Sådan vises papirkurven i Stifinder på Windows 10

Windows 10 forsøgte at forenkle forholdene for os, men i processen blev nogle grundlæggende faciliteter overset. Dette har vist sig at være en stor udfordring for nye Windows 10-brugere. Mens der stadig er en vis fortrolighed med Windows 7, har Windows 10 stadig den nye fornemmelse af det. For eksempel kan papirkurven i første omgang muligvis ikke være synlig for dig. Dette betyder ikke, at det ikke er der; det er meget til stede. For at være i stand til at få adgang til eller bruge papirkurven er der stadig et par ting, du skal gøre fra din ende først. Nogle gange skal du muligvis gendanne slettede filer tilbage til din pc. Uanset om det er bevidst eller på anden måde, har papirkurven dig dækket af dette aspekt. Derfor er det stadig en meget vital Windows-komponent. Du behøver ikke at rode rundt i dit system for at finde papirkurven mere.

I Windows 10 er der to dokumenterede måder, hvorpå du kan tilføje Skraldespand til navigationsruden i Stifinder:

  • Redigering af systemregistret
  • Metoden "Vis alle mapper"

Metode 1: Redigering af systemregistret

For at åbne Registreringseditor, tryk og hold WINDOWS-tast + R.

Skriv i dialogboksen Kør, der dukker op regedit.exe eller bare regedit og klikOKAY.

Hvis Windows-kombinationstaster ikke er din præference, er der en anden måde, hvorpå du kan få adgang til systemregistret. Klik bare på startmenuen og skriv regedit i søgefeltet. Det vises blandt resultaterne. Klik / tryk på den for at åbne den.

Når den er åben, skal du udvide den første mappe, der er mærket HKEY_CLASSES_ROOT. Vælg posten CLSID og klik derefter på etiketten {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. Vælg under denne mappe ShellFolder. I rummet i vinduet til højre skal du højreklikke og vælge Ny DWORD i rullemenuen. Navngiv det således: System.IsPinnedToNameSpaceTree. På den Værdi læsning, sæt den til 1.

Hvis din computer kører på en 64-bit Windows 10-software, skal du blot følge trinnene ovenfor, men for registreringsnøglen

HKEY_CLASSES_ROOT \ Wow6432Node \ CLSID \ {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} \ ShellFolder

Genstart nu din pc. Når du klikker på File Explorer, vil du se papirkurven i bunden. Hvis du af en eller anden grund vil fjerne ikonet Papirkurv, skal du bare navigere til det nye DWORD, du oprettede, og indstille værdien til 0.

Metode 2: Metoden "Vis alle mapper"

Dette er enklere end den første metode. Ovenstående metode anbefales dog; fordi kun du vil være i stand til at tilføje / fjerne ikonet papirkurven i kraft af at vide, hvilke registreringsdatabasenøgler du har redigeret. Når du åbner en mappe File Explorer, vil du bemærke, at bjælken i venstre side (den med netværk, computer, hjemmegruppe, biblioteker og foretrukne links) er blottet for papirkurven.

Klik på for at åbne papirkurven Udsigt ->Navigationsrude ->Vis alle mapper. Umiddelbart vil du bemærke nogle synlige ændringer i sidebjælkens layout. Du vil se links til papirkurven og kontrolpanelet. Du kan vælge at lade den være der eller trække den op Foretrukne; hvorfra du kan få adgang til det direkte fremover. Du er god at gå.

Hvis du vil have, at Explorer-layoutet skal vende tilbage til dets oprindelige udseende, skal du endnu en gang højreklikke på et tomt rum i venstre sidebjælke. Den forrige skærm vender tilbage, men her er tricket: du kan stadig få adgang til papirkurven fra din "Foretrukne”Mappe!