Sådan løses applikationsfejl 0xe0434352 på Windows?

Flere Windows-brugere har nået os med spørgsmål efter at have været stadig mere generet af en vedvarende applikationsfejl (0xe0434352). De mest berørte brugere rapporterer, at for dem opstår fejlen, når de prøver at lukke eller genstarte deres computer. Men for andre brugere vises fejlvinduet, når de prøver at starte specifikke applikationer. Som det viser sig, er problemet ikke specifikt for en bestemt Windows-version, da vi har bekræftet, at det forekommer i Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hvad forårsager applikationsfejl 0xe0434352?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på forskellige brugerrapporter og ved at prøve forskellige reparationsstrategier, der med succes blev brugt til at løse dette problem. Som det viser sig, vil flere forskellige scenarier udløse denne adfærd. Her er en liste over potentielle synder:

 • Vis driverens inkonsistens - Som det viser sig, kan en inkonsistens på displaydrev også være ansvarlig for denne særlige fejlkode. En særlig inkompatibel driver eller en stærkt opdateret driver er begge scenarier, der kan forårsage problemer med visse applikationer. I dette tilfælde skal du være i stand til at løse problemet ved at bruge Enhedshåndtering til at erstatte den defekte driver med den nyeste kompatible version.
 • .NET Framework-problem - Der er flere .NET Framework-versioner (4.6.1, 4.6, 4.5.2, 4.5.1, 4.5 og 4.0), der vides at forårsage dette problem i visse applikationer. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at køre .NET Framework Repair-værktøjet og anvende de anbefalede reparationsstrategier baseret på den type problem, du støder på.
 • Dårlige sektordata - Dårlige sektorer på din HDD kan påvirke dit systems evne til at udføre bestemte handlinger, når du skal starte en tredjepartsapp. Hvis dårlige sektordata er ansvarlige for denne fejlkode, skal du være i stand til at løse problemet ved at udløse en CHKDSK-scanning fra en forhøjet kommandoprompt.
 • Tredjeparts konflikt - En tredjepartskonflikt kan også være ansvarlig for synliggørelsen af ​​0xe0434352-fejlkoden. I dette tilfælde er den bedste fremgangsmåde at udføre en ren boot og derefter systematisk genaktivere de tidligere deaktiverede tredjeparts tjenester og processer for at finde ud af, hvilken af ​​dem der forårsager applikationsfejlen.
 • Systemfilkorruption - I nogle sjældne tilfælde kan denne fejlkode forekomme på grund af en eller anden form for systemfilkorruption, der ikke kan løses konventionelt. Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at løse problemet ved at opdatere hver OS-komponent med en ren installations- eller reparationsinstallationsprocedure.

Metode 1: Opdatering af skærmadapterdriveren

Som det viser sig, en af ​​de mest almindelige synder, der ender med at udløse 0xe0434352fejlkode er en inkonsekvens relateret til den skærmadapter, der aktuelt er aktiv. Flere berørte brugere, der kæmpede for at løse det samme problem, kunne endelig løse problemet ved at bruge Enhedshåndtering til at opdatere den aktive driver til den nyeste version.

Hvis fejlen blev udløst af en inkonsistens i en displaydriver, skal nedenstående procedure give dig mulighed for at undgå 0xe0434352 fejl kode helt. Sådan opdateres skærmadapterdriveren via Enhedshåndtering:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'devmgmt.msc ’ og tryk på Gå ind at åbne op Enhedshåndtering. Hvis du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol),klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når du har fået adgang til Enhedshåndtering, skal du udvide rullemenuen, der er knyttet til Displayadaptere. Når du kommer dertil, skal du højreklikke på den aktive GPU, du bruger, når du støder på fejlen, og vælg Ejendomme fra den nyligt viste kontekstmenu. |
 3. Nu hvor du er inde i Ejendomme skærm på din GPU, skal du vælge driverfanen i den vandrette menu øverst og derefter klikke på Opdater driver.
 4. Når du kommer til det næste skærmbillede, skal du klikke på det felt, der er knyttet til Søg automatisk efter opdateret driversoftware.
 5. Vent på, at undersøgelsen er afsluttet, og følg installationsinstruktionerne, hvis der identificeres en ny driverversion.
 6. Når den nye driver er installeret, skal du genstarte computeren og se, om problemet er løst ved næste opstart af computeren.

