Fix: Windows 10-telefon sidder fast i en genstartsløjfe

Build 10080 af Windows 10 Mobile var, ligesom de fleste af de andre builds af operativsystemet, langt fra stabil og forårsagede en række forskellige problemer på Windows-telefoner, der blev opdateret til det. Den mest betydningsfulde af de mange problemer, der fulgte med build 10080, var dog utvivlsomt det faktum, at mange Windows-telefoner sidder fast i en reboot-loop kort efter at de blev opdateret til build 10080. Heldigvis dog, hvis din Windows Phone sidder fast i en reboot loop efter at være opgraderet til build 10080, kan du bruge følgende metoder til at prøve at få enheden ud af reboot-loop eller (hvis det ikke virker) gendanne den tilbage til den version af Windows Mobile, der tidligere kørte på din enhed :

Metode 1: Udfør en hård nulstilling ved hjælp af hardwaretasterne

Når en Windows Phone er i en genstartsløjfe og fortsætter med at genstarte konstant, har du (selvfølgelig) ikke adgang til softwaremenuerne, der kan bruges til at nulstille den. Men hvad du kan gøre er at udføre en hård nulstilling på enheden ved hjælp af hardwaretasterne. Først og fremmest skal du få enheden til at slukke helt; Fjernelse og isætning af batteriet skal fungere fint. Når du har slukket for enheden, skal du:

Tryk og slip Strøm Dette får enheden til at vibrere.

Så snart enheden vibrerer, skal du trykke på og holde nede Skrue ned

Slip Skrue ned knappen, når et udråbstegn vises på skærmen.

Tryk på følgende knapper en ad gangen i nøjagtig samme rækkefølge:

Lydstyrke op >Skrue ned >Strøm >Skrue ned

Enheden vibrerer derefter, genstarter, viser Nokia-flashskærmen og går derefter til installationsskærmen for roterende gear. Når processen med centrifugering er afsluttet, nulstilles enheden og tages ud af reboot-sløjfen.

Metode 2: Gendan din enhed ved hjælp af Windows Phone Recovery Tool

Hvis metode 1 ikke virker for dig, er den eneste anden løsning, du kan prøve at rette en Windows Phone, der sidder fast i en genstartsløjfe efter installation af build 10080 af Windows 10 Mobile, at gendanne enheden ved hjælp af Windows Phone Recovery Tool (WPRT) og gendan den til den version af Windows Mobile, den kørte på før opdateringen til at bygge 10080. WPRT er et revolutionerende softwareværktøj, som Windows Phone-brugere kan bruge til at gendanne deres enheder, når noget går galt efter en opdatering eller en ren installation. For at gendanne en Windows Phone ved hjælp af WPRT skal du:

Download Windows Phone Recovery Tool og installer det på en computer.

Opret forbindelse den berørte Windows-telefon til computeren via USB.

Hvis WPRT ikke opdager og genkender Windows Phone og ikke starter med at downloade og installere de rigtige drivere automatisk, skal du klikke på Telefon blev ikke fundet og følg instruktionerne på skærmen, der følger.

Når de nødvendige drivere er downloadet og installeret, skal WPRT med succes registrere og genkende enheden. Når programmet registrerer din enhed, skal du følge instruktionerne på skærmen, der følger.

WPRT begynder derefter at downloade den seneste opdatering til den enhed, der er tilsluttet computeren. Lad WPRT gøre det.

Når Windows Phone Recovery Tool har downloadet den seneste opdatering, skal du blot følge instruktionerne på skærmen og programmet begynder at gendanne din enhed.

WPRT vil gendanne enheden, nulstille den og derefter starte den op, hvorefter du kan begynde at konfigurere den.