FIX: Windows 8.1 Pro-fejl 800B0001

Brugere af WSUS-servere, der forsøger at køre opdateringer på klienter, der bruger Windows 8 og 8.1, står over for 800B0001 Fejlkode. Denne kode fortæller dig, at på grund af det faktum, at Windows 8 bruger en nyere WUClient end WSUS 3.0 SP2 Server kan tilbyde, har klienten ikke tillid til serveren, hvilket resulterer i den førnævnte fejlkode.

Mange brugere var frustrerede over dette problem, og oprindeligt var den eneste løsning at vente, indtil Microsoft begyndte at distribuere en ny WUClient, der løser kompatibilitetsproblemerne. Men efter et stykke tid frigav Microsoft en opdatering til Windows Server Update Services, som specifikt var beregnet til at løse dette problem sammen med et par andre quirks og bugs.

På dette tidspunkt er den eneste (bekræftede) løsning at downloade KB2734608 opdater til WSUS, og installer den på din WSUS-server. Dette giver klienter, der kører Windows 8 og 8.1, mulighed for at bruge Windows Update uden problemer.

Installer KB2734608-opdateringen

Denne fejl er en af ​​de situationer, hvor Microsoft anerkender deres fejl og kommer ud med en løsning på relativt hurtig tid. Det anbefales, at du synkroniserer alle WSUS-servere efter anvendelse af denne opdatering. Hvis du har et hierarki af servere, skal du anvende opdateringen og begynde at synkronisere fra toppen af ​​hierarkiet og ned. Du kan downloade opdateringen her. En anden ting, du skal bemærke, er, at WSUS skal være i god tilstand, for at opdateringen fungerer, og skal kunne synkronisere fra Microsoft Update. Klienterne skal også kunne kommunikere med WSUS-serveren.

Den fil, du downloader fra Microsofts websted, der er anført ovenfor, er en eksekverbar fil. Det betyder, at installationen er så enkel som dobbeltklik det i din Downloads folder. Vent på, at guiden er færdig, og genstart WSUS-serveren. Du kan nu begynde at bruge Windows Update på enheder, der kører Windows 8 og 8.1, da denne opdatering også opgraderinger det Windows Update Agentog løser fejl 800B0001.