Pokémon GO: Begrebet slibning af Pokémon forklaret

I Pokémon GO er 'slibning' det ord, der bruges til at henvise til bevidst at fange tonsvis af Pokémon af den samme art. Imidlertid er slibning ikke kun om formålsløst at fange hundreder og hundreder af den samme Pokémon - jeg mener alvorligt, hvem vil have en 100 Pidgey eller en 100 Rattata? Pokémon-undervisere maler normalt bestemte Pokémon-arter af en af ​​to grunde - de vil enten have masser af slik, der hører til den evolutionære familie af Pokémon, de slibes, eller ønsker at samle mange af de samme Pokémon, så de kan udvikle nogle af dem til en betydelig gevinst i XP.

Mens nogle spillere også kværner specifik Pokémon for at finde en af ​​de højeste CP, de muligvis kan, en der har de bedste IV'er eller en, der har den bevægelsessæt, de ønsker, slår folk normalt Pokémon til slik eller til XP. Pokémon-slibning er et ret simpelt koncept, der kan tage dine færdigheder som Pokémon-træner til det næste niveau, så her er alt hvad du behøver at vide om de to slags Pokémon-slibning.

Slibning af Pokémon til slik

Slibning af en bestemt Pokémon til slik er praktisk, når du vil have den specifikke Pokémons endelige udvikling på den bedst mulige CP. For eksempel, hvis du vil have en høj CP Vaporeon, bliver du nødt til at male Eevee for nok Eevee-slik til ikke kun at udvikle din stærkeste Eevee til en Vaporeon, men også drive den resulterende Vaporeon op til den højest mulige CP. Hvis du på den anden side vil have en Dragonite på den bedst mulige CP, bliver du nødt til at gøre det samme, men med Dratini.

Slibning af Pokémon til slik er ret simpelt - find lige så mange af de Pokémon, du vil male, som du kan, og fang dem, og få 3 slik til hver af dem, overfør dem, der er svage i forhold til den stærkeste Pokémon af den art, du have, vinder 1 mere slik til hver af dem, og fortsæt med at gøre det, indtil du har nok slik til at styrke den stærkeste Pokémon af den art, du slibede til sin maksimale CP-værdi og derefter udvikle den til en maksimal CP (i det mindste for dit niveau) endelige udvikling.

Hvis du har problemer med at finde den Pokémon, du vil male til slik, skal du være på udkig efter reder af den specifikke Pokémon. En rede (afbildet på billedet nedenfor) er et sted i den virkelige verden, hvor en bestemt slags Pokémon altid kan findes, indtil eller medmindre reden ændres eller fjernes af spillets udviklere.

Slibning af Pokémon til XP

Nu er dette den saftigere form for Pokémon-slibning, især sammenlignet med dens kedelige søster. Når du når højere niveauer inden for Pokémon GO, vil mængden af ​​XP, der kræves for at komme til det næste niveau, stige eksponentielt, og det er her, at slibning af Pokémon til XP viser sig at være mest nyttigt.

På lavere niveauer vil en enkelt session med Pokémon-slibning være i stand til let at få dig 2-4 niveauer højere, mens det tager flere Pokémon-slibningssessioner for dig at skalere et niveau i spillet, når du krydser niveau 25.

Den måde, hvorpå slibning af Pokémon fungerer, er at du dybest set fanger en båd med en bestemt art af Pokémon, får både XP og slik, der tilhører Pokémon's evolutionære familie, overfører det meste af den fangede Pokémon til yderligere slik, udvikler resten med et Lucky Egg aktiveret til et dybtgående XP-boost, overfør den udviklede Pokémon til endnu flere slik og gentag derefter processen igen.

Den ideelle Pokémon til denne form for Pokémon-slibning er Pokémon, der kan udvikles til en relativt lille mængde slik, Pokémon, der er en krone et dusin i det område, en træner bor i, eller begge dele. Den universelt ideelle Pokémon til denne form for Pokémon-slibning er Pidgey, Caterpie og Weedle (som alle kun kræver en beskedent 12 slik af deres evolutionære families slags for at udvikle sig til deres fase 1-udviklinger) og Rattata og Zubat (begge er ekstremt almindelig i de fleste områder over hele kloden).

XP-gevinsten som følge af en anstændig Pokémon-slibning kan vise sig at være ret massiv, hvilket er noget, som de fleste Pokémon-undervisere nægter at tro på. Bare for at vise dig, hvor effektiv slibning Pokémon til XP er, lad os se på et eksempelscenarie:

Det lykkes dig at fange 100 Pidgey i løbet af 2-3 dage - hvis du formår at fange 100 Pidgey på en enkelt dag, så vær glad for dig! Dette er begyndelsen på din Pokémon-slibning. Fra at fange 100 Pidgey fik du 10.000 XP (100 Pidgey X 100 XP bonus for at fange en vild Pokémon) - hvilket stadig er en imponerende bedrift, selv på højere niveauer i spillet, 10.000 Stardust (100 for hver Pidgey) og 300 Pidgey Candies (3 for hver fanget Pidgey).

Dernæst dig overførsel 70 af de 100 Pidgey du fangede for yderligere slik, hvilket giver dig i alt 370 Pidgey slik fra trækket. Du behøver kun 12 slik til udvikle sig en Pidgey til en Pidgeotto, så du kan udvikle i alt 30 Pidgey til Pidgeotto (360/12), og du har stadig 10 Pidgey slik tilbage bagefter.

Så fortsæt og aktiver en Heldig æg, og så snart du gør det, skal du begynde at udvikle Pidgey som en skør. Du har stadig 30 Pidgey tilbage fra din Pidgey, der fanger ekstravaganza, og du skal udvikle alle disse 30 inden Heldig æg aftager. Det tager kun 30 sekunder at udvikle en Pokémon, så du skal være i stand til let at udvikle en Pidgey hvert minut, selv om der tages højde for forsinkelse og den forværrende lange Pokémon evolution-animation.

At udvikle en Pokémon, uanset hvilken slags Pokémon det er, eller hvilken slags Pokémon den vil udvikle sig til, tildeler en træner 500 XP. Mens Heldig æg er aktiv, vil alle optjente XP fordobles, hvilket betyder at hver Pidgey, du udvikler, tildeler dig 1.000 XP, hvilket bringer den samlede XP, du tjener ved at udvikle 30 Pidgey med Heldig æg aktiv til 30.000 XP.

Når du er færdig, skal du blot overføre alle de 30 Pidgeotto, du nu har til Pidgey Candies, og disse vil være til hjælp for dig under din næste Pidgey-slibning.

Fra en anstændig Pokémon-slibningssession kan du nemt få i alt 40.000 XP (10.000 XP fra at fange Pokémon og 30.000 XP fra at udvikle dem), og det tæller ikke engang nogen Pokéball-kaste bonusser, du kan få tildelt, eller andre PokéStops, du besøger under bestræbelsen. Det er en ret sød aftale, der mere end kompenserer for alt det arbejde, som Pokémon-slibning kan vise sig at være.