De 5 bedste musemåtter til CSGO i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste musemåtter til CSGO i 2020

De 5 bedste musemåtter til CSGO i 2020

Af Ace Luke 13. oktober 2020 6 minutter læst

I de sidste par år har spil forvandlet sig fra en afslappet hobby til noget helt andet. Streamingplatforme har revolutioneret spilbranchen ved at tage den til nye højder. Millioner af spillere stiller ind for at se deres yndlingsspillere spille deres yndlingsspil. Det mest populære af disse spil er CS: GO med sin skøre popularitet, der trækker nye spillere hver dag.

Det mest undervurderede og overset udstyr i en spilopsætning er musemåtte. Hvis du vil have din mus til at være flydende i bevægelse og glide glat, er en kvalitetsmusemåtte vigtig. En fantastisk musemåtte kan øjeblikkeligt løfte dine spilfærdigheder, da du kan mærke forskellen i bevægelse.

Derfor, med førstepersonsskydere, hjælper musemåtteren med at forbedre din nøjagtighed. Dette gælder også for CS: GO, da et ubesvaret skud kan koste dig gevinsten. Så med tanke på plads og overordnet kvalitet har vi håndplukket nogle af vores foretrukne musemåtter.

1. Zowie Gear G-SR Gaming Musemåtte

Bedste samlet

 • Stor overflade
 • Stealthy Design
 • Syede kanter
 • God kontrol
 • Flytter ikke meget
 • Snavs vises let på sort overflade

1.225 anmeldelser

OverfladeType: Blød klud | Dimensioner: 18,9 x 15,7 x 0,14 tommer | RGBBelysning: Nej

Tjek pris

Zowies spilprodukter er specialfremstillet til skydespil. Omdømmet for disse spilprodukter går forud for det spil, vi taler om i dag. Når vi taler om professionelt udstyr i CS-samfundet, kommer Zowie til at tænke på. Især Zowie G-SR er kendt for sin førsteklasses kvalitet på en lang række overflader. Denne musemåtte er perfekt til alle typer mus, og den opfylder sit tilsigtede formål pænt for hver mus.

Selvom denne musemåtte er lidt tykkere end andre, kompenserer den for den med sin glatte overflade. Overfladen på musemåtterne giver nøjagtighed ved nøjagtighed, når man sigter mod skydespil. Det er perfekt til spillere, der ønsker at kontrollere overskydning i en tempofyldt situation. Dette skyldes, at du hurtigt kan stoppe med at flytte musene med denne musemåtte.

Efter at have testet musepuden med flere mus og flere sensorer kan du sige, at vi er ret imponerede. Det er tydeligt, at enhver sensor vil spore ganske godt på denne musemåtte.

Vi anbefaler at rengøre musemåtter fra tid til anden, så det kan vare dig i lang tid. Det er dog muligvis ikke et stort problem i første omgang. Vi siger dette på grund af de syede kanter. I modsætning til billigere musemåtter irriterer kanterne ikke din arm, da de er ret bløde og behagelige.

Det grippy gummierede materiale betyder, at G-SR ikke glider for meget rundt.

Zowie G-SR fås i to størrelser, hvor begge er ret store for at give mere plads til at flytte musen. Nogle mennesker kan blive afskrækket af dens tykke størrelse, men der er ikke et stort negativt, vi kan påpege.

2. SteelSeries QcK Gaming Surface (Medium)

En skare favorit

 • Prøvet og ægte præstation
 • Mikrovævet hastighedsoverflade
 • Skridsikker gummibase
 • Diskret design
 • Fås i mange forskellige stilarter
 • Dårlig emballage

50.739 anmeldelser

OverfladeType: Blød klud | Dimensioner: 12,6 x 10,8 x 0,078 tommer | RGBBelysning: Nej

Tjek pris

SteelSeries QCK-serien har nogle af de bedst sælgende musemåtter til spil. Dette gælder især blandt CS-spillere. SteelSeries er praktisk talt et kendt navn i spilbranchen, og chancerne er, at de fleste er fortrolige med mærket. En af de mest højkvalitets, men alligevel budgetvenlige musemåtter, du kan finde, er SteelSeries QCK (medium).

QCK-overfladematerialet får musen til at glide meget effektivt med præcis kontrol på musen. Gummibasen forhindrer musen i at glide videre over skrivebordet, mens du spiller. Denne musemåtte sikrer en kvalitet, men alligevel fornøjelig CS: GO-gaming-session.

QCK-serien af ​​musemåtter til spil kommer i forskellige størrelser af små, mellemstore, store og XL-størrelsesvalg, du kan vælge imellem. Deres større musemåtter giver rigelig plads til musebevægelse. Dette giver spilleren nok plads til at hvile deres arme og skyde målet støt. SteelSeries tilbyder også versioner med hård overflade, men de er dyrere.

QCK-overfladematerialet får musen til at glide meget effektivt med præcis kontrol på musen. Gummibasen forhindrer musen i at glide videre over skrivebordet, mens du spiller. Dens mikrovævede overflade er perfekt til både mus og lave DPI-spil. Desuden er størrelsen og stilen perfekt til det gennemsnitlige skrivebord.

Musemåtterne giver, selvom det er et budgetorienteret spilprodukt, utrolig værdi med sin pris. SteelSeries QCK ankommer også i en avanceret RGB-version. SteelSeries QCK prisme tilføjer en visuel stil i opsætningen for at føle sig mere premium.

