Finalmouse Ninja Air58 vs Glorious Gaming Mouse

Hjem/Udtalelser/ Finalmouse Ninja Air58 vs Glorious Gaming Mouse

Finalmouse Ninja Air58 vs Glorious Gaming Mouse

Af Bill Wilson 27. november 2019 4 minutter læst

Der kan ikke benægtes, at næsten alle virksomheder på markedet forsøger at skubbe grænserne og skabe noget, der virkelig er unikt og øverst på linjen, når det kommer til periferiudstyr til spil. Mens vi fortsat siger nyskabelser fra de store fyre som Razer, Logitech og Corsair døgnet rundt, handler dagens artikel om ingen af ​​disse virksomheder.

Faktisk ser vi i dag på en detaljeret sammenligning mellem Finalmouse Ninja Air58 og Glorious Model O. To mus, der ligner på mange måder, men også tilfældigvis har mange forskelle. Årsagen til denne sammenligning stammer fra det faktum, at begge disse konkurrerer med hinanden, og for alle, der ønsker at købe en god spilmus, kan dette helt sikkert være til hjælp.

Når vi taler om den herlige model O, har vi en grundig gennemgang af modellen O her, er du velkommen til at tjekke den ud.

Lad os lige nu fokusere på sammenligningen. Som altid vil vi diskutere forskellige aspekter af begge mus som deres design, sensor, komfort og den samlede præstation. Formålet her er at tale om vinderen.

Form og design

Tro det eller ej, en af ​​de vigtigste faktorer for enhver gamingmus er form og design. Uden en god form eller et design vil du måske heller ikke have hænderne på en mus. Det betyder virkelig, hvordan en mus sidder under din håndflade.

Både Ninja Air58 og Model O følger et ret simpelt og ambidextrous design, der ikke rigtig er et banebrydende design. Faktisk ville mange kalde det kedeligt. Men det er her kedsomheden ender. For at være den letteste mus omkring, har begge mus et godt bikagemønster på kroppen, og nej, det er ikke dit sædvanlige bikagemønster; begge mus har honningkager skåret ud af kroppen for at reducere vægten.

Indrømmet at det giver anledning til bekymring for støvet, der kommer ind i hullerne, men indtil videre har vi ikke hørt en sådan klage fra nogen af ​​dem.

Når vi går videre, er den ene ting, der adskiller designet her, det faktum, at Model O har RGB-belysning under bikagemønsteret såvel som på begge sider, hvilket giver det et meget flot udseende, når belysningen er tændt, især når det kommer til den hvide farve.

En anden stor ting er kablet på begge mus; det er ikke flettet, men bruger et andet materiale, der gør kablet super letvægt til det punkt, at musen næsten føles trådløs. Kablet på Model O er bedre, fordi det er tykkere og ikke udvikler knæk over tid.

Så mens formen er den samme; for os er designet klart bedre på Model O.

Vinder: Model O.

Vægt

Tro det eller ej, at have en let mus er noget, der er ekstremt vigtigt for mange mennesker. Som en person, der har spillet på et professionelt niveau, kan jeg forsikre dig om, at det er vigtigt for enhver, der er smidig med at håndtere musen, at vægtbalancen er ideel.

Hvis vi uddeler priser til den mus, der er den letteste fra begge, så tager Finalmouse Ninja Air58 kagen. Simpelthen fordi den kun vejer 58 gram. Mens Model O vejer 67 eller 68 gram baseret på om du vælger det matte design, af det blanke design.

Vægtforskellen er heller ikke mindre. Det er 10 gram, og det gør en stor forskel for dem, der har følsomt greb.

Vinder: Finalmouse Ninja Air58.

Sensor

Når det kommer til en spilmus, er en ting, der betyder meget, en sensor. En mus med en god sensor vil altid være bedre end en mus uden en god sensor, selvom den ikke ser godt ud med hensyn til æstetik. For alle, der ønsker at have en jævn sporingsoplevelse samt sigte. En god sensor hjælper ikke kun i spil, men gør det også, når det kommer til andre produktivitetsopgaver som fotoredigering eller videoredigering.

Både Model O og Ninja Air58 bruger den samme PMW 3360 PixArt-sensor; det er en af ​​de mest moderne og avancerede sensorer, der er tilgængelige på markedet, og det bedste er, at det fungerer rigtig godt. Det tilbyder måske en af ​​de mest nøjagtige og præcise sporinger. Så gaming eller andre opgaver, der involverer musekontrol, bliver fantastiske.

Mens begge mus har den samme sensor, bliver de også finjusteret. Nedenfor kan du se en sammenligning.

  • Model O: Tilbyder 400 til 12.000 DPI.
  • Air58: Tilbyder 400 til 3.200 DPI.

Mens begge af dem ville have været vinderen, men på grund af den højere DPI og afstemningshastighed tager Model O kagen.

Vinder: Model O.

Software tilpasning

Softwaretilpasning er ofte noget, som ikke mange mennesker leder efter i en mus. Der kan dog ikke benægtes, at det er bestemt godt at have ekstra granularitet og kontrol over dine perifere enheder.

Med det i tankerne kommer Model O med sin proprietære software, der giver dig mulighed for at foretage ændringer af musen inklusive ændringer i belysning, DPI, makroer, lift-off afstand og alle de andre tilpasninger, du kan foretage til musen.

På den anden side tilbyder Air58 ingen reel tilpasning overhovedet. Der er ingen proprietær software til tilpasning af makroer eller noget af den art. Hvis du vil lege med DPI, skal du også bruge en tredjepartssoftware til det.

Det er overflødigt at sige, med hensyn til tilpasning af software, går Model O til hele 9 yards og er også en meget mere omfattende oplevelse.

Vinder: Model O.

Konklusion

Så for at pakke det hele sammen; den eneste virkelige fordel, du vil få fra Finalmouse Nina Air58, er, at det er en lettere mus på kun 58 gram sammenlignet med henholdsvis 67 og 68 gram. I de fleste tilfælde, når du først krydser 60-gram-mærket, kan du dog ikke rigtig se forskellen.

Det er overflødigt at sige, at hvis du leder efter en god oplevelse, og du heller ikke ønsker at bruge mange penge, er Model O bestemt musen for at få, da den vil tilfredsstille alle de krav, du måtte have fra en spilmus.