Fix: Firestick Remote fungerer ikke

Amazon Fire Stick er en enhed lavet til tv'ets HDMI-port med størrelsen på et flashdrev. Fire Stick tillader ethvert tv at streame andet indhold via Wi-Fi. Indholdet kan være fra Netflix, YouTube, Hulu, Pandora, HBO GO og en hvilken som helst af de apps, der er tilgængelige på Firestick. Fjernbetjeningen er inkluderet i Firestick til styring af enheden.

Der har imidlertid været mange rapporter fra brugerne om, at deres Firestick-fjernbetjening ikke længere fungerer.

Hvad får Firestick Remote til at fungere ikke?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at gennemgå forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, som de brugte til at løse problemet. Vi fandt ud af nogle af årsagerne til, at fjernbetjeningen måske holder op med at arbejde.

 • Problemer med Bluetooth-forbindelse - Nogle gange kan Bluetooth-forbindelsen mellem fjernbetjeningen og Firestick være problemet.
 • Døde eller svage batterier - Firestick-fjernbetjeningen har for det meste brug for fuldt opladede helt nye batterier for at genoprette forbindelse til Firestick. Batterierne i den forkerte rækkefølge giver heller ikke strøm til en fjernbetjening.
 • Fjernbetjening ikke parret - Den mest almindelige årsag kan være, når din fjernbetjening ikke er parret med Firestick. Uden parring af fjernbetjeningen fungerer funktionerne ikke.
 • Afstanden mellem fjernbetjening og enhed - Afstanden mellem Firestick og Firestick-fjernbetjeningen bør ikke være mere end 30 fod, hvilket er det teoretiske område for Firestick-fjernbetjeningen.
 • Fjernbetjeningen er brudt - Hvis fjernbetjeningen er defekt, fungerer den ikke. En ny fjernbetjening skal bestilles.

Metode 1: Parring af fjernbetjeningen med Firestick

Parring af fjernbetjeningen med Firestick kan være lidt vanskelig. Nogle brugere har formået at parre deres fjernbetjeninger ved at prøve forskellige knapper på forskellige fjernbetjeningsmodeller. Disse er få, der fungerede for andre, og du kan prøve en af ​​dem.

 • tryk og holdVælg + Hjem
 • tryk og holdHjem(i 20 sekunder)
 • tryk og holdHjem + Afspil / pause

Du får en besked på hjørnet af dit tv, når parringen er vellykket.

Tip: Holding (Vælg + Afspil) i 5 sekunder er til genstart af enheden.

Hvis firestick-fjernbetjeningen er parret, men stadig ikke fungerer, skal du gå videre til næste metode.

Metode 2: Power Cycle Firestick

I denne metode afbryder vi Firestick-strømmen, som nulstiller kommunikationen. Det svarer til at cykle din router til din computer.

 1. Første “Tag stikket ud”Strømkablet fra Firestick

  Bemærk: Ikke HDMI-kablet, men USB-kablet.

 2. Vent på "30 sekunder”Og tilslut derefter“Firestick
 3. Kontroller nu, om fjernbetjeningen fungerer.

Metode 3: Amazon Fire TV-app (et alternativ)

Du kan finde appen til Amazon TV på både Google Play og iTunes og downloade den for at få din telefon til at fungere som en fjernbetjening. Men sørg for, at din telefon og din tv-enhed begge er tilsluttet det samme netværk, fordi kommunikationen sker via Wi-Fi. Dette fungerer nøjagtigt som fjernbetjeningen og har et indbygget tastatur, hvorigennem du kan skrive meget bedre end at skrive med fjernbetjeningen. Appen har også stemmesøgning aktiveret, hvilket er et andet pluspunkt.