FIX: Diskstrukturen er beskadiget og ulæselig

Diskstrukturen er beskadiget og uleselig - dette er den fejlmeddelelse, som en Windows-bruger får, når deres computer forsøger at få adgang til en partition på harddisken, der har en beskadiget eller uleselig diskstruktur, hvilket resulterer i et mislykket forsøg på at få adgang til den. Denne fejlmeddelelse kan fremkaldes af alt fra simpel korruption af data, der gør det muligt for brugerens computer at læse harddisken eller harddiskens Master File Table (MFT) bliver beskadiget.

Fordi dette problem i sidste ende fører til, at brugeren ikke kan få adgang til partitionen på deres harddisk, der er berørt af det, er det et meget presserende problem. Følgende er de to metoder, der har vist sig at være vellykkede til at løse dette problem og slippe af med diskstrukturen er beskadiget og uleselig fejlmeddelelse:

Løsning 1: Afinstaller og geninstaller derefter diskdrevet

I nogle få få tilfælde er diskstrukturen beskadiget, og ulæseligt kan forårsages af en simpel hikke eller knæk mellem hardwaren (din harddisk) og softwaren, der gør det muligt for Windows-operativsystemet at kommunikere med hardwaren. Hvis det er tilfældet, skal du kunne løse problemet ved blot at afinstallere og derefter geninstallere dit diskdrev i Enhedshåndtering. Det skal bemærkes, at denne løsning kun er levedygtig i tilfælde, hvor brugeren stadig er i stand til at starte deres installation af Windows. Denne metode skal ikke køres på din Windows-installationsdisk, som normalt er C: \

Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb.Type diskmgmt.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind.

Udvid Diskdrev.Højreklik på det drev, som partitionen, der forårsager problemer, er placeret på. Klik på Afinstaller. Bekræft handlingen. Klik på Handling i værktøjslinjen øverst. Klik på Scan efter hardwareændringer.

Vent på, at det afinstallerede diskdrev bliver fundet og geninstalleret, og genstart din computer og se om problemet er løst, når det starter op.

Løsning 2: Kør CHKDSK

Hvis du lider af dette problem og ikke kan starte i Windows, er dit bedste valg at køre CHKDSK på den partition af HDD / SSD / flash-drev, der forårsager problemer, og se om problemet kan løses. CHKDSK er et værktøj, der er indbygget i Windows OS, der kan bruges til at scanne harddiskpartitioner og alle andre drev, der er tilsluttet en computer for problemer og problemer og rette eventuelle, der findes.

I tilfælde som dem, der involverer diskstrukturen er beskadiget og uleselig fejlmeddelelse, er CHKDSK intet mindre end en gave. Du kan køre CHKDSK på partitionen på din harddisk, der spyder diskstrukturens beskadigede og ulæselige fejlmeddelelse, når du prøver at få adgang til den for at bringe eventuelle problemer med partitionen til lys og derefter få dem rettet. CHKDSK køres normalt fra en Kommandoprompt, men da du ikke kan komme ind i Windows, bliver du nødt til at hoppe gennem et par bøjler for at få en Kommandoprompt åben. For at åbne en Kommandoprompt uden at skulle starte i Windows kan du enten:

Genstart computeren.

Tryk kontinuerligt på F8 mens computeren starter op for at vise Avancerede bootindstillinger

Hvis den Avancerede bootindstillinger menuen vises ikke første gang. Gentag de to foregående trin mindst 2-3 gange til. Hvis den Avancerede bootindstillinger menuen vises ikke, selv efter at have prøvet så længe, ​​skal du bare bruge alternativet, da menuen muligvis ikke er indbygget i din computer af producenten.

Klik på Reparer din computer i Avancerede bootindstillinger

Klik på Kommandoprompt i Indstillinger for systemgendannelse

Eller du kan også:

Indsæt en installations- eller reparationsdisk eller USB til din installation af Windows på computeren.

Genstart computeren og støvle det fra medierne.

Konfigurer dit sprog og andre præferencer.

Hvis du bruger Windows installationsmedie, skal du klikke på Reparer din computer i nederste venstre hjørne af Installer nu Hvis du bruger reparationsmedier, skal du ignorere dette trin.

Vælg det operativsystem, du vil reparere.

Klik på Kommandoprompt i Indstillinger for systemgendannelse

Når du har fået en Kommandoprompt åben, kør følgende kommando:

chkdsk / r X:

Sørg for at udskifte den x med det alfabetiske bogstav, der svarer til HDD / SSD-partitionen eller det flytbare flashdrev, du vil køre CHKDSK på.

Løsning 3: Kontroller på drevet for at sikre, at det ikke svigter eller fejler

Hvis CHKDSK ikke løser problemet, eller hvis det ikke engang kan få adgang til HDD / SSD-partitionen eller det flytbare flashdrev, du vil have det til at scanne efter problemer, er der en mulighed for, at HDD / SSD-partitionen eller det flytbare flashdrev muligvis ikke være ved det bedste helbred og kan måske allerede mislykkes. Du kan nemt finde ud af, om partitionen eller den flytbare lagerenhed, der forårsager dig så mange problemer, mislykkedes eller fejler, og alt hvad du skal gøre er at følge nøje denne vejledning.