Fix: Splash Screen efter en Windows 10-opdatering

Nogle brugere rapporterede problemer efter installation af en Windows Update og genstart af deres maskine bagefter. I stedet for at være i stand til at logge ind på deres konto, sidder disse brugere foran Splash-skærmen i længere tid. Desværre er denne adfærd ikke ukendt for mange mennesker, der bruger Microsoft Windows 10. I de fleste tilfælde skyldes det at sidde fast på Splash Screen på grund af defekte Windows-opdateringer. Disse opdateringer er muligvis korrupte, installerede ikke fuldstændigt eller korrekt eller deaktiverede eller aktiverede nogle funktioner på en computer, der kunne stoppe en maskines funktion. Der er flere måder at tage sig af et sådant problem, og i denne vejledning vil jeg vise dig forskellige måder at løse det på. Følg hvert trin omhyggeligt, og genstart computeren bagefter. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du prøve de næste trin for at løse problemet.

Løsning 1: Vær tålmodig

Dette råd lyder måske fjollet, men mange Windows-opdateringer er enorme i størrelse, og selvom du muligvis ikke bemærker noget andet, ændres eller opdateres disse opdateringer ret meget i baggrunden. For at erstatte vital systemfunktion er det dog nødvendigt at installere opdateringerne, mens disse funktioner ikke er i brug. Windows udfører normalt udskiftningen, mens du ser Splash Screen. Afslutningsvis betyder det, at du skal vente i det mindste 30 min på Splash-skærmen uden at prøve at genstarte eller lukke computeren.

Løsning 2: Sluk

Hvis der ikke sker noget efter 30 minutter, og du stadig sidder foran en Splash-skærm, kan du prøve at gøre det helt Lukke ned din computer og genstarte den bagefter. Hvis du er foran en pc eller en notesbog, betyder det ikke noget. Proceduren er den samme for begge slags maskiner. Holde det Tænd / sluk-knap på din enhed i mindst 4 sekunder. Efter 4 sekunder skal din enhed slukke. Efter det, Trykke det Tænd / sluk-knap igen og start din enhed. Kontroller, om du kan komme forbi Splash Screen denne gang. Hvis du stadig sidder fast på Splash Screen, skal du gå videre med den næste løsning.

Løsning 3: Automatisk reparation

Windows er udstyret med en automatisk reparation til alle mulige problemer. For at starte den automatiske reparation, Sluk computeren igen (løsning 2), og vent til computeren er slukket. Nu Hold Shift nede på dit tastatur og Tænd det igen. Så snart du ser Genopretning øverst på skærmen kan du stoppe med at holde Flytte. Nu klik Se avancerede reparationsmuligheder og derefter videre Fejlfinding og derefter videre Avancerede indstillinger. Vælg derefter Opstartsreparation og følg instruktionerne på skærmen.

Hvis du stadig oplever stænkskærmen, kan du prøve den løsning, der er angivet her -> Sort skærm på Windows 10, følg trin (her)