Fix: Broadcom Netxtreme 57xx Gigabit-controller

Nogle brugere har rapporteret problemer med et par variationer af Broadcom Netxtreme 57xx Gigabit Controller-driver. Da denne driver i det væsentlige er en netværksadapter, har brugere, der støder på dette problem, ingen internetforbindelse. Dette særlige problem ser ud til at være indeholdt i Windows 10 og rapporteres kun at forekomme med kun få versioner af Netxtreme Controller-driver. Når dette særlige problem opstår, Enhedshåndtering vil vise en “enheden kan ikke starte (kode 10)”Fejl forbundet med Broadcom-controller chauffør.

Fra det, vi samlede, har Microsoft behandlet dette problem et par gange indtil nu. Du kan finde ud af, at nogle af deBroadcom Netxtreme drivere, der tidligere blev betragtet som uforenelige med Windows 10, arbejder nu uden problemer.

Hvad er en Broadcom Netxtreme-controller?

I et antal år nu, Broadcom NetXtreme-controllere er et af de mest populære valg for Gbe (Gigabit Ethernet) controllere. I det væsentlige er den Broadcom Netxtreme-controller intet mere end en Ethernet-netværksadapter. Du finder sandsynligvis denne driver installeret på forretningsdesktops, men den bruges også på notesbøger, arbejdsstationer og endda servere.

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, bringer vi gode nyheder. Det lykkedes os at identificere et par bekræftede løsninger, der har gjort det muligt for brugere i en lignende situation som dig at løse problemet. Følg nedenstående metoder i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der løser din situation. Hvis den første metode ikke er relevant for dit scenario, skal du springe direkte til Metode 2.

Bemærk: Hvis du ikke har en anden enhed, hvorfra du kan downloade de nødvendige drivere og et flashdrev til at migrere softwaren, skal du springe direkte til Metode 3.

Metode 1: Opdater til den seneste driverversion

Da Microsoft og de andre involverede parter allerede har behandlet en masse inkompatibiliteter, der blev opdaget efter lanceringen af ​​Windows 10, downloadede og installerede den nyeste driverversion tilBroadcom Netxtreme 57xx Gigabit-controller vil sandsynligvis genoptage din internetforbindelse. Fra nu af, version 17.2.0.0 er den seneste iteration af Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Lan-driver.

Du skal dog bruge en anden enhed, hvorfra du kan downloade de nødvendige drivere og en flashpind eller andet medie for at flytte driveren til den berørte maskine. Hvis du har midlerne, skal du få adgang til dette link (her) fra en anden enhed med en fungerende internetforbindelse og downloade den nyesteBroadcom Netxtreme 57xx Gigabit-controllerchauffør. Sørg for at downloade en version, der passer til din Windows-bitversion.

Når driveren er downloadet, skal du bruge et flashdrev til at flytte installationsprogrammet til den berørte maskine. Åbn derefter installationsprogrammet, og følg vejledningen på skærmen for at opdatere din Broadcom Netxtreme-controller. Husk, at ændringerne først vil være synlige, før systemet genstartes. Med dette i tankerne skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst. Hvis du stadig har det samme problem, skal du gå til metoden nedenfor.

Metode 2: Nedgradere til en ældre version

Nogle brugere, der har kæmpet med dette særlige problem, har formået at rette det ved at nedgradere til en ældreNetxtreme 57xx Gigabit Controller-driverversion. Mens resultaterne er ret blandede, ser det ud til version (14.2.0.5) er bredt accepteret som en stabil driver. Husk, at denne driver oprindeligt var beregnet til Windows 7, men mange brugere har bekræftet, at den fungerer for Windows 10.

Da denne driverversion er forældet, kan den ikke længere downloades på Broadcoms websted. Heldigvis lykkedes det os at identificere et andet sted, der er sikkert at downloade. Følg trinene nedenfor for at nedgradereNetxtreme 57xx Gigabit Controller-drivertil en ældre driverversion.

Bemærk: I lighed med metoden ovenfor skal du have en anden enhed for at downloade driveren, da forbindelsen på den berørte maskine ikke fungerer.

På en enhed med en gyldig internetforbindelse skal du besøge dette link (her) og downloade BroadcomNetxtreme 57xx Gigabit-controller driver tilknyttet din Windows-bitversion. Bemærk hvordan der er 3 versioner af14.2.0.5. Ignorer Windows XP-versionen og download en af ​​de to Windows 7-versioner.

Flyt derefter installationsprogrammet til den berørte maskine. Åbn den, og den skal automatisk spørge dig, om du vil overskrive den nyere driver med en ældre version. Hit Ja, vent på, at installationen er afsluttet, og genstart derefter din computer og se om problemet er løst.

Metode 3: Installation af en af ​​de lokale drivere

Hvis ovenstående metoder mislykkedes, eller hvor det ikke er relevant, kan du også installere en af ​​de lokale drivere. Dette kræver ikke en anden enhed for at downloade den eller en fungerende internetforbindelse, da driverne allerede findes på dit OS-drev. Her er en hurtig guide til installation af en driver fra den lokale cache tilBroadcom Netxtreme 57xx Gigabit-controller:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv “devmgmt.msc”Og ramte Gå ind at åbne Enhedshåndtering.

  2. Højreklik på Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit-controller og vælg Opdater driversoftware. Du kan let registrere posten via det gule udråbstegn i ikonet.
  3. Vælg den næste promptGennemse min computer for driversoftware mulighed.
  4. Vælg derefter Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer.

  5. Når du først ser drevlisten, bliver det et spørgsmål om trial & error. Nogle brugere har rapporteret succes med versionenB57ND60Xmens andre har formået at genoptage internetforbindelsen via version BCM5719. Men afhængigt af dine specifikationer skal du muligvis prøve en hel del forskellige versioner, før du finder en, der fungerer.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found