FIX: Fejl 1962 - Intet operativsystem fundet

Der er et ret velkendt problem med Lenovo-computere, og dette problem er Fejl 1962. Fejl 1962 vises, når en Lenovo-computer, der er berørt af dette problem, prøver at starte op. Fejl 1962 vises, når opstartssekvensen mislykkes, og computeren ikke starter, og fejlkoden ledsages af følgende fejlmeddelelse: “Intet operativsystem fundet

Berørte brugere mødes med fejl 1962 temmelig tilfældigt, og det har ikke et ensartet mønster. Nogle brugere ser fejlen efter et interval på 3-4 dage, mens andre ser den efter intervaller på en time eller to. I omkring halvdelen af ​​alle tilfælde, når en berørt bruger ser fejlen 1962, er de i stand til at få deres computer til at starte op efter at have ventet et par timer. Nogle berørte brugere er ikke engang i stand til at komme ind i deres computers BIOS, når de ser fejl 1962, da fejlen vises næsten umiddelbart efter, at computeren er startet op, men de berørte brugere, der er i stand til at komme ind i deres computers BIOS, ser, at deres computer ikke registrerer deres harddisk, selvom det begynder at se harddisken og starte normalt op, når brugeren venter et par timer.

Heldigvis kan fejl 1962 kun skyldes en af ​​to ting - en defekt harddisk eller et defekt SATA-kabel, der forbinder en god harddisk til et godt bundkort. For at løse dette problem skal du slippe af med fejlen 1962 og få din Lenovo-computer til at starte op, som den skal, du skal blot bestemme årsagen til problemet i dit tilfælde og derefter udskifte den defekte hardware.

Sådan rettes fejl 1962: Intet operativsystem fundet

Først og fremmest skal du afgøre, om din computers harddisk er skyld. For at gøre det skal du bare fjerne din harddisk fra din computer, slutte den til en computer, som du ved, er i fuldt fungerende tilstand, og se om den registrerer harddisken, kan få adgang til filerne og mapperne på harddisken, og om den starter fra harddisken. Hvis den velkendte computer er i stand til at registrere og få adgang til din harddisk, betyder det, at harddisken ikke er problemet, og du kan næsten være helt sikker på, at et defekt SATA-kabel forårsager fejl 1962 i dit tilfælde. Men hvis den velkendte computer ikke kan se og / eller få adgang til din harddisk, er din harddisk skyld og skal udskiftes med en ny. Dette betyder, at du næsten helt sikkert vil miste alle data på harddisken, medmindre du har fået det gendannet af fagfolk.

Hvis roden til fejlen 1962 i dit tilfælde er et defekt SATA-kabel, skal du bare udskifte det. Udskiftning af SATA-kablet, der forbinder din Lenovo-computers HDD til bundkortet, er ret simpelt - køb bare et nyt og udskift det med dit gamle. SATA-kabler til Lenovo-computere - f.eks denne - er ret nemme at komme forbi og er også ret billige (de koster normalt ikke mere end $ 20, medmindre du får en virkelig pebret pris).