Dying Light Easter Eggs Guide

Mange zombiespil kommer og går og glemmes på et tidspunkt. Døende lys er dog en undtagelse. Dette zombiespil har et stort udvalg af seværdigheder at udforske.

Spillerne får kontrol over agenten kendt som Kyle Crane, der er agent for GRE, et agentur, der ønsker at finde en kur mod Haran-viruset for sig selv.

Mens de er i karrieremodus, kan spillerne frit opdage de skjulte mysterier i spillet. De fleste af dem er så hemmelige, at når de er fundet, er de bundet til at være interessante. Som en sjov del for spillerne at udforske tilføjede udviklerne et par påskeæg, der er spredt overalt i spillet. Påskeægene kan interageres med, og nogle giver endda belønninger for opdagelsen.

Super Mario

Når den gamle bydel er låst op, kan spillerne gå i nederste venstre side af kortet nær grænsen til spillet. Der vil være et par overbelastede bygninger. På bygningen, der er 'L', kan spillere fortsætte til taget af bygningen, hvor de kan finde en skorsten og inde i skorstenen vil der være et grønt rør.

Når først spilleren holder interaktionsknappen, trækker Crane røret, og derefter låses et niveau op, der siger Verden 1-1. Spillerne kan vælge at spille det. Under niveauet er der en skjult 'Pyza Suit', der giver spillerne mulighed for at glide over hustagene! Det kan opnås ved at bumpe en hemmelig lyserød terning og klatre på den, en tegning lægges oven på den.

Guitar påskeæg

Dette er sjovt. Hvis du går ind i tårnet og derefter inde i Cranes-rummet finder du en guitar, der hviler på væggen. Guitaren kan interageres, og Crane spiller en melodi, når den interageres med.

Han fortsætter med at spille normale sange. Imidlertid under skolemissionen, hvor du går ind i en skole og skal stjæle bomber fra Rais 'mænd. Der vil være et skab, åbne skabet, og der vil være en anden guitar, der hviler med en lektionsbog.

Tag bogen op og gå tilbage til tårnet og interagere med Cranes guitar igen. Han spiller nu en længere melodi.

Zombie Billeder Og Navne

Under karrieremodus, hvis du går ind i Cranes-rummet, vil der være et blødt bræt. Kran opdaterer det bløde bord med billeder af zombier og deres navne.

Hemmelig syg syg bombe

Dette er endnu et sjovt interagerbart påskeæg, hvor spillerne kan spille brikker med en hemmelig person. Gå til taget af tårnet og gå derefter rundt om tårnet. Du finder et skakternet, der kan interageres med.

Tavlen kan interageres med en gang om dagen, og når en dag er gået, kan du vende tilbage for at se, at nogen lavede deres bevægelse. Processen kan gentages flere gange, indtil spillet er overstået, og der vil være en plan på toppen af ​​brættet, der er beregnet til en SICK bombe.

EXP Calibur-sværd

Det legendariske sværd af Sir Arthur ved navn Excalibur er i spillet navngivet som ExP Calibur. Det er blevet tilføjet i spillet som en reference til det rigtige våben og kan fås.

Sværdet sidder fast på en klippe og spidses i et lig. Klippen er adskilt fra byen og lidt længere over havet.

Spillerne kan svømme mod klippen, og de kan få sværdet fra liget, når de trækkes. Det kan tage noget tid at trække i sværdet, så vær tålmodig. Når sværdet trækkes, vil liget tage fyr og blive brændt. Der er en plan for sværdet, når liget er brændt færdigt.

ExP Calibur er også stærk og svag. Den klarer kun en holdbarhedsvurdering på 7 og kan ikke repareres. Heldigvis for spillere kan de altid bruge tegningen til at skabe en ny igen!

Korek Machete

Hvem ville ikke elske en overdrevet machete på. begyndelsen af ​​spillet? Det er rigtigt, dette er en machete, der kan opnås lige i starten af ​​spillet, og den pakker en hel del!

Placeringen af ​​macheten er oven på en forladt bygning, der ligner en C.Du kan bruge den udvendige klimaanlæg og derefter parkere hele vejen oven på bygningen

En gang øverst finder du en stak kasser. Klatre op på kasserne, og der vil være en blå værktøjskasse skjult. For at åbne feltet skal du sparke feltet 40 gange. Det er en meget kraftig machete med en beskadigelsesvurdering på 485 og holdbarhed på 35. Den er opkaldt efter en af ​​udviklerne.

Destiny Loot Cave

Kun Destiny-spillere kendte den store spænding, der var byttehulen. Løftehulen var en gydezone, som spillerne brugte til at opdrætte fjendens bytte ved at dræbe dem, så snart de gydte.

Spillere kan nå stedet ved at besøge en lille hule øverst til højre på kortet.

Du kan komme ind i hulen ved at gå i et velformet hul og svømme under vandet, hvorfra du ankommer til hulen. Der vil være et par døde kroppe der og nogle planter. Efter et par øjeblikke dukker en meddelelse op, der siger "Din skæbne er at opbygge din legende (og få plyndring)."

Snart begynder zombier at kravle ud af små huller, som du bliver nødt til at dræbe. Når alle zombier er blevet fjernet, vises en anden meddelelsesboks, der siger ”Nok! Patch 1.0.2 aktiveret. Bedre gøre nogle quests. ”

Sørg for at få fat i hele byttet efter at have dræbt zombierne, da nogle af dem indeholder gode værdigenstande, som du senere kan sælge i spillet for penge. Der er også en hård sværhedsgrad og en statue nær brystet, som du kan hente.

QR kode

Når du går mod øverste etage ved hjælp af elevatoren, skal du dreje til højre, så snart du kommer ud og ser på plakaten på væggen. Du finder en Jade Aldemir kampplakat med en QR-kode nederst til højre på den, som du kan scanne, og den fører dig til et websted i haran city.

Left 4 Dead Reference

Når prologen er afsluttet, og du modtager et sikkert hus, der er et sammensat område. I nærheden af ​​det sikre hus er der en butik med navnet "Left 4 Bread". En klar henvisning til spillet Left 4 Dead.

Planter mod zombier

Når du har stoppet bombningen fra missionens udsendelse, kan du vælge en lynlås til at gå fra tårnet og mod et stenet terræn. Gå fremad på dette terræn og klatre derefter op på en lille mur, og flyt derefter til højre, indtil du ser en giftig lav under dig.

Samspil planten for at gå ind i zombieverdenen i det berømte spil "Plants Vs Zombies" der, du kan finde den ikoniske have med planter, der kæmper mod zombier.

Dette afslutter vores liste over døende lette påskeæg. Vi håber, at denne guide var nyttig for dig.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found