Fix: Scripted Diagnostics Native Host er stoppet med at fungere

Mange mennesker støder på en fejlmeddelelse om, at "Scripted diagnostics native host har stoppet med at arbejde". Dette problem opstår normalt, når du opdaterer dine drivere eller får adgang til nogle systemfiler. Denne fejl har været der i lang tid og er forbundet med mange forskellige moduler.

Disse moduler kan variere fra Windows Update, din disk, flere systemfiler osv. Vi har samlet en liste over løsninger til løsning af dette problem. Start fra toppen og arbejd dig ned. Der er ingen 'bestemt' løsning på denne fejl, da alle computerkonfigurationer er forskellige. Hvis noget ikke virker, kan vi prøve at gendanne dit system til et tidligere gendannelsespunkt eller udføre en ren installation af Windows.

Løsning 1: Kontrol af din disk

Det er muligt, at din disk har dårlige sektorer, der forårsager dette problem. Vi kan prøve at kontrollere din disk fuldt ud og se om noget kommer op. Sikkerhedskopiér dine data og konfigurationer, før du udfører alle disse løsninger, bare i tilfælde af.

 1. Trykke Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“ Kør som administrator ”.
 2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando:

CHKDSK / R

 1. Computeren beder muligvis om en genstart. Hvis det sker, skal du følge instruktionerne og kontrollere, om fejlen stadig vedvarer.

Løsning 2: Kontrol af nyligt installeret opdatering / installation af opdateringer manuelt

Hvis ovenstående løsning ikke fungerede, kan vi kontrollere, om der er installeret en nylig opdatering på din computer. Mange brugere rapporterede, at opdatering af Windows var synderen. Efter at have afinstalleret opdateringen (hvorefter de begyndte at opleve problemet), forsvandt problemet. Hvis dette ikke virker, kan vi prøve det modsatte; vi kan kontrollere, om automatiske opdateringer er slået fra. Hvis de er, kan vi prøve at opdatere manuelt og kontrollere, om det gør nogen forskel.

 1. Trykke Windows + S, skriv “Windows opdatering”Og åbn applikationen, der kommer frem i resultaterne.
 2. Når du er i opdateringsindstillinger, skal du klikke på “Se installeret opdateringshistorik”.
 3. Klik på "Afinstaller opdateringer”Som kommer frem i det næste vindue.
 4. Foran dig vil der være en liste over alle de nyligt installerede opdateringer sammen med dato og klokkeslæt. Diagnostiser og fastlægg, efter hvilken opdatering du begyndte at opleve problemet. Vælg det og klik på “afinstallere”. Genstart computeren bagefter og kontroller, om fejlen er løst.

Hvis du har deaktiveret Windows Update-mekanismen på din pc, skal du tænde den igen og kontrollere, om der er opdateringer til rådighed, der kan installeres. Nogle brugere rapporterede, at installation af de seneste tilgængelige opdateringer ser ud til at løse deres problem. Du kan få mere vejledning i, hvordan du manuelt kører Windows Update.

Løsning 3: Diagnosticering af problem ved hjælp af pålidelighedsmonitor

Hvis ovenstående metoder ikke hjælper med at løse problemet, kan vi ty til mere avancerede måder at kontrollere, hvor problemet stammer fra. Vi bruger en indbygget Microsoft-applikation kaldet “Reliability Monitor”. Det dokumenterer alle systemhændelser sammen med systemopdateringer og alle applikations- / systemnedbrud (hvis nogen). Hvis du tilfældigvis diagnosticerer problemet, kan du strømline din fejlfindingsproces og fortsætte med rettelsen.

 1. Trykke Windows + S, skriv “Sikkerhed og vedligeholdelse”Og åbn applikationen, der vender tilbage i søgningen.
 2. Udvid kategorien “Vedligeholdelse”Og klik på“Se pålidelighedshistorik”Under overskriften“Rapporter problemer”.
 3. Windows tager et stykke tid at beregne alle de begivenheder, der fandt sted i de seneste dage. Efter et par sekunder viser den en graf som denne. Blå udråbstegn betyder, at der var en opdatering installeret på din computer (inklusive sikkerhedsopdateringer og virusdefinitioner osv.). Røde kors betyder, at der var en nedbrudshændelse. Du kan klikke på den for at se alle relaterede oplysninger.

Ved hjælp af disse detaljer kan du kontrollere og relatere til eventuelle fejl / opdateringer, der sker efter eller før du begyndte at opleve problemet. Herfra vil du få en bedre idé om, hvilken vej du skal gå videre.

Løsning 4: Sletning af CrashHandler.vbs

En anden løsning, der fungerede for mange mennesker, var at slette filen "CrashHandler.vbs". Dette er en fil til stede ved hver brugerkonfiguration og er unik for hver anden bruger på systemet. Du kan kopiere filen til et andet sted, så du altid kan gendanne filen, hvis noget går galt. Omdøb filen og kopier den til en anden placering. Slet derefter filerne, genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst. Filen kan findes i denne filsti. Bemærk, at nogle af disse mapper er skjulte, så sørg for at "Vis skjulte mapper" er aktiveret i filudforskeren.

C: \ Brugere \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Startmenu \ Programmer \ Startup \ CrashHandler.vbs.

