Sådan tilpasses din tekst på diskord

Hjem/Udtalelser/ Sådan tilpasses din tekst med uoverensstemmelse

Sådan tilpasses din tekst med uoverensstemmelse

Af Alyssa Arford 24. juli 2020 5 minutter læst

Hvis du er en spiller, er du sandsynligvis fortrolig med Discord for dine spilforbindelser og kommunikation. Når du er på serverens typegrænseflade, har du dog nogle gange brug for lidt mere end almindelig tekst for at få din besked videre. De, der er nye i Discord, kan se, at nogle af veteranerne skriver med fed skrift, kursiverede, ord, der er slået igennem og tekst i flere farver. Denne guide vil opdele, hvordan man gør alle disse ting for at slutte sig til de mere erfarne Discord-brugere.

Disse formateringsteknikker er ikke så svære at gøre, men indtil de bliver den første natur, skal du muligvis konstant henvise tilbage til dem for at vide, hvordan man gør visse ting. Du kan bogmærke denne artikel, tage nogle skærmbilleder eller skrive disse grundlæggende ting et sted ned. Den tekstformatering, vi er ved at komme ind på, er afhængig af den indbyggede tekstmanipulation, der er tilladt i Markdown-markupsproget.

Bliv fortrolig med det grundlæggende

Når du går ind, skal du gøre dig bekendt med nogle af de mægtige tegn, der muliggør disse manipuleringer af tekstformatering. Rens dit tastatur for at finde din genvej til stjerne-symbolet (*), understregningssymbolet (_), tildesymbolet (~), kryds- eller backtick-symbolet (`) og tilbageslagssymbolet (\). På et standard amerikansk qwerty-tastaturlayout kan disse findes på følgende taster:

  • Asterisk: [SKIFT] + [8] - nummer 8-tasten
  • Understreget: [SHIFT] + [-] - på højre side af taltasten [0]
  • Tilde: [Skift] + [`] - på venstre side af taltasten [1]
  • Sæt kryds eller afkrydsning: [`] - på venstre side af taltasten [1]
  • Backslash: [\] - tre taster til højre for [P] -tasten eller over [ENTER] -tasten

Fed tekst

For at fed dine ord eller sætninger skal du omslutte teksten med to stjernesymboler på begge sider og trykke på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem de to stjernesymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: ** eksempel med fed skrift **

Kursiv tekst

For at kursivere dine ord eller sætninger skal du omgive teksten med et enkelt stjernesymbol på begge sider og trykke på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem stjernesymbolet og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: * eksempel kursiv tekst *

Understreget tekst

For at understrege dine ord eller sætninger skal du omslutte teksten med to understregningssymboler på begge sider og trykke på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem de to understregningssymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: __eksempel understreget tekst__

Stødt gennem tekst

For at slå igennem dine ord eller sætninger skal du omgive teksten med to tildesymboler på begge sider og trykke på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem de to tildesymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: ~~ eksempel ramt gennem tekst ~~

At få lyst til flere kommandoer

Hvis du vil kombinere nogle af de formateringsmuligheder, der er diskuteret ovenfor, er dette de generelle regler, du bliver nødt til at følge i de tilfælde, der er beskrevet nedenfor.

Fed og kursiv tekst

For samtidig at fedme og kursivere dine ord eller sætninger skal du omgive teksten med to stjerne-symboler til fed kommando og tilføje et tredje stjerne-symbol til kommandoen kursiv. Tryk på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem de tre stjernesymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: *** eksempel med fed skrift og kursiv tekst ***

Fed og understreget tekst

For samtidig at fedme og understrege dine ord eller sætninger skal du omslutte teksten med to stjernesymboler til fed kommando og tilføje to understregningssymboler til understregningskommandoen. Understregningssymbolerne skal være på ydersiden af ​​teksten, og stjernesymbolerne skal være på indersiden af ​​dette ydre kabinet. Tryk på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem stjerne- og understregningssymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: __ ** eksempel med fed skrift og understregning ** __

