Hvad gør blokering af nogen på Facebook

Hjem/Lære/ Hvad gør blokering af nogen på Facebook

Hvad gør blokering af nogen på Facebook

Af Habiba Rehman 24. juni 2019 2 minutter læst

Facebook giver sine brugere en håndfuld handlinger, der kan træffes mod mennesker, som de ikke vil se på deres venneliste, eller ønsker at alle de indlæg, de laver, skal skjules for denne uønskede person på listen. Jeg er sikker på, at vi alle har et par uønskede 'venner' på Facebook, som vi ønsker at blokere på Facebook. Og jeg er sikker på, at alle jer allerede har lært, hvordan man blokerer nogen på Facebook fra vores artikel (TILFØJ DEN NYE ARTIKEL, SÅDAN BLOKERES FOR ENGEN)

Nu inden du foretager dig handlinger eller ændrer indstillingerne for en ven på Facebook, er der nogle virkelig nyttige oplysninger, som du skal vide om, hvad der præcist blokerer nogen på Facebook faktisk gør.

Hvad sker der, når du blokerer din ven på Facebook

  1. Blokering af nogen 'sletter' ikke det indhold, som du to har delt, faktisk bliver det skjult for den person, du har blokeret, så de ikke længere kan se nogen af ​​de kommentarer, du har lavet, eller delt eller endda set. Fordi indholdet kun er skjult for den blokerede person, er alle ikke blokeret af dig, vil stadig være i stand til at se de kommentarer, der deles mellem jer to og og gamle indlæg, som I begge har til fælles i løbet af tidsperioden.
  2. At tale om de aktuelle indlæg, du laver, vil naturligvis ikke være synlig for den blokerede person. Du blokerer dem og forhindrer dem i at se din profil. Du vil heller ikke kunne finde deres profil eller være i stand til at skrive eller kommentere på deres Facebook-profil, medmindre du fjerner blokeringen af ​​dem. Blokering af nogen forhindrer dem også i at se, hvad du skriver på en persons væg, der er en fælles ven, eller en side, der gensidigt kan lide dig og dem.
  3. Du og den blokerede person finder ikke profilerne for hinanden, selvom du søger efter navnene på Facebooks søgefelt.
  4. Og for alle dem, der ikke vidste dette, er der indstillinger på Facebook, som kan ændres for at forhindre folk i at søge efter din Facebook-profil fra Google eller enhver anden søgemaskine, der findes. Hvis du ikke har slået denne funktion fra, og hvis du har blokeret nogen på Facebook, kan de få held ved at finde din profil via en søgemaskine. Hvis du ikke vil have, at dette skal ske, kan du muligvis slå denne indstilling fra.
  5. Facebook og Messenger er relateret, men du kan også have en Messenger-konto uden virkelig at bruge Facebook. Så hvis du blokerer nogen på Facebook, betyder det ikke nødvendigvis, at de ikke kan se dig på Messenger. Begge vil stadig se gamle samtaler på Messenger, men har ikke tilladelse til at starte en ny samtale.

Det er så simpelt som dette. Alt, der hører til dig eller din profil, inklusive indlæg, kommentarer, historier, tags, fotos og delinger, vil IKKE være synlige for den blokerede person. Men hvis en fælles ven af ​​dig lægger noget (sig et billede af dig og dem), vil den blokerede person være i stand til at se dette billede, da det er under ejerskabet af profilen for fælles venner. Men hvis du kommenterer under dette billede, eller hvis den blokerede ven kommenterer under billedet, vil du begge ikke være i stand til at læse kommentarerne, mens din fælles ven vil være i stand til at se dem.

Så valget er dit her. Hvis du vil holde nogen bogstaveligt væk fra dit sociale medieliv, er blokering den bedste mulighed her. Ellers kan du bare gøre venner med de mennesker, du ikke ønsker at se på din liste, og som ikke rigtig gider, hvis de ser dig eller dine aktiviteter på Facebook.