Sådan rodes Samsung Galaxy Tab S4

Galaxy Tab S4 er en af ​​de bedste tabletcomputerenheder i 2018, men nogle brugere har haft svært ved at rodfæste den. Den mest almindelige klage er, at Magisk-rod ikke 'klæber' efter at have blinket i TWRP. I denne Appuals-guide viser vi dig, hvordan du permanent rodfæster Samsung Galaxy Tab S4.

Krav

 • Samsung USB-drivere
 • Samsung Odin
 • TWRP-gendannelse til Galaxy Tab S4: twrp_3.2.3-2_sm-t830_26918.tar
 • DM-Verity patched boot: T830XXU1ARH8_dmverity_patched_boot_permissive.tar
 • Tvungen kryptering deaktiverer: TabS4_oreo_forced_encryption_disabler.zip
 • Magisk 17.2: Magisk-v17.2.zip

Før vi begynder, skal du vide, at rodfæstning af denne enhed kræver en total sletning af alle dine data. Du skal oprette en sikkerhedskopi af alle personlige data, før du fortsætter med denne vejledning - du kan oprette en sikkerhedskopi i TWRP, når du har blinket den, inden du fortsætter med at rote.

 1. Først skal du downloade og installere Samsung USB-drivere på din pc.
 2. Download og udpak Samsung Odin .zip på dit skrivebord.
 3. På din Galaxy Tab S4 skal du gå til Indstillinger> Om> trykke på Build Number 7 gange, indtil Developer Mode er aktiveret.
 4. Gå nu til Indstillinger> Udviklerindstillinger> aktiver OEM-låsning.
 5. Sluk din Galaxy Tab S4 helt, og start den i Download Mode. For at starte i downloadtilstand skal du holde lydstyrke ned og strøm sammen, indtil enheden vibrerer, derefter frigøre lydstyrke ned og holde lydstyrke op + afbryderknappen nede. Enheden skal starte i gendannelsestilstand, derfra kan du vælge 'Genstart til Bootloader'.
 6. Tilslut nu din Galaxy Tab S4 til din pc via USB-kabel, og start Odin-softwaren på dit skrivebord.
 7. I Odin-vinduet skal du se feltet til "ID: COM" lyser blåt for at bekræfte, at det har etableret forbindelse til din Galaxy Tab S4. Hvis det ikke lyser blåt, skal du muligvis foretage fejlfinding af din USB-forbindelse eller USB-driverinstallation.
 8. Nu i Odin skal du klikke på knappen 'AP' og vælge filen 'T830XXU1ARH8_dmverity_patched_boot_permissive.tar'. Tryk derefter på 'Start'.
 9. Odin skal blinke filen og derefter genstarte Galaxy Tab S4 i Android OS. Sluk for det igen, og genstart til downloadtilstand.
 10. I Odin skal du klikke på AP-knappen igen, og denne gang skal du vælge filen 'twrp_3.2.3-2_sm-t830_26918.tar'. Tryk på Start for at blinke det, og Odin fortsætter med at blinke TWRP på din Galaxy Tab S4.
 11. Du skal være hurtig med dette - efter at TWRP er blinket, skal du starte direkte i TWRP. Tillad det ikke at starte til Android OS! Hold lydstyrke nede + Strøm, indtil enheden slukkes, og hold derefter Lydstyrke op + Strøm for at starte i TWRP.
 12. Når du er i TWRP, skal du stryge for at tillade ændringer (en prompt vil vise 'Keep System Read Only').
 13. Du skal nu overføre .zip-filen til tvungen kryptering deaktiverer til din SD-lagring.
 14. I TWRP-hovedmenuen skal du trykke på Installer> SD-kort> ‘TabS4_oreo_forced_encryption_disabler.zip’, og stryg for at blinke det.
 15. Når den har blinket, skal du gå tilbage til TWRP-hovedmenuen (genstart ikke!), og gå til Slet> Formatér data> JA.
 16. Dette vil tør Galaxy Tab S4 helt ud! Inkl. Internt lager! Dette er et vigtigt skridt, fordi det fuldstændigt deaktiverer enhedens kryptering og giver adgang til det interne lager i TWRP.
 17. Når formateringen er afsluttet, kan du nu genstarte til systemet. Din Galaxy Tab S4 genstarter til Android OS.
 18. Overfør nu Magisk 17.2 zip-filen til din eksterne lagring, og genstart enheden i TWRP.
 19. Gå til knappen Installer igen, og denne gang blinker Magisk .zip, du lige har overført.
 20. Når Magisk er blevet blinket, kan du nu genstarte til systemet. Du vil se, at Magisk Manager-appen er blevet installeret på din enhed, og du kan starte den for at bekræfte, om enheden blev rodfæstet (det bør være).
Tags Galaxy Tab S4 Root samsung