Perifere krige: Corsair vs Razer

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Perifere krige: Corsair vs Razer

Perifere krige: Corsair vs Razer

Af Bill Wilson 3. september 2019 4 minutter læst

Hvis du er på markedet på udkig efter gode perifere spiludstyr, er to af de mest almindelige mærker, som du vil støde på, Razer og Corsair. De har været på markedet i nogen tid og betragtes mere eller mindre som pionererne inden for spiludstyr. Mens begge virksomheder ikke er så forskellige fra hinanden, er der en grundlæggende forskel i deres filosofi.

Razer tror på at skabe perifere enheder, der er skabt til spillerne, af spillerne og holder sig begrænset til et par produkter, mens Corsair ser ud til at tilbyde perifere enheder og komponenter, der er mere industrielt designet, og også bevæger sig uden for det traditionelle periferiudvalg

Uanset om du vil købe det bedste gamingtastatur eller en mus, vil du også se tilbud fra begge disse virksomheder på listen. Så det fik os til at undre os over, at vi helt skulle trække en sammenligning mellem disse virksomheder, så der kan være en bedre forståelse blandt forbrugerne.

Produkter, der tilbydes

Første ting først, når du sammenligner to virksomheder, der er en del af den samme branche og har det samme målmarked, skal du vide, hvilke produkter de tilbyder. Det er overflødigt at sige, at porteføljen for begge virksomheder er ens, men på samme tid er den også anderledes.

Lad os se på, hvad Razer har at tilbyde først.

 • Bærbare computere.
 • Smartphones.
 • Mus.
 • Tastaturer.
 • Hovedtelefoner.
 • Controllere.
 • Chassis (designet i samarbejde med NZXT og andre virksomheder)

Der kan ikke benægtes, at Razer har en imponerende portefølje af, hvad de tilbyder. Hvordan er Corsair retfærdigt imod dem? Lad os også se på det.

 • Sager.
 • Tastaturer.
 • Mus.
 • Headset.
 • Forudbyggede computere.
 • Strømforsyninger.
 • Kølere.
 • RAM'er.
 • SSD'er.
 • Stole.

Det er overflødigt at sige, at Corsairs portefølje bestemt er imponerende. Faktisk er det imponerende til det punkt, at du faktisk kunne bygge en hel pc ud af Corsair-komponenter.

Vinder: Corsair

Priser

Når du køber tilbehør, er prisen en af ​​de vigtigste faktorer, du kan se på markedet. Uden konkurrencedygtige priser på markedet bliver det virkelig svært for enhver virksomhed at stå fast og være relevant.

Når det er sagt, har Razer været kendt for at opkræve en præmie over de fleste af deres produkter på markedet, og selvom det var okay i starten, blev det hurtigt et problem for virksomheden, fordi andre virksomheder begyndte at bringe lignende tilbud til billigere priser.

For det første skal vi sammenligne prisen på Razer Huntsman og Corsair K70 MK II; to tastaturer, der ligner meget mere, end du måske tror. Huntsman koster $ 149,99, mens K70 MK II koster et sted mellem $ 140 og $ 135. Ikke en enorm forskel i pris, men det er billigere end Huntsman. Sådanne prisforskelle kan også ses over hele linjen. At give Corsair kanten, når det kommer til priser.

Vinder: Corsair

Garanti

Hvad garantien angår, tror mange mennesker, at perifere enheder ikke rigtig behøver at have en garanti, men i virkeligheden kan garantien virkelig være til gavn for dig, hvis din perifere enhed begynder at fungere et eller andet sted i vejen.

Den gode nyhed om garantien på begge er, at Corsair tilbyder 2 års garanti på alle perifere enheder, men den faktiske garanti på nogle af de andre komponenter går så højt som 10 år.

Razer tilbyder på den anden side også 2 års garanti på deres perifere udstyr.

Men garantien er ikke kun den ene ting, deres kundesupport, der fører tilsyn med garantien, skal også være god. Nå, med hensyn til Corsair behøver du virkelig ikke bekymre dig om deres kundeservice. Det forbliver blandt de bedste, selv på trods af ledelsesændringer, de har været i topklasse. Efter at have oplevet deres støtte mere end et par gange, kan jeg garantere, at det forbliver det bedste.

Med hensyn til Razer, mens deres kundesupport bestemt er forbedret, har den stadig vejen at gå. Bortset fra den personlige erfaring, jeg har haft et par gange, har Internettet mange problemer med, at deres kundesupport ikke reagerer længe, ​​før det bliver ordnet. De forbedres dog, og ting ser bedre ud.

Vinder: Begge.

Design og byggekvalitet

Design og byggekvalitet er to af de vigtigste faktorer i enhver periferiudstyr, du ser på markedet. Spillere bliver mere og mere bevidste om disse ting og vil have noget, der ikke kun ser godt ud, men også holder længe.

Med det i tankerne er designet på Razer-produkterne faktisk ret godt; det er mest fokuseret på gamere med mat sort finish over hele linjen. Det ser også ud og føles godt. Byggekvaliteten er forbedret meget de sidste par år, og de moderne Razer-produkter er bygget til at holde. Så du behøver virkelig ikke bekymre dig om det.

Design på Corsair-periferiudstyr er noget, der svinger mellem industri og gamer. Deres tastaturer er lavet af aluminium af flykvalitet, der senere eloxeres. Resultatet ser fantastisk ud, og byggekvaliteten er den samme. Deres mus har en mat sort finish på dem, hvilket giver dem en god fornemmelse i hånden.

Begge virksomheder har lignende designkoder nogle steder, og byggekvaliteten er også stort set konsistent. Sikker på, over tid vil du blive udsat for noget slid, men baseret på vores erfaring aldrer produkterne godt.

Vinder: Begge.

Konklusion

At drage en konklusion er faktisk meget lettere, end du måske tror. Der kan ikke benægtes, at både Corsair og Razer er her for at blive, da de er blandt de fineste virksomheder, der har nogle af de bedste produkter på markedet.

Indrømmet, deres perifere enheder har en vis prisforskel, og Corsair tilbyder flere produkter sammenlignet med Razer, men i sidste ende, når du sammenligner de produkter, der er ens, er det virkelig svært at skelne mellem den kvalitet, der tilbydes.

Så for at opsummere det hele kan man sige, at både Corsair og Razer er fantastiske virksomheder med nogle fantastiske muligheder. Det hele afhænger af, hvad du leder efter, og hvor meget du vil bruge.