Sikkerhedskopier din gemte fil, før du installerer Monster Hunter Worlds seneste udvidelse

Hjem/Nyheder/Spil/ Sikkerhedskopier din gemte fil, før du installerer Monster Hunter Worlds seneste udvidelse

Sikkerhedskopier din gemte fil, før du installerer Monster Hunter Worlds seneste udvidelse

Af Farhan Ali 10. januar 2020 1 minut læst

Efter adskillige måneders konsoleksklusivitet ramte Monster Hunter Worlds nye Iceborne-udvidelse endelig pc i går aftes. Desværre har den nye indholdsopdatering tilsyneladende resulteret i tab af gemte filer for et antal spillere. Mens de fleste spillere installerede den nye udvidelse uden problemer, er det absolut værd at tage sikkerhedskopi af din gem-fil, hvis det er tilfældet.

Monster Hunter World Iceborne

Som rapporteret af VG247 er Monster Hunter Worlds offentlige diskussionstråde fyldt med klager over tab af gemte data. ResetEra, Steam-fora og spillets subreddit oversvømmer med panikspillere, der rapporterer, at de ikke kan indlæse gamle gemninger.

Hvis du allerede har installeret Iceborne og endnu ikke har startet den op, er der muligvis stadig håb for din gemningsfil. Ifølge de oprindelige rapporter sletter spillet kun den tidligere inkompatible gemning, efter at spilleren har startet spillet. Som sådan er det bedst, at du sikkerhedskopierer din gemningsfil, før du forsøger at starte spillet.

Dette kan gøres let nok ved bare at finde gemningsfilen på dit drev og lave en kopi. Monster Hunter World på Steam gemmer som standard filer i mappen med brugerdata. Naviger til følgende sti: Steam \ userdata \ [dit brugerid] \ 582010. Derudover anbefales det at sikkerhedskopiere den gemte datamappe, der er placeret i spillets katalog.

Den nøjagtige årsag til problemet er ukendt, men der er en håndfuld arbejdsteorier. Ifølge Reddit foretog Monster Hunter World inden Iceborne's lancering en opdatering, der ændrede, hvordan gemte filer gemmes. Som sådan mistede tilbagevendende brugere, der spillede efter udvidelsens lancering, deres gemte, da Iceborne ikke var i stand til at opdage det gamle, ikke-opdaterede gemningsformat.

Desuden bør spillere, der har mods installeret, forvente, at næsten alle af dem bryder med Iceborne's lancering. Selvom du ikke ejer den nye udvidelse, skal du vente på, at modproducenter frigiver opdateringer, før du kan fortsætte med at bruge dem.

Selvom et stort antal brugere er berørt af dette, er der en god chance for, at du ikke støder på det hele. Uanset hvad, anbefaler vi stadig, at du opretter en sikkerhedskopi af din gemte fil.

Tags Monster Hunter: Verden