Sådan bruges Chromebook-funktionstaster

Chromebook-ejere er meget opmærksomme på, at deres tastaturer er langt fra sædvanlige. Fra inkluderingen af ​​en søgefelt og udelukkelse af en hel masse nøgler (inklusive hele rækken af ​​funktionstaster og Caps Lock-tasten) tager tastaturer på Chromebooks noget at vænne sig til. Mens Google dristigt har sluppet de klassiske funktionstaster, har det gjort det uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Chromebooks har smarte tastekombinationer, der giver dig adgang til funktionaliteten af ​​de ekskluderede nøgler.

Funktionstaster

Funktionstasterne (fra F1 til F12) er implementeret på en lang række platforme, og du skal muligvis bruge dem på din Chromebook af forskellige årsager. For at indtaste funktionstaster er alt, hvad du skal trykke på, søgeknappen + nummeret på funktionstasten. For eksempel for at indtaste F4 skal du trykke på 'Søg + 4'. Ligeledes kan F1 - F10 trykkes ved hjælp af numrene 1-9 og 0 på Chromebook-tastaturet.

For at indtaste F11 skal du trykke på bindestreg (-) -tasten sammen med søgningen. F12 kan indtastes ved at trykke plus- (+) og søgetasten sammen. Disse to skal være lette at huske, fordi de ligger lige ved siden af ​​'0' -tasten, som står for F10. Du kan følge diagrammet nedenfor for en klar gengivelse af nøgleinveje.

For en hel række tastaturgenveje kan du trykke på Ctrl + Alt + /. Et skærmtastatur vises på skærmen, og hvis du trykker på en bestemt tast, kan du se alle tastaturgenveje, der er knyttet til den tast. Nu har du en nem måde at få adgang til dine tastaturgenveje, hvis du nogensinde glemmer dem. Klik her for at se en liste over ekstremt nyttige tastaturgenveje for at gøre din Chromebooks liv lettere.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found