Sådan importeres kontakter til Windows 10-adressebog / People's App

Den nye People-applikation på Windows 10 er en glimrende måde at gemme alle dine kontakter på. Det kan gemme en række oplysninger mod hver kontakt som e-mail-adresse, fysisk adresse, telefonnummer, navn osv. En ting ved det er, at det kun kan gemme oplysninger om personer, der har online-konti. Kontaktpersoner på din lokale maskine kan ikke føjes til denne standard Windows-adressebog. I dag deler vi let en omfattende guide til, hvordan du importerer Gmail, Outlook, Exchange eller iCloud osv. Kontakter:

Tryk på Windows tast for at påkalde startmenuen.

Type Mennesker og fra forslaget skal du klikke på applikationen for at starte den.

Hvis du har alle dine kontakter på en onlinekonto som Gmail, Outlook osv., Kan du tilføje dem på én gang. Klik på t for at gøre dettre lodrette linjerøverst til venstre i vinduet og vælg “Indstillinger

Klik nu på "Tilføj en konto".

Nu får du en liste over gældende konti. Klik på den, der indeholder dine kontakter, og følg instruktionerne på skærmen for at indtaste dine loginoplysninger. Applikationen synkroniserer derefter automatisk alle dine kontakter. Du kan gentage dette trin for flere konti, hvis der er behov for det.

Bemærk, at enhver ændring, du foretog i en kontakt på en hvilken som helst enhed, synkroniseres og foretages til alle de enheder, du har føjet kontakterne til. Disse kontakter er også tilgængelige for alle de indbyggede Windows-applikationer som Mail og Kalender osv.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found