Fix: Steam Application Load Error

Damp kan ikke indlæses og giver enuventet applikationsfejlnår den ikke kan udføre sine initialiseringshandlinger og ikke kan indlæse et modul. Dette problem kan også stamme fra operativsystemet såvel som fra interne Steam-processer.

Løsning 1: Genstart din pc

Steams klient opdaterer sig meget ofte. Nogle opdateringer konfigurerer kernen i Steam-klienten. På grund af dette kræves en genstart. En genstart starter Steam fra bunden, og alle opdateringer, der opstod, ville blive implementeret.

Det er også muligt, at den fejl, du måske står over for, skyldes en anden tredjepartsapplikation. Der kan være mange konflikter mulige; derfor tilrådes det, at du deaktiverer alle tredjepartsprogrammer. Især programmer, der hævder at fremskynde din pc eller rense din harddisk. Genstart din pc og spil spillet for at kontrollere, om fejlen ved hånden blev løst eller ej.

Glem ikke at gemme alt dit arbejde, før du genstarter din pc

Løsning 2: Log af, og log derefter ind

Vi kan prøve at logge din Steam-konto ud og derefter logge ind igen. Dette er en simpel løsning, og hvis din klient er i en fejlrapport, genstarter den den.

Bemærk: Hvis du ikke har adgang til dine kontooplysninger eller ikke har adgang til din mobil (hvis du har aktiveret Steam Mobile Authenticator), tilrådes det ikke at følge denne metode. Du bliver bedt om at logge ind på din konto ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode. Du bliver også bedt om at bekræfte din konto, hvis du har godkendelse aktiveret.

 1. Start din Steam-klient ved hjælp af Steam.exe
 2. Log ud af Steam ved at klikke på muligheden for “Skift bruger”Til stede, hvis du klikker på din kontotitel i øverste højre hjørne af Steam-klienten.

 1. Når du har klikket på indstillingen, får du et login-skærmbillede, hvor du skal indtaste dine legitimationsoplysninger. Efter at have indtastet dine legitimationsoplysninger, afkryds feltet som siger Husk min adgangskode. Klik på knappen Login.

 1. Kør det spil, du prøvede at spille, og kontroller, om fejlen blev løst.

Løsning 3: Deaktiver Family View

Du bør kontrollere, om din klient har Family View aktiveret. Familiesynet er også almindeligt kendt som forældrekontrol. Hvis det er aktiveret, kan du muligvis ikke få adgang til bestemte spil som angivet af din værge.

Du skal deaktivere familievisningen og prøve at køre spillet igen for at kontrollere, om fejlen stadig vedvarer. Hvis det gør det, henvises til nedenstående løsninger.

Du kan lære mere om familiesyn ved at læse vores artikel.

Løsning 4: Kontrollerer, om dit spil kører i offline-tilstand

Dette problem kan også løses ved at køre det i offline-tilstand. Nogle gange er Steams netværkskonfigurationer ikke konfigureret korrekt, og det kræver at køre spillet mindst en gang i offline-tilstand for at få dem tilbage på sporet.

 1. Åbn din Steam-klient, og klik på Steam-knappen i øverste venstre hjørne af skærmen.
 2. Klik på knappen, der siger “Gå offline”. Nu genstarter din klient og går ind i en offline-tilstand.

 1. Åbn biblioteket, og prøv at køre det spil, du spillede. Hvis det åbner korrekt, kan du gå online igen og forhåbentlig fungerer det også der.

Løsning 5: Skylning af Steam-konfigurationsfiler og DNS

Vi kan prøve at nulstille dine internetindstillinger og konfigurere for at se, om problemet bliver løst. Flushconfig skyller og genindlæser konfigurationerne for hver af de applikationer / spil, der er installeret på din pc.

De fleste operativsystemer er designet til at cache DNS-poster. Det er generelt en god praksis, da det giver en applikation mulighed for at behandle hurtigere anmodninger / dataoverførsel til et websted. Men hvis DNS ofte ændres, er det nødvendigt at skylle det, så den nye DNS kan hentes, og du kan genoptage den dataoverførsel, du lavede. Det fjerner den lokale cache fra din computer og får den seneste cache, som din internetudbyder bruger.

 1. Tryk på Windows + R for at åbne køreprogrammet.
 2. Skriv “i dialogboksendamp: // flushconfig”.

 1. Steam vil poppe op i et lille vindue for at bekræfte din handling. Tryk på OK. Ingen bemærkning, at Steam efter denne handling beder dig om at logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne metode, hvis du ikke har adgang til dine loginoplysninger.
 2. Efter at have udført ovenstående handlinger skal du trykke på Windows + R-knappen for at åbne vinduet Kør igen. Skriv “i dialogboksencmd”For at åbne kommandoprompten.
 3. Når du er i kommandoprompten, skal du skrive “ipconfig / flushdns”. Tryk på Enter.

