The Witcher 3 vs Skyrim

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ The Witcher 3 vs Skyrim

The Witcher 3 vs Skyrim

Af Bill Wilson 10. september 2019 5 minutter læst

To af de største navne i spilbranchen i øjeblikket er Witcher 3: Wild Hunt og Elder Scrolls V: Skyrim. Ja, ja, vi ved, at disse spil er gamle, men vi kan ikke glemme det faktum, at folk stadig spiller disse spil til dato, og vigtigere, de tegner stadig sammenligninger mellem begge spil for at finde ud af, hvilket spil der er bedre.

Den frihed, Skyrim giver sine spillere for så vidt angår modding af spillet, er uden sidestykke, dog er spil så meget mere end hvordan du modificerer dem, og hvilken frihed du har. Så det tæller ikke rigtig.

Med sammenligningerne i tankerne besluttede vi at lægge tingene til hvile en gang for alle ved at sammenligne begge spil og se, hvilke der er bedre. Ved, at denne mening er helt subjektiv, og at forskellige præferencer altid respekteres.

Vi skal sammenligne begge spil med hensyn til forskellige faktorer som grafik, kontroller, historie, figurer, lyddesign, kamp og et par andre detaljer. Lad os grave ind.

Grafik

Selvom der er en 4-årig forskel mellem udgivelsesdatoerne for Witcher 3 og Skyrim, er den eneste ting, der er åbenlyst, at Skyrim selv tilbage i 2011 var et af de bedst udseende spil på markedet. Så meget, at det tog modderne at rette grafikken og få dem til at se godt ud og op til mærket. Med det i tankerne, med mods installeret, kan Skyrim være et af de smukkeste spil, du kan spille selv efter moderne standarder.

Vi sammenligner imidlertid spillene i deres vaniljetilstand, og med det i tankerne skal vi erkende det faktum, at Witcher 3 ser miles bedre ud og er optimeret på et niveau, hvor vores entry-level Gtx 1650s kunne køre testene jævnt under gennemgangen det kørte endda i 4K med rimelige billedhastigheder. Bortset fra det, alt fra karaktermodeller til specialeffekter, detaljerne i verden til den overordnede grafik. Witcher 3 er stadig et af de mest flotte spil, der er tilgængelige at spille, og tager bestemt kagen.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt.

Kontrolelementer og kamera

Jeg er opmærksom på, at kontroller er noget, der i bedste fald betragtes som rudimentært, men det er vigtigt at vide, at de kan skabe eller bryde spillet, og hvordan spillerne spiller det. Det samme gælder for kameraet; uanset hvor godt dit spil er, hvis kameraet håndterer underligt, ville folk ikke kunne nyde det som de vil.

Efter frigivelsen havde Witcher 3 gode kontroller; en række gamere klagede imidlertid over, hvordan spillet ikke håndterer, som de vil, når det kommer til karakterbevægelse. CD Projekt Red var hurtig til at lægge mærke til og løste problemet ved at indføre en ny mulighed for bevægelse. At gøre kontrollerne i Witcher 3 til en af ​​de bedste. Heldigvis har kameraet altid været en af ​​de stærkeste suiter i spillet.

For Skyrim har kontrollerne i Skyrim altid været akavet i bedste fald. For eksempel har du mulighed for at spille i førstepersons- eller tredjepersonsfunktion, men selv da kan du muligvis ikke spille spillet på den rigtige måde, du vil. Dette skyldes dels, at spillet er bygget på den samme motor, der bruges i Fallout-spil, og vi ved alle sammen, hvor frustrerende tredjepersons kamera eller kontrol kan være.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt.

Historie

Selvom historien om Witcher 3 for det meste er kanon fra bøgerne, betragtes den stadig som en af ​​de bedste historier, der nogensinde er skrevet i videospilverdenen. The Witcher 3 har en forgrenet historie fuld af kærlighed, tab, latter, sorg, vrede og mange vendinger. Det er en historie, der er værd at blive nomineret til en af ​​de bedste butikker, der har været i spillet. Ikke kun hovedspillet, selv historierne om Heart of Stone og Blood and Wine er blandt de fineste, vi har haft chancen for at opleve.

