Trin for trin-guide til udskrivning af Hotmail-e-mails

Der er mindst to måder at udskrive dine Hotmail-e-mails på. Først kan du logge på din Hotmail, gå til din browsers menu og udskrive din e-mail. Normalt er det ikke en passende mulighed at udskrive din e-mail. Faktisk udskriver dette ikke kun din åbnede e-mail, men også alle de andre emner i browservinduet. Mest sandsynligt spilder du mange sider og printerblæk og får en rodet udskrevet side. Medmindre du har til hensigt at udskrive hele siden - ikke indholdet af din besked - skal du bruge den anden metode.

Den anden metode til udskrivning af din e-mail er via Hotmail eller Outlook.com, som det hedder i dag, udskrivningsmenuen. Følg denne trinvise procedure for at udskrive dine Hotmail-e-mails.

Trin for trin-guide til udskrivning af Hotmail-e-mails

Gå til Hotmail eller login.live.com, og log ind på din konto.

Åbn den besked, du vil udskrive.

Klik på Flere kommandoer menu i øverste højre hjørne af vinduet. Dette betegnes normalt med tre prikker.

Klik på Print.

Et nyt vindue vises med en forhåndsvisning af din e-mail-meddelelse sammen med en udskrivningsdialogboks. I denne udskrivningsdialogboks kan du vælge printeren og andre indstillinger som antal sider og antal kopier. Hvis du har brug for at ændre printerindstillinger, skal du klikke på Ejendomme ud for printernavnet.

Selvom det nye vindue giver dig en forhåndsvisning af din e-mail, kan du ikke rulle ned og se den fulde udskrifteksempel. For at se den fulde udskrifteksempel skal du lukke udskrivningsdialogboksen. Luk udskrivningsdialogboksen, og rul ned for at se den fulde udskriftsvisning.

Når du er klar til at udskrive, skal du klikke på Print i øverste venstre hjørne af skærmen, eller tryk på Ctrl + P tastaturgenvej i Windows.

Hvis du har ændret mening, kan du lukke vinduet Udskriv besked for at annullere udskrivning.

Brug ikke Ctrl + P tastaturgenvej direkte fra din indbakke. Hvis du gør det, får du udskriften af ​​hele siden med de fleste af de emner, som du ikke havde til hensigt at udskrive.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found