FIX: Ingen passende driver, der skal installeres

Når du installerer drivere til trådløst LAN (WiFi) på en Lenovo-computer, kan installationen muligvis mislykkes, og du får muligvis en fejlmeddelelse, der lyder:

Advarsel -Ingen passende driver skal installeres

Hvis du får en sådan fejl, er der ingen grund til alarm - denne fejl vises i de fleste tilfælde, fordi de WiFi-drivere, du prøver at installere, ikke er de rigtige til din computer eller din computers netværkskort. Dette problem er især almindeligt på Lenovo-computere, der har mere end et netværkskort - f.eks. En computer, der både har et Intel WLAN-kort og et Artheros Bluetooth-kort.

Det skal dog bemærkes, at en bruger muligvis også kan se denne fejlmeddelelse, når de prøver at installere WiFi-drivere med deres computers WiFi deaktiveret i sin BIOS eller slået fra med en fysisk knap (som mange computere, især bærbare computere, har). For at sikre, at dette ikke er tilfældet, skal du tænde for computerens WiFi ved hjælp af den fysiske WiFi-switch (hvis computeren har en) og derefter gennemgå følgende trin for at aktivere computerens WiFi i BIOS:

Lukke ned computeren, og start den derefter igen.

På den allerførste skærm, som computeren viser ved opstart, skal du trykke på den tast, der skal føre dig ind i dens BIOS (den F2 for eksempel). I tilfælde af næsten hver enkelt computer kan den tast, der skal trykkes, findes på den første skærm, computeren viser ved opstart.

Find BIOS-indstillingerne for computerens WiFi, og sørg for, at WiFi er aktiveret. Hvis WiFi er deaktiveret, aktivere

Gemme de ændringer, du har foretaget, og Afslut computerens BIOS. I de fleste tilfælde gøres dette ved at trykke på F10 og bekræftelse af handlingen, men mere præcise instruktioner til en bestemt computer kan findes i dens BIOS.

Start computeren op. Når computeren er startet op, skal du prøve at installere WiFi-driverne.

Hvis du har sørget for, at computerens WiFi er aktiveret - både i BIOS og, hvis det er relevant, ved hjælp af computerens fysiske WiFi-switch - men stadig får "Ingen passende driver skal installeres”Fejlmeddelelse, problemet er næsten helt sikkert med de WiFi-drivere, du prøver at installere. Hvis det er tilfældet, skal du bare downloade et andet sæt WiFi-drivere, helst dem, der ikke kun er den seneste iteration, men også er designet specielt til din Lenovo-computer og det operativsystem, du bruger på den. For at gøre det skal du:

Gå til embedsmanden Lenovo Support

Vælg Arbejdsstationer/Bærbare computere/Desktops og All-in-Ones/Servere afhængigt af den type Lenovo-computer, du står over for problemet med, og vælg derefter produktserien og underserien ved hjælp af rullemenuerne.

Naviger til Drivere og software fanen på den næste side.

Åbn Vælg en komponent rullemenu, og vælg Netværk: Trådløst LAN.

Åbn Vælg et operativsystem rullemenuen, og vælg det operativsystem, din Lenovo-computer kører på.

Du får en liste over alle tilgængelige WiFi-drivere til din Lenovo-computer, der kører på dit specifikke operativsystem. Download og installer den nyeste og opdaterede version af WiFi-driverne.

Hvis du ikke kan finde de rigtige WiFi-drivere til din Lenovo-computer på den officielle Lenovo Support websted, og du kender navnet på producenten af ​​din computers trådløse LAN-kort, har du måske bedre held med at anskaffe driverne fra den officielle Support websted for producenten af ​​det trådløse LAN-kort.

Når du har de rigtige WiFi-drivere til din Lenovo-computer, skal du blot installere dem, og de skal installeres med succes og uden hikke!