 1. Genstart din pc, og genstart Steam for at se, om problemet er løst.

Løsning 6: Sletning af clientregistry.blob

Din Steams klientregister kan blive beskadiget, og det kan være grunden til, at du står over for fejlen. Vi kan prøve at omdøbe / slette det.

Clientregistry.blob er den fil, der bruges af Steam, og som indeholder dine registreringsdata for de installerede spil. Hvis vi sletter den, gendannes filen ved næste login. Du får alle dine standardindstillinger på hvert spil installeret (dit navn, skind osv.). Dette løser ca. 30% af problemerne, da denne fil let kan blive ødelagt.

Bemærk, at efter denne løsning, når du starter Steam igen, vil den bede dig om dit brugernavn og din adgangskode. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har dine legitimationsoplysninger ved hånden. Desuden går dine gemte fremskridt og elementer i spillet ikke tabt. De gemmes på cloudlagring af Steam, så det er sikkert at antage, at sletning af clientregistry.blob ikke medfører nogen problemer for dig eller Steam.

 1. Afslut Steam helt og afslut alle opgaver som nævnt i løsningen ovenfor.
 2. Gå til dit Steam-bibliotek. Standard er

C: \ Programmer \ Steam.

 1. Find 'klientregister.blob '.

 1. Omdøb filen til 'klientregistreringsråd.klat’(Eller du kan slette filen fuldstændigt).
 2. Genstart Steam, og lad filen genskabes.

Forhåbentlig kører din klient som forventet. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du følge nedenstående trin.

 1. Gå tilbage til dit Steam-bibliotek.
 2. Find 'Steamerrorreporter.exe’.

 1. Kør applikationen, og genstart Steam.

Løsning 7: Giv administratoradgang til Steam

Der kan være et andet tilfælde, hvor du muligvis oplever fejlen, fordi Steam ikke har tilstrækkelig administratoradgang til at foretage ændringer.

Steam kræver fuld adgang for at give dig den optimale spiloplevelse. Dette betyder at ændre systemkonfigurationsfiler og have mange ressourcer og hukommelse til rådighed. Som standard har Steam ikke fuld administratoradgang.

Vi kan give Steam fulde administrative rettigheder og kontrollere, om problemet løses. Først skal vi foretage ændringer i Steam.exe-filen og senere give hele Steam-katalogadgang, da der er forskellige konfigurationsfiler til stede i hovedmappen.

Læs vores guide til, hvordan du giver Steam administrativ adgang.

Løsning 8: Deaktivering af Beta-deltagelse

Steam forbedrer ligesom mange andre giganter i spilbranchen konstant deres klient. Denne forbedring inkluderer nye tilføjede funktioner og fejlrettelser osv. Valve har en mulighed i Steam, hvor du kan få fat i de nyeste udviklinger ved at deltage i Beta-programmet.

I Beta-programmet får du alle funktionerne første hånd inden den officielle frigivelse, men du kan opleve en masse bugs og endda nedbrud. Som vi alle ved, er en betaversion ikke den officielle version, og udviklerne tilpasser konstant og foretager ændringer ved at indsamle data gennem din brug.

Når du oplever et problem, rapporteres det til Steam, der igen frigiver en opdatering til betaversionen for at rette det. Normalt kommer opdateringerne inden for to til tre dage, men det kan også være længere. Vi kan prøve at deaktivere din beta-deltagelse og kontrollere, om problemet løses.

Bemærk: Hvis du bruger en funktion, der kun er tilgængelig i betaversionen, kan den deaktiveres, da vi skifter til den stabile version. Følg ikke denne metode, hvis du ikke vil miste adgangen til disse funktioner.

Du kan læse vores artikel, der forklarer, hvordan du deaktiverer betaversionen.

Løsning 9: Deaktivering af alle mods og tredjepartssoftware

I mange tilfælde kan de installerede mods til et spil komme i konflikt med din Steam-klient og forårsage uventede fejl. Som fejltilstandene kunne det ikke starte applikationen.

Mods ændrer spillets opførsel ved at ændre nogle af spillets konfigurationsfiler og indstille deres egne variabler i vigtige felter. På denne måde kan de tilføje indhold for at give dig visuelle effekter osv. Som vi alle ved, er det ikke stabilt at spille et spil med mods aktiveret, og en spiller kan opleve mange nedbrud.