Løsning 5: Kørsel af SFC og DISM

System File Checker (SFC) er et hjælpeprogram til stede i Microsoft Windows, der giver brugerne mulighed for at scanne deres computere for korrupte filer i deres operativsystem. Det er et meget nyttigt værktøj til at diagnosticere problemet og kontrollere, om noget problem skyldes korrupte filer i windows.

Vi kan prøve at køre SFC og se, om vores problem bliver løst. Du får et af de tre svar, når du kører SFC.

 • Windows fandt ingen integritetskrænkelser
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer og reparerede dem
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer, men kunne ikke rette nogle (eller alle) af dem
 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “taskmgr”I dialogboksen og tryk Enter for at starte din computers task manager.
 2. Klik nu på File option til stede øverst til venstre i vinduet og vælg “Kør ny opgave”Fra listen over tilgængelige indstillinger.
 3. Skriv nu “powershell”I dialogboksen og kontrollere muligheden nedenunder, der siger “Opret denne opgave med administrative rettigheder”.
 4. Når du er i Windows Powershell, skal du skrive “sfc / scannow”Og ramte Gå ind. Denne proces kan tage noget tid, da hele din Windows-fil scannes af computeren og kontrolleres for korrupte faser.
 5. Hvis du støder på en fejl, hvor Windows siger, at den fandt en fejl, men ikke kunne rette dem, skal du skrive “DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth”I powershell. Dette downloader de korrupte filer fra Windows-opdateringsserverne og erstatter de korrupte. Bemærk, at denne proces også kan tage noget tid i henhold til din internetforbindelse. Annuller ikke på noget tidspunkt, og lad det køre.

Hvis der blev registreret en fejl og blev rettet ved hjælp af ovenstående metoder, skal du genstarte din computer og kontrollere, om proceslinjen begyndte at fungere normalt.

Løsning 6: Start computer i Clean-Boot-tilstand

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve Clean Booting. Denne boot gør det muligt for din pc at tænde med et minimalt sæt drivere og programmer. Kun de væsentlige er aktiveret, mens alle andre tjenester er deaktiveret. Hvis fejlen ikke opstår i denne tilstand, skal du kun aktivere processerne igen med små bidder og kontroller om fejlen vender tilbage. Hvis den ikke gør det, kan du tænde en anden del og kontrollere. På denne måde vil du være i stand til at diagnosticere, hvilken proces der forårsager problemet.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger til fanen Tjenester, der findes øverst på skærmen. Kontrollere linjen der siger “Skjul alle Microsoft-tjenester”. Når du klikker på dette, deaktiveres alle Microsoft-relaterede tjenester og efterlader alle tredjeparts-tjenester (du kan også deaktivere alle Microsoft-relaterede processer og kontrollere mere omfattende, hvis der ikke er tredjeparts-tjenester, der forårsager problemet).
 3. Klik nu på “Slå alt fra”-Knappen findes nær bunden i venstre side af vinduet. Alle tredjeparts tjenester deaktiveres nu.
 4. Klik på ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Gå nu til fanen Startup, og klik på indstillingen "Åbn Jobliste”. Du vil blive omdirigeret til task manager, hvor alle de applikationer / tjenester, der kører, når din computer starter, vises.
 2. Vælg hver tjeneste en efter en, og klik på “Deaktiver”Nederst til højre i vinduet.
 3. Genstart computeren, og kontroller, om problemet vises igen. Hvis det ikke gør det, skal du aktivere et lille stykke (forklaret i starten) og derefter kontrollere igen. Hvis du diagnosticerer en bestemt tjeneste, kan du prøve at genstarte eller deaktivere den ved hjælp af servicevinduet.

Løsning 7: Gendannelse fra sidste gendannelsespunkt / Udførelse af en ren installation

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, har vi ikke andet valg end at gendanne Windows til det sidste gendannelsespunkt. Hvis du ikke har et sidste gendannelsespunkt, kan du installere en ren version af Windows. Du kan bruge værktøjet "Belarc" til at gemme alle dine licenser, sikkerhedskopiere dine data ved hjælp af eksternt lager og derefter udføre en ren installation.

Her er metoden til, hvordan du gendanner Windows fra det sidste gendannelsespunkt.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “gendanne”I dialogboksen, og vælg det første program, der kommer i resultatet.
 2. Når du er i gendannelsesindstillingerne, skal du trykke på Systemgendannelse til stede i begyndelsen af ​​vinduet under fanen Systembeskyttelse.
 3. Nu åbner en guide, der navigerer dig gennem alle trin for at gendanne dit system. Trykke Næste og fortsæt med alle de yderligere instruktioner.
 4. Nu vælg gendannelsespunktet fra listen over tilgængelige indstillinger. Hvis du har mere end et systemgendannelsespunkt, vises de her.
 5. Nu vil windows bekræfte dine handlinger for sidste gang, før det starter systemgendannelsesprocessen. Gem alt dit arbejde og sikkerhedskopier vigtige filer, bare i tilfælde og fortsæt med processen.

Du kan lære mere om systemgendannelse for at få mere viden om, hvad det gør, og hvad der er involveret i processerne.

 1. Når du har gendannet med succes, skal du logge ind på systemet og kontrollere, om den aktuelle fejl blev løst.

Hvis du ikke har nogen gendannelsespunkter, kan du foretage en ren installation af Windows ved hjælp af startbart medie. Du tjekker vores artikel om, hvordan du opretter en startbart medie. Der er to måder: ved at bruge medieoprettelsesværktøj fra Microsoft og ved at bruge Rufus.