Sådan løses problemer med Convert2MP3, der ikke fungerer

Convert2MP3 er en af ​​de mest populære online konvertere derude. Men i det forløbne år eller deromkring er der mange brugerrapporter, der hævder, at webværktøjet ikke længere fungerer for dem. Problemet ser ikke ud til at være specifikt for en bestemt browser, da problemet rapporteres at forekomme i Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7.

Hvad får Convert2MP3 til at stoppe med at arbejde?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og de løsninger, de brugte til at omgå problemerne med Convert2Mp3-værktøjet. Som det viser sig, er der et par potentielle scenarier, der kan føre til en defekt tilstand for denne konverter:

 • Bruger-IP er blokeret af Convert2Mp3 - I langt de fleste rapporterede problemer med Convert2MP3 opstår problemet faktisk, fordi flere lande (inklusive Tyskland, Østrig og USA) har vedtaget strengere lovgivning om ophavsret. Som et resultat opfordres indholdsskabere nu til at sende ophør og afstå breve, hver gang de finder bevis for, at en konverter (som denne) tilbyder et piratkop. Nogle juridiske løsninger omkring dette problem er at bruge en VPN-tjeneste, Tor-browser eller blot bruge en anden konverter.
 • Convert2MP3 er nede - Det er også muligt, at du har problemer med at bruge Convert2Mp3, fordi værktøjet er nede, eller siden ikke fungerer. I dette tilfælde skal du ty til en anden konverteret for at downloade filer fra en URL.

Metode 1: Brug af en VPN-tjeneste

Hvis du får en lignende fejlmeddelelse "Kan ikke downloades i din region", chancerne er, at downloadet mislykkes, fordi du ikke har udtrykkeligt samtykke til at downloade fra musikindehaverne. Husk, at Convert2MP3 opererer i et lovligt område (forskelligt fra andre konverterere), så det giver dig ikke mulighed for at udøve pirataktiviteter.

Hvis du bor i et land med en streng ophavsretslov som Tyskland, kan du ikke engang konvertere nogle videoer, der uploades af en autoriseret tredjepart. I tilfælde af at dit særlige scenario svarer til det, jeg beskriver, er den eneste måde, du kan bruge Convert2MP3 på, med en VPN-tjeneste.

Opdatering: Convert2MP3 fungerer ikke længere for amerikanske brugere, medmindre du bruger en VPN-tjeneste til at ændre din IP-proxy, så den ser ud til at være i Asien eller Sydamerika.

Følg vejledningen nedenunder for at installere og bruge en gratis VPN-klient til at omgå landespecifikke begrænsninger relateret til Convert2Mp3:

 1. Besøg dette følgende link (her) og klik på Hent nu knap. Klik på den næste skærm Tilmeld knap tilknyttet den gratis konto for at downloade den gratis version af Gem mig.
 2. I det næste skærmbillede skal du indtaste din e-mail-adresse for at gennemføre registreringen. Sørg for at bruge en gyldig e-mail, fordi vi senere bruger den til at modtage bekræftelses-e-mailen.
 3. Gå derefter til din indbakke, åbn bekræftelsen fra Gem mig og klik på Aktivér min konto for at komme i gang.
 4. På det næste skærmbillede skal du vælge et passende brugernavn og en adgangskode til din konto og derefter klikke på Opret konto.
 5. Når det er lykkedes dig med succes at logge ind på din konto, som du lige har oprettet, skal du gå til Priser> Gratis og klik på Ansøg nu at tage den gratis plan op.
 6. Gå derefter til fanen Download klienter, og sørg for at klikke på Hent nu knap (den, der er knyttet til dit operativsystem).
 7. Når download er afsluttet, skal du åbne den eksekverbare installation og følge vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.
 8. Når installationen er afsluttet, skal du logge ind med den konto, du tidligere oprettede, og klikke på Start din gratis prøveperiode. Klik derefter på skiftknappen (nederst til højre) og vælg en placering fra Asien eller Sydamerika.
 9. Når VPN er aktiveret, skal du vende tilbage til Conver2Mp3 og se, om du er i stand til at downloade normalt.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Brug af Convert2Mp3 med TOR

Mange berørte brugere har rapporteret, at Convert2MP3 arbejdede for dem, så snart de installerede Tor-browseren og brugte den til at få adgang til konverteringswebstedet. Da Tor giver dig mulighed for at forblive 100% anonym, afsløres din placering ikke, og du vil være i stand til at omgå eventuelle geografiske begrænsninger, der kan forårsage problemet.

For at installere Tor-browseren skal du blot besøge dette link (her), vælg den korrekte version i henhold til dit operativsystem.

Når Tor er downloadet, skal du blot åbne mappen og klikke på Start Tor Browser for at starte den. Besøg derefter Convert2Mp3 og se om problemet er løst.

Hvis du leder efter en anden måde at downloade lydindhold fra YouTube, skal du gå ned til metode 3.

Metode 3: Brug af en alternativ konverter

Hvis metode 1 og metode 2 var en buste, eller du ikke er fortrolig med at bruge en VPN-klient, er det eneste mulige alternativ at bruge en alternativ konverter. Heldigvis er der nogle solide alternativer, som du kan bruge, hvis Convert2Mp3 viser sig at være en buste for dig.

Vi har testet langt størstedelen af ​​de tilgængelige muligheder, så vi kan give dig en liste over de bedste, der er tilgængelige i øjeblikket:

 • Online videokonverter
 • YTMP3
 • Audio MP3
 • AllTube Download
 • MP3-fiber