Bedste ørepropper under $ 20: Topvalg til musikelskere på et budget

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Bedste ørepropper under $ 20: Topvalg til musikelskere på et budget

Bedste ørepropper under $ 20: Topvalg til musikelskere på et budget

Af Hassam Nasir 18. juli 2020 6 minutter læst

Stor lyd behøver ikke altid være dyr. På trods af hvad alle purister måske fortæller dig, har ikke alle brug for de mest avancerede hovedtelefoner med premium-drivere, et smukt design og andre bonusfunktioner. Desuden, hvis du er villig til at jage lidt rundt, kan du måske bare finde en god værdi for ikke mange penge. Da mange mennesker ikke er villige til at bære deres over øret hovedtelefoner udenfor, er in-ear hovedtelefoner stadig det hotteste populære lydprodukt.

Alligevel har mange mennesker en tendens til at bryde de skrøbelige in-ear-skærme, eller du ender bare med at miste dem. Det er forståeligt, hvorfor de fleste ikke ønsker at bruge en masse penge på dem. Så hvis du leder efter de bedste billige øretelefoner, har vi dig dækket. Ikke kun det, men vi dækker også nogle af de bedste billige Bluetooth-ørepropper på markedet.

Med det sagt, lad os komme til det. Dette er nogle af de bedste ørepropper, du kan købe på et budget.

1. 1Mere stempelpas in-ear hovedtelefoner

Bedste samlet

 • Ren og skarp lyd
 • Enestående værdi
 • God pasform for de fleste mennesker
 • Stor holdbarhed
 • Ingen værd at nævne

Frekvensrespons: 20Hz - 20KHz | Forbindelse: 3,5 mm analog | Vægt: 14 g

Tjek pris

1More er elsket blandt dens dedikerede, omend lille, fanbase til at fremstille hovedtelefoner og andet lydudstyr til en pris, der reducerer halsen. Piston Fit er en af ​​deres bedste budgetmuligheder, og det er også den bedst lydende in-ear monitor på denne liste.

Det ydre hus på disse ørepropper er konstrueret udelukkende af aluminium, hvilket gør dem robuste og lette. De har også en række farveindstillinger. Du kan få dem i enten sølv, rosaguld, blå eller i en snigende grågrå farve. Spidserne vippes i en vinkel, så de lettere glider ind i øregangen. 1,25 meter ledningen er lavet af gummi og er pakket med en Kevlar-foring.

Med hensyn til lydkvalitet er der lidt lydlækage, men det skyldes det bredere lydbillede af disse øretelefoner. Den overordnede signatur er velafbalanceret. Højdepunkterne er lyse, mellemtonerne er detaljerede og glatte, og bassen har lidt af et slag. Nogle mennesker foretrækker måske lidt mere dybde end low-end, men det er en personlig præference.

Med en afbalanceret lydsignatur, robust byggekvalitet og bare en samlet stor værdi er det let at se, hvorfor disse er vores foretrukne ørepropper under $ 20. Meget af tiden kan du også finde dem til en meget billigere pris, hvilket gør dem endnu mere overbevisende.

2. Nem KZ ZST

Et tæt sekund

 • Kraftig bas
 • Øjenfangstdesign
 • Aftagelige ledninger
 • Mellemklassen kan til tider forvirres

Frekvensrespons: 20Hz - 20KHz | Forbindelse: 3,5 mm analog | Vægt: 24 g

Tjek pris

Easy KZ ZST er et sensationelt par in-ear-skærme, der stikker langt over deres vægt. Den gode nyhed er, at de rent faktisk lever op til deres løfter. Den eneste grund til, at de er det andet sted, er, at de har en anden lydsignatur sammenlignet med vores topvalg. Nogle mennesker foretrækker faktisk ZST frem for 1More Piston Fit.

For det første er designet ret iøjnefaldende. Jeg er ikke en for et højt eller prangende blik, men på en eller anden måde endte jeg med at elske det æstetiske her. Den lilla / lyserøde belægning øverst og den blå belægning i bunden er en fantastisk farvekombination. De er nogensinde så let gennemsigtige, hvilket betyder, at du næsten ikke kan se det indvendige.

Tilpasningen er rigtig god med disse øretelefoner. De har brug for at sidde i det ydre område af øret, mens ørepropperne går ind i øregangen i en vinkel. Hvis dette er din første, der bruger hovedtelefoner med denne form for pasform, tager det lidt at vænne sig til det. Efter et stykke tid bliver det anden natur, og du bemærker næsten ikke, at de er der.

Ledningen er godt sammensat og ser ud til at være af anstændig kvalitet. Det er aftageligt, så hvis du ender med at beskadige det, ville det ikke være for meget af et problem at udskifte det. Mens de ikke har nogen aktiv støjreduktion, er pasformen meget sikker og skaber en god tætning. Dette tillader passiv støjreduktion at være fremragende.

Lydsignaturen er V-formet, som nogle måske eller måske ikke kan lide. Bassen er stødende og blomstrende, og højderne er lyse og farverige. Mellemområdet er klart nok, men til tider kan det blive rodet, mens du spiller nogle spor. Vi tvivler på, at mange mennesker vil bemærke dette, og bashoveder vil helt sikkert elske dem.

Samlet set er disse hovedtelefoner fremragende. De leverer alt det grundlæggende og med et iøjnefaldende design. Tænk ikke to gange om at købe disse.

