Fix: Fejl 50 DISM understøtter ikke service af Windows PE med indstillingen / online

Deployment Image Servicing and Management (DISM) bruges til at opdatere et Windows-billede eller forberede et billede. Det er et kommandolinjeværktøj. Det har mange anvendelser, herunder dets anvendelse til reparation, når systemfilkontrolscanning rapporterer fejl eller beskadigede filer.

Men sjældent har brugere rapporteret at få følgende fejl “Fejl 50 DISM understøtter ikke servicering af Windows PE med indstillingen / online. DISM-logfilen kan findes på x: windows \ dism \ dism.log ”, når de kører DISM-kommandoen. Årsagen er, at vinduerne synes at tro, at vi er i Win PE (Pre-installation Environment). Dette er resultatet af en fejlplaceret registreringsdatabasenøgle. Følg vores guide for at rette det hurtigt.

Sletning af registreringsnøglen

Holde nede Windows-tast, og tryk på R. Type regedit og tryk på Gå ind. Klik på Ja hvis der vises en UAC-advarsel.

I registreringseditor vinduer, klik på HKEY_LOCAL_MACHINE I venstre rude for at udvide det.

Klik på HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM for at udvide det. Naviger ligeledes til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control.

Under kontrol vil der være en mappe med navnet MiniNT. Retklik på det og klik Tilladelser.

Vælg din brugernavn i gruppe- eller brugernavne liste og sørg for, at kontrollereboks mod Fuld kontrol er afkrydset. Klik derefter på OKAY.

Højreklik på det samme MiniNT og klik på Slet. Bekræft enhver meddelelse til sletning. Genstart dit system og kør kommandoen igen. Dit problem skulle være væk.

Opdater BIOS

Hvis ovenstående løsning ikke virker; sørg for at gendanne bios til dets standardindstillinger. Du kan gøre dette ved at starte i BIOS. Da alle modeller er forskellige; det ville være bedst at henvise til manualen for at se, hvordan man gendanner bios til standard.