3. Corsair MM800 Polaris RGB musemåtte

Bedste design

 • Fremragende RGB-belysning
 • USB-gennemgang
 • Hård gribende overflade
 • Perfekt til mus med høj følsomhed
 • Dyrt
 • Frustrerende software

18.564 anmeldelser

OverfladeType: Hårdt | Dimensioner: 13,8 x 10,2 x 0,2 tommer | RGBBelysning: Ja

Tjek pris

For så vidt angår RGB-spilmusemodeller er der meget lidt konkurrence om Corsair's MM800-musemåtte. Få RGB-musemåtter skiller sig så meget ud som MM800. Mens hovedattraktionen måske er det smarte design, sker der så meget mere her.

Hvis vi vil snakke mere om hovedfunktionen, er siderne omgivet af lysdioder. Den belysning, der præsenteres af de 15 ledstrimler, giver klar belysning, der kan mærkes selv i dagslys. LED'erne lyser ved at tilslutte tilslutning af musemåtte til en USB-port. Du får endda et USB-gennemløb, hvilket er et godt strejf.

Dette giver dig mulighed for at indstille dine belysningsmuligheder efter din smag ved, hvor lyst du vil beholde dem. Du kan også vælge at indstille lysene i forskellige farver eller være fastgjort til en bestemt farve. Desværre skal du håndtere Corsairs buggy iCue-software. En revision af denne software er længe forsinket.

Bortset fra MM800's fantastiske RGB-implementering er overfladefinishen lavfriktion. Dette muliggør hurtig bevægelse af musen i høje følsomhedsvolumener i skydespil som CS: GO. Den hærdede musemåtte har også den perfekte balance i kontrol med sin glatte overflade.

Bemærk dog bare, at hårde musemåtter kræver meget armbevægelse snarere end håndleddet. Hvis du aldrig tidligere har brugt en hård musemåtte, kan det tage et stykke tid at tilpasse dig dette.

Samlet set er denne musemåtte ikke billig i sammenligning med resten af ​​standardmusepadene. Men hvis du vil have din opsætning til at have en visuel og farverig kant til sig, er denne musemåtte værd at købe.

4. Glorious Helios XL Hard Mousepad

Uovertruffen værdi

 • Chokerende tynd overflade
 • Stor ensartethed overalt
 • Konkurrencedygtige priser
 • Stærk silikone klæbende base
 • Bærer hurtigt musefødder ud
 • Ikke let aftagelig

428 anmeldelser

OverfladeType: Hårdt | Dimensioner: 16 x 8 x 0,019 tommer | RGBBelysning: Nej

Tjek pris

Glorious er ikke ligefrem den største producent derude, i det mindste med hensyn til medarbejdere. De er et lille hold sammenlignet med spilkæmperne som Razer, Logitech og endda Corsair. De udmærker sig imidlertid ved at fremstille kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. De har fået en næsten kultlignende følge på grund af dette.

Glorious Helios Gaming musemåtte er overraskende enkel i udførelse. Glorious bruger et enkelt struktureret ark af polycarbonatmateriale her. Musepad er chokerende tynd, men der er en god grund bag dette. Den tykke silikone base har også noget lim påført. Dette betyder, at når musen er anvendt, bevæger den sig ikke nogen steder.

Dette er virkelig en af ​​de meget få “No-Slip” musemåtter i verden. Teksturen er en fornøjelse at spille på. Det føles måske lidt glat i starten, men den hårde tekstur spiller en stor rolle i stophastigheden. Ydeevne er imponerende og næsten noget andet her. Desværre vil den tykke overflade slidte dine muses fødder ganske hurtigt. Det har også fremragende ensartethed over hele overfladen.

Bortset fra det er prissætningen meget konkurrencedygtig, som vi er kommet til at forvente af Glorious. Hvis du ikke har noget imod den klæbende base, er dette et ret overbevisende tilbud.

5. Logitech G440 hårdt gaming musemåtte

Bedste hårde overflade

 • Utrolig nøjagtig sporing
 • Lav overfladefriktion
 • Robust stiv base
 • Dyrere end konkurrencen
 • Slides ud hurtigt
 • Skarpe kanter kan irritere nogle mennesker

1.307 anmeldelser

OverfladeType: Hårdt | Dimensioner: 16 x 8 x 0,019 tommer | RGBBelysning: Nej

Tjek pris

Logitech er et pålideligt mærke, der er steget direkte til toppen. Med den type pålidelighed er Logitech kendt for at have i deres produkter. Du er garanteret kvalitet med de fleste, hvis ikke alle, af deres produkter. G440 musemåtte er ikke anderledes.

Logitech G440 er en fremragende gaming-musemåtte, der er ren og enkel. Det ville være vanskeligt at finde en bedre følelses hård overflade for mange mennesker. Det er overraskende, hvor godt denne musemåtte stadig holder op blandt CS: GO-spillere. Selvom denne musemåtte er relativt ældre end resten.

Logitech G440 har mange ting at prale af. Det har en glat, men alligevel glat overflade, der gør håndteringen af ​​musen meget let. Musematerialets mikroteksturmateriale afbalancerer også kontrollen på musen. Dette hjælper spilleren med at få maksimal nøjagtighed. Ikke overraskende fungerer det utroligt godt med Logitech-mus, der har høje DPI-sensorer.

Musemåtte er også perfekt til museplads med sin store størrelse. Så du behøver ikke bekymre dig om at forsinke dine bevægelser midt i sessionen. Et problem, vi stødte på, var med de skarpe kanter. De kan ende med at irritere håndleddet efter et stykke tid. Stadig giver den rigelige plads hurtig væskebevægelse for afspilleren.

Desværre kan musemåtterne slides overraskende hurtigt. Sikker på, overfladen føles utrolig god, men du vil ikke udskifte musemåtter hele tiden.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found