Sådan slukkes Spotify Overlay på Windows 10

Spotify er en svensk musik-, podcast- og videostreamingtjeneste fra Spotify, der leverer digital rettighedsstyring - beskyttet indhold fra pladeselskaber og mediefirmaer. Den er tilgængelig i det meste af Europa, Amerika, Australien, New Zealand og begrænsede asiatiske lande og territorier. Spotify har apps tilgængelige til de fleste moderne enheder, herunder Apple macOS Microsoft Windows og Linux-computere, iOS- og Android-smartphones og -tablets og har "Spotify Connect" -strømningsfunktionalitet, der lader brugere lytte til musik gennem en række underholdningssystemer. Musik kan gennemsøges eller søges efter kunstner, album, genre, playliste og pladeselskab. Brugere kan oprette, redigere og dele afspilningslister samt dele spor på sociale netværk og oprette spillelister med andre brugere.

Der har dog været en klage fra Windows 8 og Windows 10 Spotify-brugere om en irriterende adfærd fra Spotify-applikationen. Hver gang en sang ændres, får du en enorm besked på din skærm med et banner, der dækker næsten halvdelen af ​​skærmen. Den samme ting sker, når du bruger medieknapper på din computer til at pause eller afspille indholdet af Spotify.

En alt for almindelig begivenhed er et pop op / banner, der vises, når du ændrer lydstyrken ved hjælp af dit tastatur. Pop op vises foruden lydstyrkeknappen, der viser det aktuelle medie, der afspilles sammen med mediekontrol. Det kommer også op selv under et spil og blokerer en fjerdedel af skærmen. Du bliver så nødt til at vente et par sekunder, før banneret forsvinder. Hvis du beslutter dig for at holde musen over banneret, nulstiller det bare den tid, du skal vente på, at banneret forsvinder.

Denne funktion er faktisk ikke Spotifys skyld. Det er indbygget i windows 8, 8.1 og 10, og Spotify udnyttede kun og brugte det i deres applikation. Displayet til lydstyrke og andre mediekontroller muliggør denne funktion. Desværre er der ingen måde at deaktivere dette i Windows bortset fra et par ikke-tillid til software som HideVolumeOSD. Linket har en masse information om, hvad det gør, og det er op til dig at stole på det eller ej, men nogle brugere har rapporteret, at det fungerer.

I teorien er det en god idé af Spotify og Windows, men brugerne har brug for muligheden for at slå den fra, ændre hvor længe banneren vises, placering, størrelse osv. Indtil udviklere kan tilføje disse funktioner, giver Spotify en mulighed for at fjerne dette banner . Dette problem blev løst i udgivelsen af ​​version 1.0.42. Spotify begyndte at udrulle denne opdatering i november 2016, og det er nu muligt, at den er tilgængelig for alle Spotify-brugere.

Spotify valgte at udrulle opdateringen til kvalitetsformål, da der er mange slags Windows-maskiner, som de ikke kunne teste på, simpelthen på grund af det store antal enhedskonfigurationer / permutationer. Windows blev også underrettet om samme problem af Spotify-teamet. Sådan deaktiveres pop op, startende fra version 1.0.42 af Spotify:

Opdater Spotify og deaktiver meddelelser fra skærmindstillingerne

Du skal først opdatere til den seneste version af Spotify eller i det mindste version 1.0.42, ellers er disse funktioner ikke tilgængelige for dig.

  1. For at få opdatering når den er klar til din konto, skal du blot genstarte applikationen, mens du er på en internetforbindelse. Du kan kontrollere, om en opdatering er klar ved at gå til "Om Spotify" i den øverste navigationslinje. Foretag opdateringen. Du ved, at du har den seneste opdatering til denne tutorial, hvis versionen bliver 1.0.42 eller mere / senere.
  2. Gå til din Spotify-applikation Menu > klik Redigere > vælg Præferencer > og rul ned for at seVisningsindstillinger.
  3. Deaktiver “vis overlay på skrivebordet, når du bruger medietaster”Valgmulighed (bliver grå hvis deaktiveret).

Windows-skrivebordsoverlay-funktionen er nu deaktiveret for din Spotify-app.