opdateringer, opdage build 1703-opdateringen og fortsætte med at downloade og installere den uden problemer.

Rettelser til kendte problemer efter installation af skabereopdatering:

  • Skabere opdaterer nedbrud
  • Langsom Wifi