Sådan rettes fejl 0x801941F7 på Windows Live Mail

Det 0x801941f7 fejl betyder det Windows Live Mail 2012 opretter ikke forbindelse til Outlook.com. Dette skyldes, at Microsoft Outlook siden juni 2016 begyndte at bruge en ny infrastruktur, som Windows Live Mail ikke fungerer med. På grund af det faktum, at den nye infrastruktur giver bedre ydeevne såvel som sikkerhed, er der ingen løsning tilgængelig til dette nummer, og du bliver nødt til at finde en anden måde at bruge din e-mail på.

Du begynder at se denne meddelelse, så snart din e-mail-konto er opgraderet til den nye Outlook. Applikationen stopper synkronisering af e-mails, kalenderbegivenheder og kontakter helt, og du kan ikke bruge din e-mail med Windows Live Mail 2012-applikationen.

Der er dog flere alternativer, som du kan skifte til, og de vil alle tilbyde den samme eller større funktionalitet i forhold til Windows Live Mail 2012. At finde et alternativ er på ingen måde den ideelle løsning, men i betragtning af at Microsoft ikke har til hensigt at lave WLM 2012 kompatibel med den nye Outlook, har du ikke meget valg.

Mulighed 1: Brug Outlooksom din mailklient

Hvis du hellere vil undgå Metro-apps, som er den anden mulighed, kan du blot få adgang til din e-mail-konto via Outlook's websted. Det giver dig alt, hvad du har brug for til din e-mail, og er den bedste mulighed uden at installere noget, især i betragtning af det faktum, at du praktisk talt kan få adgang til det overalt.

Mulighed 2: Brug den indbyggede Mail-app til Windows 8 / 8.1 / 10

Den indbyggede app er Microsofts anbefalede erstatning for WLM 2012. Den leveres med alle ovennævnte versioner af operativsystemet.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet og skriv Post, vælg derefter resultatet.
  2. Tryk på Indstillinger (gearikon i bunden), derefter Administrer konti og Skift indstillinger for synkronisering af postkasse. Her har du kontrol over, hvor meget af dine tidligere data, du vil synkronisere med den nye app. Du kan gendanne alt fra WLM 2012 og bruge det i denne app.

Mulighed 3: Brug Outlook 2016

Outlook 2016 er en del af Office-pakken til Windows og som sådan kræver et Office-abonnement. Der er en række andre softwareapplikationer, du får med dette abonnement, så det er værd at se på, hvis du bruger din enhed til produktivitet. Du bliver bedt om at indtaste dine mailkontooplysninger første gang du starter dem, og bagefter er de ret ligetil at bruge.

Selvom dette er en væsentlig ændring, der overraskede et antal brugere, er det rigtigt, at de nye metoder til brug af Outlook-mail er langt mere nyttige og tilbyder bedre sikkerhedsfunktioner end Windows Live Mail 2012. Det er noget, der skal tages som en måde at forbedre Microsoft sine tjenester på, og du har en række alternativer at vælge imellem, som nævnt ovenfor.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found