Hvad LML betyder

Hjem/Lære/ Hvad LML betyder

Hvad LML betyder

Af Habiba Rehman 7. september 2018 3 minutter læst

Betydningen af ​​'LML' kan ikke begrænses til en betydning. Det bruges til to forskellige fulde former. 'Laugh Mad Loud' og 'Love My Life'. Brugt som internetslang på sociale medianetværk og sms-apps.

Du kan blive forvirret, når du læser 'LML' et eller andet sted for at forstå, hvad det betyder her. Du behøver dog ikke forveksles, fordi der er visse måder, hvorpå du kan genkende den kontekst, hvor 'LML' er blevet brugt i enhver sætning.

Hvad betyder Laugh Mad Loud?

Ligesom 'LOL', som betyder 'Laugh Out Loud', kan du bruge 'LML' hvor betyder Laugh Mad Loud. Dette bruges når du finder noget super morsomt. Og da LOL er blevet brugt gentagne gange i alle disse år, er der altid tid til mere improviserende versioner af disse akronymer. Så hvis du vil sige LOL næste gang, kan du måske bare bruge akronymet 'LML' i stedet.

Lad os se på nogle nye eksempler på, hvordan du kan erstatte LOL med 'LML'.

Eksempel på 'Laugh Mad Loud'

Eksempel 1:

Ven 1: (sprækker en sjov vittighed)

Ven 2: LML! Det var så sjovt! Lad mig sende dette til Elsa.

Her kan vi genkende, at samtalen drejer sig om en vittighed og humor. Og brugen af ​​'LML' her tilføjer udtrykket, at ven nummer 2 nød grundigt vittigheden.

Dette er bare hvordan du vil sige 'LOL' i stedet for 'LML'. For eksempel “LOL! Det var så sjovt! Lad mig sende dette til Elsa. ”.

LOL og LML kan kun bruges som alternativer i sammenhæng med 'Laugh Mad Loud'.

Eksempel 2:

Jenny: Se bare på min hund.

(sender et sjovt billede af sin hund.)

Ivy: LML! Du har en sjov hund der! Hvad er han!

LML for Love My Life

Det er et grundlæggende udtryk for at vise, hvor meget du elsker dit liv. Bare hvordan du udtrykker hadet for det, når du gennemgår noget, der ikke er så godt, eller bruger akronymer som henholdsvis 'FML' og 'HML', hvilket betyder henholdsvis 'F *** My Life' og 'Hate My Life'. Tilsvarende, hvis du elsker dit liv og vil udtrykke det gennem ord, er LML nøglen til det.

LML betyder 'Love My Life' og kan bruges på de sociale mediefora som hash-tags til billeder, du uploader eller den status ', du har sat op.

Eksempler på 'LML' til Love My Life

Eksempel 1

Du sætter et billede af din ferie på et eller andet sted i Europa. Og dette er din status for det:

“Ferie 2018! #LML ”

Tre alfabet kan udtrykke, hvad du synes om din rejse. Og dette er ikke den eneste måde, du kan bruge LML på sociale netværk. Du kan endda bruge dette akronym under messaging.

Eksempel 2

Tex: Hvad har du med mand?

DJ: Jeg er ikke på landet, på arbejde.

Tex: Din heldige mand!

DJ: LML mand! LML!

Eksempel 3

Gruppechat på Whats App

B: H du fortalte os ikke, at du fik en forfremmelse.

H: Undskyld fyre, jeg var så fanget af arbejde.

J: Tillykke! Det hårde arbejde betalte sig.

H: Tak! Og ja det gjorde det! LML, hver smule!

Her bruges LML igen til at udtrykke den lykke, man føler at se deres liv på rette spor eller se deres liv fungere, som de havde ønsket det. Og hvem ville elske deres liv, når de får forfremmelse?

Grundlæggende forskel mellem LML for Laugh Mad Loud og LML for Love My Life

Det er superenkelt at skelne mellem de to LML-akronymer, der ofte bruges på internettet. LML for Laugh Mad Loud er mest relateret til når du finder noget sjovt og ønsker at udtrykke det gennem denne slang. Mens LML for Love My Life kun er for at udtrykke den tilfredshed eller den lykke, du føler, når du er tilfreds med dit liv.

For at forstå disse akronymer bedre kan du huske dette trick, som hjalp mig med at identificere, hvilket LML viser hvad.

LML for Laugh Mad Loud er en erstatning for 'LOL', mens LML på den anden side er det modsatte af akronymet 'FML'. Jeg har brugt eksemplerne til LOL og FML her, fordi disse er et par af de mest almindeligt anvendte internetslangs og let forstås af de sociale narkomaner.

Hvis du stadig ikke kan gøre forskellen. Her er en anden måde at genkende, hvilken LML der er til Laugh Mad Loud, og hvilken der er for Love My Life.

Overvej teksten grundigt, inden du beslutter, hvilken LML der bruges

Her er hvad du har brug for at vide:

  • Er det en vittighed? Eller et seriøst emne?
  • Kan du placere LOL, hvor LML er skrevet?
  • Har LOL mening her? Hvis det gør det, er det til Laugh Mad Loud. Og hvis det ikke gør det, er det for Love My Life.
  • Hvis LML er i sammenhæng med Love My Life, skal du analysere, om den person, der har brugt, taler på en præstation / tilfredsstillet måde eller på anden måde.

Forhåbentlig hjælper disse dig med at identificere Laugh LML og Life LML.