Fix: Chrome PDF Viewer deaktiveret af virksomhedspolitik

Google Chrome har sin egen PDF-fremviser, der er let og håndterer store filer problemfrit, som man kunne forvente af et Google-produkt. Mens det mangler vigtige funktioner som kommentarer og fremhævning, er Chrome PDF-fremviser stadig den hurtigste måde at få adgang til PDF-filer på Chrome. Standard PDF-fremviseren på Chrome bliver dog undertiden automatisk deaktiveret og viser meddelelsen - (Deaktiveret af virksomhedspolitik). I denne vejledning viser vi dig, hvordan du løser dette og genaktiverer Chrome's PDF-fremviser.

Identificer problemet

Hvordan ved vi, om Chrome's PDF-fremviser er aktiveret eller deaktiveret? På ældre versioner af Google Chrome kan du gå til chrome: // plugins og kontroller, om den er deaktiveret.

På nyere versioner af Chrome fjernede Google pluginsiden, så den eneste måde at vide, om PDF-fremviseren fungerer, er at kontrollere ved at åbne en PDF ved hjælp af Chrome. Hvis Chrome ikke kan åbne PDF-filer, er seeren sandsynligvis blevet deaktiveret. Sådan løser du det.

Genaktiver Chrome's PDF-fremviser

For at genaktivere PDF-fremviseren skal du gå til chrome: // settings / privacy ved hjælp af Google Chromes adresselinje. Alternativt kan du åbne Indstillinger ved at klikke på menuen Indstillinger øverst til højre i et Chrome-vindue og derefter navigere til 'Privatliv og sikkerhed'.

Under Privatliv og sikkerhed finder du en mulighed mærket 'Indstillinger for indhold'.

Naviger til bunden under 'Indholdsindstillinger', og du finder en indstilling kaldet 'PDF-dokumenter'.

Inde i denne mulighed vil du se en switch til åbning af PDF-filer med en anden applikation. Når denne switch er TIL, er Chrome's PDF-fremviser deaktiveret. Du skal slå den fra for at genaktivere PDF-fremviseren, som vist på skærmbilledet nedenfor.

Dette skulle sandsynligvis løse dit problem, og Chrome's PDF-fremviser skal arbejde igen. Denne indstillingsknap er kendt for at være den mest almindelige rod i, at PDF-fremviseren er deaktiveret i Chrome. Hvis ændring af indstillingerne ikke fungerer, kan du dog prøve at afinstallere og geninstallere Chrome som en sidste udvej. Hvis du bruger en Chromebook, bliver du nødt til at vaske din Chromebook for at opnå den samme effekt. Forhåbentlig fungerer en af ​​disse løsninger for dig, og Chromes bekvemme PDF-fremviser vil være i gang.