Fix: D3DCompiler_47.dll mangler

'D3DCompiler_47.dll' er en delt fil, der muliggør kørsel af mange spil og kræves af mange applikationer i deres operationer. Fejlen "D3DCompiler_47.dll mangler" er meget almindelig ved lancering af spil, applikationer eller kørsel af et program til et bestemt formål.

De løsninger, der er involveret i at løse denne fejl, er meget ligetil og kræver, at du enten downloader DLL enten direkte eller via Windows-opdatering. Vi vil gennemgå dem en efter en, begyndende med at den enkleste er den første.

Løsning 1: Omregistrering af D3DCompiler_47.dll

Hvis du bruger et program, der kræver DLL under diskussion, skal det normalt registrere filen for dig. Hvis filen ikke er til stede, skal den kunne installere den. Hvis applikationen ikke har disse funktioner, prøver vi manuelt at registrere filen.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på den og vælge“Kør som administrator”.
 2. En gang i forhøjet kommandoprompt, skriv følgende kommandoer:
regsvr32 / u D3DCompiler_47.dllregsvr32 / i D3DCompiler_47.dll

Den første kommando afregistrerer filen, og den anden kommando registrerer den. Bemærk, at denne metode kun fungerer, hvis du allerede har DLL til stede i det krævede bibliotek. Hvis du ikke gør det, kaster disse kommandoer en undtagelse. I så fald skal du gå videre til den anden løsning.

Løsning 2: Download af DLL-filen

Der er to måder, hvorpå du kan installere den krævede DLL på dit system. Enten kan du gøre dette manuelt ved hjælp af denne løsning eller automatisk ved hjælp af den tredje. Begge løsninger fungerer, men du bliver selv nødt til at søge på denne.

 1. Download DLL fra internettet til din computer. Det er værd at bemærke, at der er mange ondsindede sider derude, der nar brugerne til at downloade en virus i stedet for den autentiske fil. Vær forsigtig og brug kun pålidelige websteder.
 2. Efter download af filen skal du kontrollere arkitekturen på dit system. 32-bit og 64-bit arkitekturer, begge har forskellige filplaceringer, hvor du skal indsætte DLL-filen. Tryk på Windows + S, skriv “systeminfo”I dialogboksen, og åbn indstillingerne.

 1. Se efter værdien af ​​systemtype. Til 32-bit systemtype, skal du indsætte D3DCompiler_47.dll-filen, du har downloadet til mappen "C: \ Windows \ system32”. Nogle brugere har muligvis “C: \ WINDOWS \ system32”.

For en 64-bit computer, skal du kopiere D3DCompiler_47.dll (32-bit) til mappen “C: \ Windows \ SYSWOW64”, Og indsæt derefter D3DCompiler_47.dll (64-bit) i mappen“C: \ Windows \ System32”.

 1. Når du har indsat DLL'en, skal du udføre den første løsning og registrere DLL'en i overensstemmelse hermed. Genstart din computer og se om applikationen fungerer.

Løsning 3: Installation af katalogopdatering KB4019990

Som vi diskuterede ovenfor frigiver Microsoft hyppige opdateringer, der er målrettet mod forskellige problemer eller opdaterer eller tilføjer moduler til de eksisterende komponenter. Fejlen "D3DCompiler_47.dll mangler" blev bemærket af Microsoft, og den frigav en officiel opdatering for at løse problemet.

 1. Gå over til Microsofts officielle hjemmeside og download opdateringen
 2. Installere opdateringen på din computer og genstart dit system helt. Kontroller nu, om problemet blev løst.

Du skal også sørge for, at du kører den nyeste version af Windows. Tryk på Windows + S, skriv "opdater", og åbn systemindstillingerne. Søg efter opdateringer og hvis der er nogen, skal du installere dem.

Bemærk: Du skal også sikre dig, at du har den nyeste version af Microsoft .NET framework.

Løsning 4: Installation af Microsoft DirectX

Modulet “D3DCompiler_47.dll” er kendt for at være relateret til DirectX. DirectX er en samling af API'er beregnet til håndtering af opgaver relateret til multimedie, især spil. Hvis du ikke allerede har modulet installeret, skal du føje det til dit system hurtigst muligt og se om dette gør tricket.

 1. Naviger til det officielle Microsoft-websted og Hent filapplikationspakken på din computer.

 1. Når den er downloadet, installere pakken, og genstart computeren fuldstændigt.
 2. Kontroller nu, om problemet stadig vedvarer. Hvis det gør det, skal du manuelt downloade DLL'en og placere den i telefonbøgerne som vist i løsning 2. Glem ikke at registrere DLL'en på din computer som vist i løsning 1.

Hvis du stadig står over for fejlmeddelelsen, skal du sørge for at udføre alle trinene og bruge en administratorkonto.