Hvis du har opdateret din skærmadapterdriversand, opstår det samme problem stadig,

Metode 2: Kørsel af Framework-reparationsværktøjet

Som det viser sig, kan dette problem også opstå på grund af en form for rammekorruption, der ender med at påvirke din computers evne til at starte applikationer. I de fleste tilfælde rapporteres .NET framework version 4.6.1, 4.6, 4.5.2, 4.5.1, 4.5, 4.0 og 3.5 SP1 for at være ansvarlig for indseendet af 0xe0434352fejl.

Flere berørte brugere, der også kæmpede for at løse dette særlige problem, har bekræftet, at de formåede at løse problemet på ubestemt tid, efter at de havde repareret deres rammeinstallationer ved hjælp af Framework-reparationsværktøjet.

Her er en hurtig guide til kørsel af .NET framework reparationsværktøj:

 1. Besøg dette link (her) og klik på Hent knappen under Microsoft .NET Framework Reparationsværktøj.
 2. Fra det næste skærmbillede skal du markere det felt, der er knyttet til NetFxRepairTool.exe, klik derefter på næste for at starte download.
 3. Vent på, at overførslen er gennemført, dobbeltklik derefter på den nyligt downloadede eksekverbare fil, og klik på Ja ved UAC (brugerkontokontrol) bed, hvis du bliver bedt om at gøre det.
 4. Inde i Microsoft .NET Framework Reparationsværktøj (når du kommer til det første vindue), skal du markere afkrydsningsfeltet tilknyttet Jeg har læst og accepteret licensbetingelserne,klik derefter på Næste for at gå videre til næste vindue.
 5. Vent, indtil analysen er afsluttet, og klik derefter på Næste i det næste vindue for at anvende de anbefalede ændringer baseret på typen af .NET problemer, du har.
 6. Når værktøjet har foretaget de nødvendige ændringer på din computer, skal du trykke Afslut for at afslutte processen.

  Bemærk: Hvis hjælpeprogrammet ikke genstarter din computer automatisk, skal du gøre det manuelt.

 7. Ved næste opstart af computeren skal du gentage den handling, der tidligere forårsagede 0xe0434352 fejl, og se om problemet nu er løst.

Hvis du stadig støder på det samme problem, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 3: Udførelse af en CHKDSK-scanning

Et andet gyldigt scenario, der ender med at udløse 0xe0434352 fejl er en eller flere dårlige sektorer på din harddisk, der muligvis ender med at påvirke systemets stabilitet, når visse handlinger udføres. Hvis dårlige sektordata er ansvarlige for de problemer, du støder på, er chancerne for, at dit system fortsætter med at udløse denne applikationsfejl, indtil du gør noget ved det.

BEMÆRK: Dette scenarie gælder kun, hvis du bruger et traditionelt drev (HDD). SDD'er har ikke dette problem.

Nogle brugere, der også kæmpede for at løse problemet 0xe0434352 error har bekræftet, at en CHKDSK-scanning endte med at løse problemet helt.

Her er en hurtig guide til kørsel af en CHKDSK-scanning:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Cmd' inde i tekstfeltet, og tryk på Ctrl + Skift + Enter for at åbne en forhøjet kommandoprompt. Når du ser UAC (brugerkontokontrol) hurtig, klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når det lykkes dig at komme ind i den forhøjede kommandoprompt, skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter for at starte en offline scanning:
  chkdsk / f
 3. Vent tålmodigt, indtil processen er afsluttet, og luk ikke den forhøjede CMD-prompt, så du ikke udsætter dit system for andre logiske fejl.
 4. Når processen er afsluttet, skal du genstarte din computer og se, om problemet er løst ved næste systemstart.

