Hvad er BugMeNot og hvordan man bruger det

I årenes løb er internettet blevet et ret kompliceret sted, hvor brugerne nu endda skal registrere sig på websteder ved at give oplysninger som deres navn, fødselsdato og en fungerende e-mail-adresse for at få adgang til artikler om avispapirer eller andre ikke-så -betydeligt indhold. At gå igennem tilmeldingsprocessen er allerede ret anstrengende og skærpende, og at gøre det på et websted, som du sandsynligvis ikke besøger igen når som helst snart, tager det op til ligefrem oprørende. For at afslutte det hele, er de fleste websteder, som lånere af World Wide Web opfordres til at tilmelde sig, sandsynligvis tilføje de e-mail-adresser, de registrerer sig til, på deres adresselister, hvilket resulterer i, at de regelmæssigt modtager horder af spam-e-mails.

Heldigvis er der et par måder, du kan omgå hele tilmeldingen på et websted og give dem din legitime e-mail-adresse fase. Du kan enten oprette og bruge en midlertidig (engangs) e-mail-adresse, som du kun bruger til at modtage din kontoaktiverings-e-mail, hvilket forhindrer det websted, du tilmelder dig, i at sende dig spam-e-mails, eller du kan springe tilmeldingsfasen helt over ( hvilket er en MEGET bedre mulighed) ved at bruge en konto, der allerede er oprettet på det pågældende websted, hvis detaljer frivilligt er blevet delt med dig af den person, der oprettede kontoen i første omgang. Alt hvad du skal gøre er at bruge login og adgangskode, der deles med dig, og du kan straks få adgang til det indhold, som du ellers ville have været nødt til at tilmelde dig. Hvordan kan du gøre det?

Nå, det er her, BugMeNot træder ind og spiller sin rolle. Formålet med BugMeNot er at give internetbrugere en platform, hvorpå de kan dele med deres brødre loginoplysningerne på konti, som de har oprettet på forskellige websteder over hele verden. Det ville være klogt at bemærke, at loginoplysninger for over 450.000 websteder er blevet delt for at verden kan se på BugMeNot, og alle disse konti var helt gratis at oprette og kostede ingen nogen penge. Hvis der er en regel (eller retningslinje, for at være mere præcis), som brugere af det længst kørende login-delingswebsted skal følge, er det, at deling af loginoplysninger til konti, der er betalt for eller konti, der giver adgang til betalte eller pay-per-view-indhold er absolut forbudt.

BugMeNot, eller rettere alle, der deler loginoplysninger til konti på masser af hjemmesider på BugMeNot, gør det muligt for den gennemsnitlige Joe at omgå hele "tilmeld dig for at få adgang" -prøvninger og straks få adgang til det, de leder efter. Men hvor der er meget godt ved BugMeNot - såsom det faktum, at det er lynhurtigt at finde loginoplysninger til nogle af de mest populære websteder, og det samme er processen med at føje login til BugMeNot - der er også en lille smule dårligt. Den dårlige del af BugMeNot er, at mange mennesker tilføjer falske loginoplysninger til ikke-eksisterende konti, og mens BugMeNots logininformationssystem gør et godt stykke arbejde med at udrydde sådanne tilfælde, kan de stadig vise sig at være forhindringer i vejen for folk, der søger få loginoplysninger i en fart.

Alt i alt er BugMeNot et enormt nyttigt værktøj, og her er hvordan du kan bruge det:

Først og fremmest skal du åbne BugMeNot websted ved at klikke på her eller navigere til //www.bugmenot.com i en internetbrowser, du vælger.

Når du er på landingssiden på BugMeNot-webstedet, skal du skrive det websted, du vil have loginoplysninger til, på Domæne / URL boks og tryk enten på Gå ind eller klik på forstørrelsesglasset ved siden af ​​feltet for at starte en søgning på BugMeNot-platformen for loginoplysninger til det websted, du har angivet.

På den næste side får du brugernavne og adgangskoder til alle de delte konti, som BugMeNot fandt for det websted, du har angivet. Se gennem listen over søgeresultater, og hold øje med den succesrate, der er angivet under hvert søgeresultat, da resultater med en højere succesrate er mere tilbøjelige til at fungere.

Hvis du vil hjælpe andre som dig med at søge gennem søgeresultater hurtigere, skal du klikke på fluebenet eller krydse ved siden af ​​det efter at have prøvet en konto fra søgeresultaterne afhængigt af om det fungerede eller ej.

At få en fungerende konto fra BugMeNot kan være meget sværere i dag end det plejede at være, da platformen først blev introduceret, men BugMeNot er ikke desto mindre et yderst nyttigt værktøj. Derudover kan du gøre det lettere at finde levedygtige delte konti på BugMeNot ved at bruge et BugMeNot-plugin til din internetbrowser, såsom Chrome BugMeNot Lite-plugin som giver brugerne en rullemenu fuld af søgeresultater fra BugMeNot, når de prøver at logge ind på ethvert websted, der understøttes af platformen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found