Sådan aktiveres desktopwebsteder permanent i Chrome til Android

I denne enkle guide vil vi vise dig, hvordan du ændrer Chrome til Android for permanent at indlæse websteder i deres fulde desktopvisning. Mange brugere oplever, at Chrome-appen vender tilbage til mobilwebsites efter et stykke tid, på trods af at "Request Desktop Site" er aktiveret.

Dette skyldes, at Chrome fra Android Nougat og fremefter ikke kan læse fra / data / local / på grund af begrænsede SELinux-tilladelser - men det er virkelig ret simpelt at rette. Nogle guider om dette spørgsmål kan bede dig om at ændre / data / lokal til / data / lokal / tmp, men dette fungerer ikke med de nyeste versioner af Chrome og Chromium - apps vil ikke engang forsøge at bruge filerne, medmindre du er i fejlretningstilstand. Selvfølgelig er de fleste ROM'er ikke Debug builds! Du kunne selvfølgelig sætte Chrome i fejlretningstilstand i din Android-udviklerindstillinger.

Downloads

  • chrome-command-line.txt
  • ChromeDesktopMode-ScaleFactor1.zip
  • ChromeDesktopMode-ScaleFactor1.25.zip
  • ChromeDesktopMode-ScaleFactor1.5.zip
  • ChromeDesktopMode-ScaleFactor1.75.zip
  • ChromeDesktopMode-ScaleFactor2.zip

Først skal vi installere en Chrome-kommandolinjefil fra Downloads-sektionen i denne vejledning og blinke den via gendannelse - dit bedste valg er i TWRP eller en anden tilpasset gendannelse.

Du kan også blot downloade og placere det manuelt (ved hjælp af en rodfiler) i / data / local / tmp, men du skal indstille filtilladelserne til 755.

Endelig kan du også gøre det via ADB ved hjælp af denne ADB-kommandolinje:

adb push chrome-command-line / data / local / tmp / chrome-command-line

Bemærk dog, at hvis du bruger en manuel implementeringsmetode (root file explorer eller ADB-metode), skal du manuelt justere skaleringsfaktoren i filen "chrome-command-line.txt" og derefter omdøbe den til "chrome-command -line ”. Se denne vejlednings afsnit om skalafaktorer.

Rul ned til “Vælg fejlfindingsapp” i dine udviklerindstillinger.

Vælg Chrome, og deaktiver derefter indstillingen "Vent til debugger". Men hvis Chrome af en eller anden grund ikke er tilgængelig i indstillingerne for fejlfindingsapp, kan du tvinge dette over ADB ved hjælp af ADB-kommandoen:

adb shell am set-debug-app --persistent com.android.chrome

Chrome vil nu blive tvunget til fejlretningstilstand. Du kan bekræfte ved at gå ind i udviklerindstillinger igen og markere under "Vælg fejlfindingsapp", du skal se, at Chrome er indstillet.

Start nu Chrome-appen, gå ind i Indstillinger> Tilgængelighed, og aktiver indstillingen "Tving aktiver zoom".

Dræb nu Chrome fuldstændigt (f.eks. Via Kill Application), og genstart det. Du skal nu være i en permanent skrivebordstilstand.

Skalafaktorer

Siden juni 2018 bygger til Chrome på Android ser det ud til, at de har foretaget store ændringer i, hvordan Android-versionen beslutter, hvilken grænseflademetode der skal bruges - f.eks. Om du bruger telefon eller tablet.

Så tidligere, hvis du var på en telefon, kunne du simpelthen indstille skaleringsfaktoren til det, du ønskede, og du ville stadig få mobilgrænsefladen. Det ser imidlertid ud til, at Chrome nu tager kraft-enhed-skaleringsfaktor i betragtning, inden den træffer sin beslutning. Dette betyder, at hvis du indstiller force-device-scale-factor til et tal for lavt, vil det give dig en tabulator-tablet-interface. Dette kan være tiltalende for nogle, men hvis du hader det, er din eneste mulighed at øge skaleringsfaktoren, indtil den vender tilbage til grænsefladen til mobilstil.

Du behøver ikke længere foretage skalaændringer i intervaller på 0,25, hvilket er positivt, da du nu kan finjustere tingene lidt mere for at få en større visningsport.

Nogle websteder beslutter muligvis, hvilken webstedsversion du modtager af din brugeragent, men de fleste af dem vil også se på din tilgængelige visningsstørrelse (typisk din skærmbredde). Så hvis du indstiller skalafaktor for højt, kan du stadig ende med den mobile version af et websted. I portrættilstand modtager du muligvis stadig en mobilversion på grund af begrænset bredde, men ved at skifte til liggende tilstand finder du ud af, at du modtager desktopversionen af ​​webstedet.

Så her er et groft skøn over de bedste skaleringsfaktorer, der skal bruges til konsekvent at få Desktop-websteder, baseret på skærmopløsning:

  • 720p og derunder: Vælg en skaleringsfaktor mellem 1 og 1,25 - hvis du går op til 1,5, vil du sandsynligvis begynde at få mobile websteder.
  • 1080p: Du skal bruge en skaleringsfaktor på enten 1,5, 1,75 eller 2. Ved en skaleringsfaktor 2 viser et stort flertal af websteder desktopversionen for dig, men hvis du bruger din enhed i stående tilstand, kan du begynde at få mobile websteder på grund af den begrænsede bredde.
  • Højere end 1080p: Du skal sandsynligvis forblive mellem 1,75 eller 2, men måske gå højere, hvis du har en 4k-skærm.

Dette er naturligvis alt subjektivt. For eksempel er en 5 ”enhed med en 1080p skærm naturligvis ikke den samme som en 10” tablet med en 1080p skærm. Du vil gerne lege meget med dette for at finde det, der er mest behageligt for dig. Ting vil naturligvis se større ud med en højere skalafaktor - det er dybest set at sprænge tingene op. For eksempel, hvis du havde en visningsportbredde på 1000, og du bruger en skaleringsfaktor 2, er din visning nu 500 - men din skærm er tydeligvis ikke krympet, ting vises bare for dig som om du havde en skærm med lavere opløsning.

Tags android udvikling

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found