Sådan fornyes MagicJack

magicJack er den ultimative billige VoIP-løsning, der tilbyder helt gratis opkald til USA og Canada og på ethvert andet MagicJack-nummer. Det er dybest set en udskiftningstjeneste til hjemmetelefoner, men er meget billigere. Men kræver selvfølgelig et højhastighedsinternet og en fasttelefon, som du kan bruge.

Når dit oprindelige abonnement slutter med mange af de gratis tjenester, skal du forny dit abonnement, hvis du ønsker at forlænge dit abonnement. Hvis du ikke fornyer dit abonnement i tide, udløber det.

Der er tre metoder til at forny dit abonnement.

Metode 1: Forny online

For at forny dit MagicJack-abonnement via deres websted online, gå til //www.magicjack.com

Du bliver nødt til at logge ind på din MagicJackkonto at fortsætte. Indtast dit E-mail eller telefonNummer og Adgangskode i de respektive felter og klik Log på.

Din kontoside åbnes. Vælg den enhed, som abonnementet skal fornyes til, hvis du har flere enheder. Vælg din plan, og klik på "Tilføj til indkøbskurv".

Når du betaler, bliver dit abonnement automatisk anvendt på den valgte enhed.

Metode 2: Gennem kontanter

Du kan betale for din fornyelse igennem kontanter hvis du ikke har et kreditkort eller ikke foretrækker at bruge et kreditkort.

Du skal blot besøge den nærmeste MagicJack lokale butik. For at finde den skal du gå til //www.magicjack.com/storeLocator.html

Gå ind dit by og klik . Find din butik på det kort, der vises.

Køb en "Re-Up" -kort.

Instruktioner vil være udskrevet på kortet om, hvordan du bruger det.

Metode 3: AutoForny

For at bruge denne mulighed skal du have en kreditkort knyttet til din konto i MagicJack.

Denne mulighed er kun tilgængelig med valgt fornyelseplaner. Logi til din MagicJackkonto. Under "KontoFanen, klik på “AutoForny”Link, og drej“AutoForny”Valgmulighed til.

Hvis du stadig har problemer med at forny, skal du gå til //www.magicjack.com/techchat

Rul ned og klik på DirekteSnak for at kontakte MagicJack support.