Sådan rodes Samsung Note 3 N9005 LTE

Samsung Note 3 N9005 LTE er en 4G-kompatibel variant af Galaxy Note 3 - Galaxy Note 3 blev frigivet i 3 forskellige versioner, med næsten nøjagtigt de samme hardwarespecifikationer. Den eneste forskel mellem de 3 versioner er netværkskompatibilitet, SIM-slots og chipsæt. Alt andet er nøjagtigt det samme.

 • Note 3 N9000 - Single SIM, 3G / HSDPA-netværk, Exynos 5-chipsæt
 • Note 3 N9002 - Dual SIM, 3G / HSDPA netværk, Snapdragon 800 chipsæt
 • Note 3 N9005 - Enkelt SIM, 4G / LTE-netværk, Snapdragon 800-chipsæt

Da alle 3 varianter næsten er identiske i størrelse og udseende, skal du se under Indstillinger> Om telefonen for at bestemme nøjagtigt, hvilken model du har. Hvis du faktisk har N9005-modellen af ​​Galaxy Note 3, skal du fortsætte. Selvom hardwaren næsten er nøjagtig den samme, er der små nuancer i bootloaderne, der kræver specifikke filer afhængigt af modelversionen, og derfor er denne guide strengt til N9005 LTE-varianten.

Krav:

 • Odin til Windows-brugere, JOdin3 til Mac / Linux-brugere.
 • CF-Auto-Root-pakke
 • TWRP - Hvis du har aldrig opdateret fra KitKat-firmwaren skal du bruge TWRP 4.3 Hvis du har opgraderet tidligere KitKat, skal du bruge TWRP 4.4.
 1. Download Odin og start den på dit skrivebord.

 2. Download TWRP- og CF-Auto-Root-pakken, og placer dem på dit skrivebord.
 3. Aktivér USB-fejlretning på din enhed ved at gå til Indstillinger> Om> tryk på "Build Number" 7 gange, indtil Developer Mode er bekræftet, og gå derefter til Settings> Developer Options> USB Debugging.
 4. Sluk din Galaxy Note 3 N9005 LTE, og gå til download-tilstand ved at trykke på Home + Volume Down sammen.
 5. Tilslut din N9005 til din pc via USB, Odin skal vise "Forbindelse vellykket".
 6. Klik på fanen AP, og vælg den TWRP-pakke, du downloadede. Sørg for, at afkrydsningsfelterne til "Auto genstart" og "F. Reset Time ”er allerede markeret.
 7. Klik på START-knappen for at begynde at blinke TWRP, hvilket tager et minut eller deromkring. Når den er færdig, skal du gentage den samme proces med CF-Auto-Root-pakken.

 8. Når du er færdig, skal du bare tænde din telefon og kontrollere rodstatus med Root Checker fra Play Butik.