3. Phillips Pro kablede ørepropper

Bedst til baselskere

 • Behagelig og nem at bære
 • Kraftig blomstrende bas
 • Krystalklar lydkvalitet
 • Den integrerede mikrofon er forfærdelig
 • Kablet er lidt spinkelt

Frekvensrespons: 7Hz - 40KHz | Forbindelse: 3,5 mm analog | Vægt: 45 g

Tjek pris

Phillips Pro-kablede ørepropper er et af de meget få budgetørpropper, der er angivet som "Hi-Res Audio". Teknisk set kan alle andre mærker i denne prisklasse prale med god lyd, men ingen af ​​dem går helt op på det niveau. Dette betyder, at Phillips har en grund til at være fortrolig med deres Pro Wired-ørepropper, og det er let at se hvorfor.

Der er ingen tvivl om, at disse blev lavet med ren ydeevne i tankerne. De bruger 8,6 neodym-drivere, som faktisk er ret imponerende for et par øretelefoner. Frekvensområdet for disse hovedtelefoner er vurderet til 7Hz til 40KHz, hvilket er omfattende. Tilføjelsen af ​​fremragende krystalklar lydudgang uden nogen form for forvrængning overhovedet er også en kæmpe bonus. Højder og mellemtoner er fantastiske, men højdepunktet her er bestemt basen.

Bassen er dyb, stødende og giver dig mulighed for at svinge dit hoved sammen med sporet. Det forstyrrer heller ikke de andre frekvenser, hvilket helt sikkert er en værdsat kvalitet.

Designet har et flot skinnende og metallisk look. Det er ikke noget særligt, men de har et diskret udseende. Du får en bæretaske sammen med tre størrelser ørepropper. Mikrofonen er ikke noget specielt, faktisk har den meget forvrængning. Jeg undgår disse til stemmechat under spil. Kablet er også lidt spinkelt og bliver let viklet sammen.

4. Bluedio T Elf 2 TWS ørepropper

Overkommelige virkelig trådløse øretelefoner

 • Virkelig trådløs og overkommelig
 • Overraskende god lydkvalitet
 • Touch-kontroller
 • Lejlighedsvise forbindelsesproblemer
 • Stemmekommandoer fungerer ikke korrekt

Frekvensrespons: 11Hz - 20KHz | Forbindelse: 3,5 mm analog | Vægt: 10 g

Tjek pris

I disse dage er det virkelig svært at tale om ørepropper og ikke nævne alle disse virkelig trådløse ørepropper på markedet lige nu. Det er den hotteste tendens lige nu i hovedtelefonafdelingen, og det hele takket være Airpods. Sikker på, at Airpods er rigtig gode til iOS-brugere og Apple-fans, men der er ingen slag rundt om bushen, de er meget dyre.

Derfor for at hoppe på vognen har mange tredjepartsproducenter lavet alternativer til meget billigere. De fleste af disse er ikke noget at skrive hjem om, men Bluedios ELF 2 TWS-øretelefoner kan bare være en undtagelse på dette budget.

Opladningsæsken er ikke noget ekstraordinært. De er omtrent på størrelse med Airpods opladningsetui, men måske bare en smule mindre. Sort er den eneste farveindstilling, der er tilgængelig her, men det er ikke for meget af et problem. Sagen er lavet af hård plast, og selvom den ikke nøjagtigt fylder os med selvtillid, er byggekvaliteten anstændig nok.

Ørepropperne selv er også ret lette, hvilket er en kæmpe bonus. Du bemærker dem ikke på dine måder, og du kan bare smide dem i en pose og glemme dem, indtil du har brug for dem. Lydkvaliteten er ærligt overraskende. De har et bredt frekvensområde på 11Hz-20KHz, og bassen er tilfredsstillende. Mellemområdet er klart og varmt, men højderne kan være lidt lysere. Samlet set god lydkvalitet til et par trådløse ørepropper.

De er dog ikke uden deres fejl. Du ønsker, at ørepropper som disse skal være super praktiske. Desværre er stemmestyring på dette par meget begrænsende, og det gør ikke et godt stykke arbejde med at opfange din stemme nøjagtigt. De har også lejlighedsvise forbindelsesproblemer. I det mindste er parringsprocessen let, da den ligner andre trådløse øretelefoner derude. Stadig for prisen, ikke et dårligt køb.

5. MEE Audio M6 sportshovedtelefoner

For fitness-folk

 • Modstand mod sved
 • Inkluderet bæretaske
 • God lydisolering
 • Problemer med kvalitetskontrol
 • Lyd er ikke så god som konkurrencen

Frekvensrespons: 20Hz - 20KHz | Forbindelse: 3,5 mm analog | Vægt: 45 g

Tjek pris

Vi troede, at det ville være vigtigt at medtage et par gode og overkommelige sportsorienterede øretelefoner på denne liste. Der er mange hovedtelefoner derude, der er specielt lavet til fitness, men nogle af dem er enten for dyre, og de billige er ikke af god kvalitet.

MEE Audio M6 kan muligvis ændre det. De giver en fin mellemvej mellem sved- og vandmodstand og krystalklar lyd. Du får en bæretaske og ørepropper af skum og gummi i forskellig størrelse i kassen. De forudinstallerede ørepropper føles faktisk ret godt, og de gør et godt stykke arbejde med at blive sikkert i øret. De er også ret komfortable og lette.

Vand- og svedbestandighed vurderes til IPX5 for at hjælpe med lejlighedsvis stænk eller sved. Indrømmet, at det ikke er en særlig høj rating, men det skal hjælpe i omfattende træning. Den krystalklare lydkvalitet og de afbalancerede detaljer er lette at sætte pris på. Der er dog intet, der virkelig skiller sig ud i dette område. Alt lyder anstændigt, men intet vil sprænge dig væk. Jeg ville også ønske, at de var lidt højere.

I betragtning af hvor let andre "sports" -hovedtelefoner har tendens til at gå i stykker, og der er mange andre, der lyder meget dårligere, er dette faktisk en temmelig god handel. Du kan endda gå efter pro-versionen, der lyder lidt bedre, men de er lidt dyrere.