FIX: “Vi har opdateret din pc Alle dine filer” Windows 10

Windows 10 er et operativsystem, der anses for at være det bedste operativsystem, der er frigivet af Microsoft, og har vokset sin fanbase siden frigivelsen af ​​den tekniske forhåndsvisning. Hvis du læser denne vejledning, ville du allerede vide, hvor smart Microsoft kombinerede de velmodtagne funktioner i Windows 7 og 8.1 og implementerede det i Windows 10. Derudover splinternye funktioner som den intelligente assistent Cortana og indbygget i flere desktops har også hjulpet Windows 10 med at vokse til et populært og godt modtaget operativsystem, som det er i dag, men det betyder ikke, at det kommer uden fejl.

Mange brugere rapporterede, at når de logger ind på Windows 10, vil de få beskeder som

Hej

Vi har opdateret din pc

Alle dine filer er nøjagtigt hvor du forlod dem

Vi har nogle nye funktioner at blive begejstrede for. (Sluk ikke din pc) ”

Og efter et stykke tid (ca. 20 minutter i nogle tilfælde) ville du få dit skrivebord foran dig.

Da disse meddelelser er uden titel og uden andre detaljer, kan de skræmme en bruger til at tro, at Windows gennemgår en slags problemer, da brugeren ikke foretog nogen ændringer, der ville få deres Windows til at handle sådan. Men sandheden er, at der ikke er noget at være bekymret for, da meddelelsen, der vises, fortæller dig, at den lige er færdig med automatisk installation af opdateringer på dit system.

I Windows 10 er automatisk installation af Windows-opdateringer obligatorisk, så du kan ikke slukke for den let som i tidligere versioner af Windows. Men denne forhindring kan omgåes ved at bruge gruppepolitisk editor, der kun er tilgængelig i Windows Pro, Enterprise og Education-udgaven af ​​Windows 10. For at vide, hvilken udgave du har, skal du følge vores guide på dette link. Kort sagt kan du ikke slå automatisk installation af opdateringer fra i Windows 10 Home Edition.

For at deaktivere automatisk installation af opdateringer, Trykke og Holde det Windows-nøgle og tryk på R. Type gpedit.msc og tryk på Gå ind at åbne Gruppepolitisk redaktør.

I vinduet Group Policy Editor navigere til Computerkonfiguration \ Administrative skabeloner \ Windows-komponenter \ Windows Update ved at dobbeltklikke på hver i venstre rude.

Find Windows Update i venstre rude Konfigurer automatiske opdateringer i højre rude og Dobbeltklik det.

Vælg Aktiveret nu i Muligheder afsnit. Vælg nu, hvordan du vil have dine opdateringer installeret fra indstillingerne i rullemenuen; vejr, du vil slå dem fra permanent, eller vil du modtage en underretning, når en opdatering er tilgængelig til installation. Gem dine ændringer.

Hvis du skal kontrollere og installere Windows-opdateringer i fremtiden, skal du blot gå tilbage til Konfiguration af opdateringer vindue i Gruppepolitisk redaktør og vælg Ikke konfigureret og gem dine ændringer.

Vi ved, at vi sagde, at deaktivering af automatisk Windows-opdatering på Windows 10 Home-udgave ikke er tilgængelig, men du kan stadig begrænse Windows-opdatering til at kræve færre ressourcer i dit system.

For at gøre det, Trykke og Holde det Windows og tryk på Pause at bringe op Systemets egenskaber vindue.

Klik på Avancerede systemindstillinger i venstre rude.

Gå til Hardware fanen.

Klik på Enhedsinstallationsindstillinger.

Vælg Nej, lad mig vælge, hvad jeg skal gøre.

Vælg nu Installer aldrig driversoftware fra Windows-opdatering.

Klik på Gem ændringer.

Genstart dit system for at lade ændringerne træde i kraft.