Sådan rodfæstes Huawei Nexus 6P

Det Huawei Nexus 6P er i øjeblikket på Android 6.0 (Marshmallow). I denne vejledning vil vi gå igennem trinnene for at udrydde din telefon, så du kan drage fordel af dens open source-software og bruge mange rooting-funktioner som Custom Recovery, Brugerdefinerede ROM'er og Kerner og ved hjælp af Xposed Framework.

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Forudsætninger

Din bærbare computer med USB-port og internet.

Et USB-kabel

Din telefon fuldt opladet (bare hvis der dukker noget op)

Trin 1: Download og installation af ADB

Først skal du have en ADB-grænseflade installeret på din computer, ADB er en bro mellem din computer og din telefon, der gør det muligt at køre et par kommandoer som at genstarte, blinke og låse op bootloaderen. For at få en ADB-grænseflade er alt hvad du behøver at downloade Googles officielle Android SDK Manager, du kan downloade det herfra, når det er downloadet, gå til din C: \ og opret en mappe med navnet SDK Manager, få adgang til mappen og kopier zip-filen til den, du downloadede tidligere, udpak zip-filen i sin egen mappe, og få adgang til den mappe, dobbeltklik på SDK manager.exe og i det skal du installere disse pakker: (Android SDK-værktøjer, Android SDK-platformværktøjer, Google USB-driver, Android-supportbibliotek) ved at kontrollere dem og trykke på installer, naviger nu til din SDK-mappe, og du vil se enPlatformsværktøjer mappe med fastboot.exe og adb.exe.

Trin 2: Oplåsning af boot loader

At muliggøre ADB-fejlfinding på din telefon skal du gå til Indstillinger-> Om telefon og søg efter Bygge nummer, klik på det ca. 7 gange, indtil du ser en meddelelse, der fortæller dig det Udvikler muligheder er aktiveret, eller at du er en Udvikler, gå tilbage i Menuen Indstillinger og adgang Udviklerindstillinger, rul ned og kontroller USB-fejlfinding og aktiver OEM-oplåsning.

Når du er FÆRDIG, skal du bruge dit USB-kabel til at slutte din telefon til din pc og åbne et kommandovindue i mappen Platform-værktøjer ved at holde FLYTTEog Højreklik på ethvert mellemrum i mappen, og vælg Åbn Kommandoprompher, skriv kommandoprompten adb genstart bootloader du vil se, at din telefon genstarter til boot loader-tilstand, vent på, at den genstarter, og skriv derefter ind fastboot-enheder hvis den vender tilbage til dig telefonens serienummer (en række numre), er din telefon korrekt tilsluttet, hvis ikke vende tilbage til SDK-manager og sørg for, at Google USB-drivere er installeret korrekt. Indtast nu fastboot blinkende oplåsning

Du vil nu se, at din telefon er på en bekræftelsesskærm, brugLydstyrketaster at gå for at bekræfte og Tænd / sluk-knap for at bekræfte det. Vent på, at handlingen er udført korrekt, og frakobl derefter USB-kablet, og genstart din telefon.

(Bemærk: hver gang din telefon starter, vil du blive mødt med en advarselsmeddelelse, der fortæller dig, at din telefons bootloader er låst op, og at du skal låse den op igen, det er normalt, bare ignorér den besked).

Trin 3: Flash Custom Recovery

Nu for at installere SuperSU og udrydde din telefon har vi også brug for en brugerdefineret gendannelse, gendannelse er en software, der leveres med hver telefon, der giver dig mulighed for at blinke firmware og gå tilbage til firmware, men lagergendannelsen blinker kun original firmware, så vi skal har brug for en brugerdefineret, skal vi bruge TWRP-gendannelse til denne telefon, som kan downloades her, skal du placere den fil, du downloadede i mappen, hvor din fastboot.exe og derefter åbne en kommandoprompt ved hjælp af den samme metode som før, en gang i kommandoprompten indtast fastboot flash opsving twrp-2.8.7.2-angler.img og tryk på Tænd / sluk-knap for at genstarte din telefon.

Trin 4: Rooting og installation af Super SU

Når genstartet er downloadet Super SU fil herfra og kopier den til den interne lagring på din telefon, når du kopierer, skal du åbne en kommandoprompt i fastboot.exe mappe og type gendannelse af ADB-genstart, vil du se din telefon starte i gendannelsestilstand, som vil være en grænseflade som denne.

tryk Installereog gennemse derefter Super Su-zip, du kopierede til din interne lager tidligere, kontroller, at zip og stryg for at blinke det, når du er færdig, gå tilbage og tryk på genstart og genstart til systemet.

Bemærk: Hvis TWRP beder dig om at installere rodfilen, skal du ikke acceptere, rodfiler er allerede installeret, TWRP-rodfiler ødelægger roden.

Når du er startet, skal du muligvis gå ind i Super SU-applikationen og opdatere binære filer i applikationen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found