Understreget & kursiv tekst

For samtidig at understrege og kursivere dine ord eller sætninger skal du omgive teksten med et enkelt stjernesymbol til kommandoen kursiv og tilføje to understregningssymboler til kommandoen understreget. Understregesymbolerne skal være på ydersiden af ​​teksten, og stjernesymbolet skal være på indersiden af ​​dette ydre kabinet. Tryk på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem stjerne- og understregningssymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: __ * eksempel understreget og kursiv tekst * __

Fed, understreget og kursiv tekst

For samtidig at udføre alle tre kommandoer: fed, understreg og kursiv dine ord eller sætninger, skal du omgive teksten med tre stjernesymboler (to til fed kommando og en til kursiv kommando) og tilføje to understregningssymboler til kommandoen understreget. Understregningssymbolerne skal være på ydersiden af ​​teksten, og stjernesymbolerne skal være på indersiden af ​​dette ydre kabinet. Tryk på Enter. Tilføj ikke noget mellemrum mellem stjerne- og understregningssymboler, både mellem dem eller mellem dem og start- eller sluttegnet for teksten.

Eksempel: __ *** eksempel med fed skrift, understregning og kursiv tekst *** __

Vender tilbage til Plainer-rødder

Hvad hvis du bare vil sende nogle stjerner, understregninger eller tilde-symboler, uden at de bliver til fed, kursiv, understregning eller strejker gennem kommandoer? For at gøre dette skal du tilføje tilbageslag før hvert af disse symboler for at forhindre dem i at blive til kommandoer. Backslash opfører sig som et flugtsymbol. Igen skal du ikke tilføje noget mellemrum mellem symbolerne eller tilbageslag.

Eksempel: \ _ \ _ \ * \ * \ * eksempel på almindelig tekst med symboler \ * \ * \ * \ _ \ _

Farvelægningstekst

For at farve din tekst skal du bruge kryds- eller backtick-symbolet (`). Se frem for de kombinationer af flåter og bindestreger, der er nødvendige for de forskellige farveskemaer

Rød (Diff Syntax)

“Diff

- Eksempel på rød tekst i Diff-syntaks

“`

Rød-orange (CSS-syntaks)

“` `Css

[Eksempel på en ny orange tekst i CSS-syntaks] ““

Gul (Fix syntaks)

“Fix

Eksempel på gul tekst i rett syntaks -

“`

Grøn (Diff Syntax)

“Diff

+ Eksempel på grøn tekst i Diff-syntaks

“`

Lysegrøn (CSS-syntaks)

“` `Css

"Eksempel på lysegrøn tekst i CSS-syntaks"

“`

Blå (INI-syntaks)

“Ini

[Eksempel på blå tekst i INI-syntaks] ""

Andre funktioner

Der er flere ting, du kan gøre med din tekst på Discord. For eksempel kan du oprette punktlister, tabeller, blokere citater og endda tilføje billeder på linje.

Punktlister

For at oprette et punkttegn skal du skrive følgende syntaks:

⋅⋅ * Du kan bruge denne kombination af symboler.

* Du kan bruge en enkelt stjerne med et mellemrum.

- Du kan også bruge et bindestreg-symbol med et mellemrum.

+ Du kan også bruge et stiksignal med et mellemrum.

Tabeller

| Tabeller | Er | Sejt |

| —————– |:—————-:| ———:|

| kol 3 er | højrejusteret | $ 1600 |

| kol 2 er | centreret | $ 12 |

| zebrastriber | er pæne | $ 1 |

Bloker tilbud

> Brug blokeringstilbud ved at bruge symbolet til venstre.

Billeder

For at tilføje billeder på linje skal du bruge følgende tekst til inline-stil:

! [alt tekst] (// res-3.cloudinary.com/crunchbase-production/image/upload/c_lpad,h_256,w_256,f_auto,q_auto:eco/nedlk5csdwk53iueiybq "Appuals Logo")

Afsluttende tanker

Syntaksen ovenfor opsummerer mange af de ting, du kan gøre på uoverensstemmelse for at tilpasse din tekst. Der er flere tekniske tilpasninger, du kan udføre ud over dette, som kan findes i vejledningen til markdown-sprog. Denne artikel guider dig dog med de mest almindelige teksttilpasninger samt nogle ekstra funktioner. Endelig foreslår vi, at du får et godt mekanisk tastatur uden hold som et sekundært tastatur, der komplimenterer din opsætning