Hvad historien i Skyrim angår, føles det som halvt støttet. Til at begynde med har din karakter ingen ordentlig baghistorie eller nogen som helst dagsorden. I mange tilfælde føles det som om du bare følger et spor af brødkrummer og forsøger at fortolke situationen selv. Det er noget, historien om Skyrim bedst kan beskrives som noget, der er trivielt og i bedste fald indviklet.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt.

Tegn

Uanset om du tror på det eller ej, er karaktererne i ethvert spil, bog eller film ekstremt vigtige. De kan spille en stor rolle i at skelne et godt spil fra et dårligt.

Heldigvis er tegnene i Witcher 3 fulde af liv. Uanset om du taler om den flamboyante mælkebøtte, eller om du taler om Bloody Baron eller endda Wild Hunt-generalerne. Hver eneste karakter er fuld af liv og deres egne baggrundshistorier samt mange tilbagekald til bøgerne, hvilket gør dem endnu mere interessante.

Desværre er tegnene i Skyrim i bedste fald gennemsnitlige. Sikker på, der er nogle gode tegn med interessante dagsordener, men de er ikke så almindelige. Hvilket dybest set betyder, at du kommer til at bruge meget tid på at finde tegn, du kan lide eller forholde dig til.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt.

Lyddesign

Lyddesign er en meget, meget vigtig faktor for næsten hver eneste form for medier, der bruger lyd. Det samme gælder for musik, og uden en god lyd føles spillet måske slet ikke godt.

Heldigvis er lyddesignet i Witcher 3 fantastisk. Alt fra Skellige Isles til Novigrad og White Orchard, Witcher 3 har et af de bedste lyddesign, du kan bede om i et videospil. Dette strækker sig også til den fantastiske stemmeskuespil og strålende lydadskillelse, der giver en virkelig imponerende og fordybende oplevelse, noget som mange mennesker fuldstændig overser.

For Skyrim er lyddesignet bestemt respektabelt, men på grund af den gamle teknologi og tidens begrænsninger stemmer det simpelthen ikke overens. Derudover designer lyden hjertet og sjælen, der er ret almindelig i Witcher 3: Wild Hunt, og det er noget, som vi ikke bare kan overse.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt.

Bekæmpe

I betragtning af hvordan begge er vestlige RPG'er, kan vi ikke ignorere det faktum, at kamp er en af ​​de vigtigste faktorer i begge spil. Uden god kamp kan spillet være ekstremt kedeligt kedeligt.

Først med Witcher 3; kampen er på ingen måde perfekt. Vi har spillet spil med langt bedre kamp, ​​og det er tydeligt. Sagen er dog, at da vi sammenligner det med Skyrim, er kampen meget bedre. Det føles tungt, det forbinder, og du får også et ordentligt svar.

Kamp i Skyrim kan til tider være sjovt, men det er hit og miss. Hvis du spiller i tredjepersonsperspektiv, kan det være dystert i de fleste situationer. Men hvis du spiller i førstepersonsperspektivet, er det noget acceptabelt. Det føles dog stadig ikke nok. Til tider føles det bare som om du spiller Fallout med sværd.

Det er overflødigt at sige, at hvis du kan lide kampen, er Witcher 3 bestemt den bedre ud af de to, selvom den ikke har den bedste kamp efter branchestandarder.

Vinder: The Witcher 3: Wild Hunt  

Konklusion

Jeg antager, at det ikke burde være svært at drage en konklusion. Processen er til at begynde med temmelig enkel og retfærdig. Witcher 3 dominerer Skyrim på hver eneste front, og det var noget, vi allerede havde forventet af et spil af sådan statur.