Deaktiver alle dine mods og også tredjepartsapplikationer (som CCleaner), så der er absolut ingen interferens mellem dit spil og anden software. Luk nu Steam helt ved hjælp af task manager og start det igen. Kontroller, om fejlen stadig vedvarer.

Løsning 10: Opdater dine drivere

Din computer bruger drivere til at starte ethvert program. Steam opdaterer også sig selv med eventuelle nye drivere, der kommer på markedet. Hvis Steam opdateres til at køre med de nyeste drivere, mens din computer stadig har de gamle installeret, kan dette vise sig at være en konflikt.

Sørg altid for, at dine chauffører er opdaterede. Disse inkluderer lyd, video, grafiske drivere osv. Opdater også andre drivere såsom DirectX.

 1. Tryk på ⊞ Win (windows) + R-tasten for at få vist Løb vindue (sørg for at køre det som administrator).
 2. Skriv “i dialogboksendxdiag”. Dette åbner diagnostisk værktøj til DirectX. Den viser en liste over al tilgængelig hardware, der er installeret på din pc sammen med versionerne af softwaren.

 1. Brug dit officielle hardwarenavn til at søge efter de nyeste tilgængelige drivere, og download dem via internettet. Du kan også opdatere drivere ved hjælp af Windows-opdateringen. Følg nedenstående trin.
 2. Klik på Start og skriv i dialogboksen “Indstillinger”. Klik på det program, der vender tilbage i søgeresultaterne. Klik på “Opdatering og sikkerhed”-Knappen.

 1. Her finder du “Søg efter opdateringer”I“Windows opdatering”-Fanen. Nu kontrollerer windows for eventuelle tilgængelige opdateringer og udfører dem efter download.

 1. Der er også en anden måde, hvor du manuelt kan klikke på enhederne og kontrollere, om de nyeste drivere er installeret. Tryk på Windows + R-knappen for at åbne Løb Skriv “i dialogboksendevmgmt.msc”. Dette starter din computers enhedsadministrator.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du højreklikke på enheden og vælge den indstilling, der siger “opdater driver”.

 1. Når du har klikket på det, vises et andet vindue, der spørger, om du vil have, at Windows automatisk søger på internettet efter de tilgængelige drivere, eller om du selv vil gennemse dem. Vælg første mulighed.

 1. Hvis driverne er nyeste, åbner Windows en dialogboks, der angiver, at de bedste tilgængelige drivere allerede er installeret. Hvis ikke, begynder det at downloade dem og installere dem et øjeblik.

Løsning 11: Deaktivering af sky

Følg denne løsning på egen risiko. Cloud beskytter dine data ved automatisk at uploade dem til Steams fjernservere. Vi kan prøve at deaktivere det og kontrollere, om fejlen forsvinder. Hvis det ikke gør det, kan vi aktivere skyen igen.

 1. Åbn din Steam-klient, og naviger til din Bibliotek. Alle dine spil vil blive vist her. Højreklik på den, der giver dig problemer, og vælg Ejendomme.
 2. Fjern markeringen linjen der siger “Aktivér Steam Cloud-synkronisering for [spil]”.

 1. Åbn nu din klients indstillinger ved at trykke på Steam i øverste venstre hjørne af skærmen.
 2. Gå til fanen Cloud.
 3. Fjern markeringen den mulighed, der siger “Aktivér Steam Cloud-synkronisering for applikationer, der understøtter den”.

 1. Når du har fjernet markeringen af ​​linjen, skal du genstarte Steam korrekt ved hjælp af task manager og kontrollere, om fejlen stadig vedvarer.

Endelig løsning: Opdatering af Steam-filer

Nu er der intet tilbage bortset fra at geninstallere Steam og se om det gør tricket. Når vi opdaterer dine Steam-filer, gemmer vi dine downloadede spil, så du ikke behøver at downloade dem igen. Desuden bevares dine brugerdata også. Hvad forfriskende Steam-filer faktisk gør er at slette alle Steam-klientens konfigurationsfiler og derefter tvinge den til at installere dem igen. Så hvis der var dårlige filer / korrupte filer, bliver de erstattet i overensstemmelse hermed. Bemærk, at efter denne metode skal du logge ind igen ved hjælp af dine legitimationsoplysninger. Følg ikke denne løsning, hvis du ikke har disse oplysninger ved hånden. Processen kan tage et stykke tid, så undgå at annullere, når du starter installationsprocessen.

Du kan læse vores artikel om, hvordan du opdaterer dine Steam-filer. Opdater også alle dine Microsoft-distribuerbare enheder ved hjælp af det officielle Microsofts websted (C ++ og .NET framework).

Bemærk: Du kan læse vores guide, hvis du har en forbindelsesfejl, hvor hele din Steam-klient nægter at oprette forbindelse til internettet.