Sådan opsættes og konfigureres dit Android Smartwatch

Du er muligvis nu i besiddelse af et nyt Android Wear Smartwatch og har brug for at komme i gang med det uden problemer. Nå, nogle mennesker kan overse behovet for en installationsproces, der er beregnet til at være nyttig til at tilpasse Smartwatch. Det er vigtigt at følge installationsvejledningen, som vi giver dig til din Android Wear Smartwatch.

De tilgængelige Android Wear-smartwatches kan omfatte Nexus 6, Samsung Gear Live, LG G Watch og Huawei Watch 2 for blot at nævne nogle få. Uanset hvilken Smartwatch du har, er der behov for at gennemgå installationsprocessen ved at følge de anbefalede indstillinger og downloade de nødvendige apps.

Første opsætning til Android Wear Smartwatch

Inden du går i gang med installationsprocessen, er der nogle vigtige overvejelser, du skal sætte på plads for at opnå en vellykket installationsprocedure. Dette vil sikre, at du ikke har unødvendige problemer, når du konfigurerer Android Wear Smartwatch efter eget valg.

Først og fremmest skal du sikre dig, at du tænder din Smartwatch og Smartphone. Hvis de ikke tændes, skal du oplade dem ved at slutte dem til en strømkilde. Dit batteri skal være fyldt, inden du starter opsætningen.

Sørg også for at tænde Bluetooth på din telefon. Du opnår dette ved at følge nedenstående trin:

 1. Åbn Indstillinger app på din Android-telefon.
 2. Klik på Bluetooth og skift derefter kontakten ud for Bluetooth at dreje det på.

Du skal også sørge for, at din Smartwatch og telefon er kompatible. Hvis de ikke er kompatible, er der en mulighed for, at de to ikke opretter forbindelse. Du skal sikre dig, at Wear OS er kompatibelt med din telefon. For eksempel fungerer Wear OS af Google godt med telefoner, der kører Android version 4.4 og nyere versioner, mens de ekskluderer Go-udgaven. Interessant nok kan Wear OS parres med ikke kun Android-telefoner, men også iOS-enheder. Derfor skal du kontrollere Android-versionen af ​​din telefon:

 1. Gå til Indstillinger på din telefon.
 2. Rul ned til Om enheden og tryk på den.
 3. på skærmbilledet Om enhed skal du kontrollere Android-version af din telefon.

Desuden skal du også tage afstanden mellem din Android Wear Smartwatch og din telefon i betragtning. For at opnå en vellykket installationsproces skal du sikre dig, at disse to enheder er tættere på hinanden. Dette garanterer en effektiv parring af enhederne.

Endelig bliver du nødt til at få Wear OS by Google-appen, som gør det muligt for dig at forbinde dit Smartwatch med din telefon. Med Wear OS-appen kan du konfigurere din Android Wear Smartwatch med succes. Følg nedenstående procedure for at downloade Wear OS-appen:

 1. Gå til Google Play Butik på din telefon.
 2. Type Brug OS i søgefeltet.
 3. Klik derefter på Installere.

Installationsproceduren til Android Wear Smartwatch

Når du har sikret dig, at alle overvejelser er på plads i den oprindelige installationsproces, kan du nu fortsætte og konfigurere din Android Wear-smartphone. Du skal følge nedenstående procedure for at garantere en frugtbar installationsproces:

 1. Først, tænde for dit Smartwatch ved at trykke på Tænd / sluk-knap.
 1. Start Brug OS-app på din telefon, og sæt den op.
 1. Dit ur vil bede dig om det vælg et sprog. Så vælg et passende sprog på dit ur.
 1. På dit ur accepter servicevilkårene og fortsæt.
 1. Mens Bluetooth er tændt i din telefon skal du gå tilbage til Wear OS-appen og følge instruktionerne på skærmen, da den finder dit Smartwatch. Tryk på navnet af din Smartwatch når du først har lagt mærke til det.
 1. Derefter skal du par enhederne. Du vil være i stand til at se kode på din telefon og Smartwatch. Hvis koderne er de samme, bliver du nødt til at gøre det klik på Par på din telefon. Tværtimod, hvis koderne ikke stemmer overens, så prøv at genstart din Smartwatch og telefon, og prøv derefter igen.
 1. Wear OS-appen beder dig muligvis om at aktivere adgang til notifikationer. Dette afhænger af indstillingerne på dit Smartwatch.
 1. For at afslutte skal du følge instruktionerne på skærmen og afvikle. Hvis din Smartwatch og telefon opnåede en vellykket forbindelse, finder du “Forbundet”I Wear OS-appen og på dit Smartwatch. Ellers vil du bemærke “Frakoblet” på din Smartwatch-skærm.
 1. Efter en vellykket forbindelse er du opsat og klar til brug.

Ud over dette kan du være i stand til at tilføje andre nyttige komponenter til din Android Wear Smartwatch, der helt sikkert vil være praktisk. Du skal muligvis downloade og installere tredjepartsapps, der giver dig mulighed for at udføre en række fantastiske opgaver som Smart Home-fjernbetjening blandt andre. Du kan muligvis også indstille dit fitnessmål og påmindelser samt finjustere dine meddelelsessvar.