Hvis du stadig støder på det samme 0xe0434352 fejl, gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 4: Opnå en ren starttilstand

Hvis ingen af ​​nedenstående metoder har tilladt dig at løse problemet, skal du begynde at overveje muligheden for, at du har at gøre med en tredjepartskonflikt, der ender med at udløse 0xe0434352 fejl. Ifølge berørte brugere sker dette normalt med FPS-overvågningsapps, der inkluderer et overlay, men der kan være en anden type konflikt, som vi ikke har været i stand til at identificere.

En sikker måde at bekræfte eller udelukke denne mulighed på er at opnå en ren starttilstand, hvor ingen sådan konflikt er mulig. Dette tvinger i bund og grund din computer til kun at starte med de nødvendige Windows-processer og -tjenester.

Hvis du starter din computer op i ren starttilstand, og problemet ikke længere opstår, har du bare bekræftet, at 0xe0434352 der opstod en fejl i en slags applikationskonflikt. Hvis dette sker, bliver det et spørgsmål om at identificere de processer, der er ansvarlige for problemet.

Her er en hurtig guide til at udføre en ren opstartsprocedure og identificere det tredjepartsprogram, der forårsager 0xe0434352 fejl:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter 'Msconfig' og tryk på Gå ind at åbne op for System konfiguration menu. Når du bliver bedt om af UAC (brugerkontokontrol), klik Ja at give administrative rettigheder.
 2. Når det lykkes dig at komme ind i System konfiguration klik på vinduet Tjenester fanen øverst i menuen. Sørg derefter for, at boksen tilknyttet 'Skjul alle Microsoft-tjenester‘Er markeret. Når du har gjort dette, har du fjernet alle nødvendige Windows-tjenester, så du ikke ender med at deaktivere noget væsentligt for, at dit operativsystem fungerer.
 3. Når det lykkes dig at udelukke alle vigtige tjenester fra listen, skal du klikke på Slå alt fra knap for effektivt at forhindre, at enhver form for tredjepartstjeneste bliver kaldt til handling under næste maskinstart.
 4. Vælg derefter Start op fanen og fortsæt ved at klikke på Åbn Jobliste fra den næste menu.
 5. Når du formår at komme ind i Start-fanen i Task Manager, start systematisk med at vælge hver opstartstjeneste, og klik derefter på Deaktiver knappen nederst på skærmen. Denne procedure sikrer, at ingen opstartstjenester bliver kaldt til handling under den næste opstartssekvens.
 6. Når du er kommet så langt, opnås den rene boot effektivt. Alt der er tilbage at gøre nu for at udnytte det er at genstarte din computer.
 7. Ved den næste opstart af computeren skal du drage fordel af den rene starttilstand ved at gentage den handling, der tidligere udløste 0xe0434352 fejl.
 8. Hvis fejlkodevinduet ikke længere vises, skal du identificere din skyldige. Derefter er den eneste måde at gøre dette på systematisk at genaktivere de tidligere deaktiverede tjenester og processer og parre dem med regelmæssig genstart, indtil du formår at finde synderen. Når du opdager det, skal du lade det være deaktiveret for at forhindre, at konflikten nogensinde opstår igen.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den endelige potentielle løsning nedenfor.

Metode 5: Opdatering af hver OS-komponent

Hvis ingen af ​​nedenstående metoder har tilladt dig at løse problemet, er chancerne for, at du har at gøre med en eller anden form for systemkorruptionsproblem, der ikke kan løses konventionelt. Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du kun løse problemet ved at nulstille hver WIndows-komponent inklusive opstartsrelaterede processer.

Når det kommer til at gøre dette, har du to veje frem:

 • Reparation af installation (reparation på stedet) - Dette er en temmelig lang proces, der kræver, at du besidder et installationsmedie, der er kompatibelt med den Windows-version, du bruger. Men den største fordel er, at du får lov til at beholde langt størstedelen af ​​data inklusive applikationer, spil, personlige medier og endda nogle brugerindstillinger.
 • Ren installation - Dette er den hurtige og effektive tilgang, men den største ulempe er, at du mister hver eneste bit personlige data, der er gemt på dit Windows-drev (hvis du ikke sikkerhedskopierer dataene på forhånd).

Du er velkommen til at følge, hvilken tilgang der gælder for det, du ønsker at opnå.