Hvad betyder DD?

Hjem/Lære/ Hvad betyder DD?

Hvad betyder DD?

Af Habiba Rehman 12. september 2018 3 minutter læst

'DD' betyder '' Designated Driver 'og er et andet internetjargong, der ofte bruges af mennesker, der elsker at være på sociale medier og elsker at sende sms'er. DD refererer grundlæggende til den person, der ville køre dig eller din ven eller nogen, som du taler med i øjeblikket, hvor end de vil være. Du kan endda bruge akronymet DD til dig selv, hvis det du kører.

Hvor bruges DD ofte?

Det bruges mest ved sms'er og på sociale medienetværk, hvor du kunne uploade et billede af dig selv og billedteksten 'DD for i dag'. Dette viser, at du vil være den 'udpegede driver' i dag.

Hvordan kan du bruge DD i din samtale?

Forudsat at du er i samtale med en ven, hvor du begge skal ud på et hangout. Så her er hvordan du kan bruge DD og give mening ud af det.

Jill: Sam, min mor, har taget bilen. Jeg er hjemmebundet i en uge.

Sam: Ingen bekymringer! Jeg bliver din DD for ugen. Kun hvis du køber gratis mad til mig!

Jill: Livredder! Og færdig!

I dette eksempel kunne din ven ikke komme til stedet, fordi hun ikke havde en bil, og du tilbød hende at være hendes chauffør i ugen, hvilket gør dig til den udpegede chauffør til hende. Brug af DD her giver perfekt mening.

Lad os se på flere eksempler på DD, og ​​hvordan du kan bruge det, når du er på sociale netværk eller sender SMS til venner og familie.

Eksempler på udpeget driver

Eksempel 1

Ven 1: Kan du hente mig i dag til skolen?

Ven 2: Undskyld mand! Far er DD i dag. Han bliver superpisset, hvis jeg bad ham om at lave en pitstop.

Ven 1: Intet problem!

Vi ved alle, hvordan fædre, eller venter, enhver DD ville føle, når du fortæller dem, at du skal lave et lille stop eller har brug for at hente nogen fra et sted, der er ude af vejen.

Det er en af ​​grundene til, at jeg sørger for, at min mor er min DD, når jeg skal ud. Jo roligere er DD, jo bedre.

Eksempel 2

Situation: Du er ud af alle dine søskende den eneste, der ved, hvordan man kører. Og da du har ferie fra skolen, bliver du bedt af dine travle forældre om at vælge din lillesøster fra undervisningen hver eneste dag. Så nu, når du taler til dine venner via beskeder, her er hvordan du bruger DD-akronymet.

Dig: Jeg er så træt af at være DD!

Ven 1: Hvem bad dig om at lære at køre så hurtigt?

Ven 2: LOL!

Ven 3: Det er bedre at være DD end at sidde på passagersædet.

At være DD, det vil sige den udpegede driver, kan til tider være en smerte. For når du først ved, hvordan du kører, bliver du automatisk chauffør for huset. Men på samme tid har DD også sine ulemper afhængigt af en anden.

Så hvad foretrækker du? At være DD eller gøre en anden til din DD? Jeg er stadig forvirret over min holdning til dette.

En anden betydning for DD

Nu mens Designated Driver er den mest anvendte betydning for DD, og ​​bruges ofte i en sammenhæng, hvor det altid betyder den Designated Driver. DD kunne også betyde noget andet. En anden betydning for DD, ifølge de tendenser, der ses på fora på sociale medier og sms-mønstrene, betyder 'Kære datter' eller '' Darling Daughter '.

Uanset om du er datter eller datterens forældre, kan du bruge DD på så mange måder. Lad os se på nogle eksempler.

Eksempel på kære datter eller elskede datter (DD)

Eksempel 1

Det er jeres forældres jubilæum. Du uploader et smukt familiebillede, skriver en hjertesmeltende note til dem og afslutter noten med akronymet 'med kærlighed, din DD.', Som grundlæggende betyder 'med kærlighed, din elskede datter' '

Eksempel 2

Du er dine eneste forældres barn. Og nu er det tid for dig at deltage i college. Du finder et brev i din håndtaske, der hedder DD. Her kan det betyde enten kære datter eller elskede datter, da dine forældre adresserer brevet til dig.

Eksempel 3

Du sender en besked til dine forældre fra dit nye nummer. Og her er hvordan samtalen går.

Dig: (beskeder fra et nyt nummer) Hej der

Mor: Hvem er dette?

Du gætter!

Mor: ?

Dig: DD

Mor: Åh skat! Har du ændret dit nummer? Hvorfor?

Nu kender ikke alle forældre de populære akronymer i disse dage. Men du forstår det her, hvordan du bruger DD nøjagtigt, hvilket betyder 'Kære datter' eller 'Darling Daughter' i dette specifikke eksempel.

Hvordan man skelner mellem de to DD'er

Du kan altid genkende den sammenhæng, hvor forkortelsen er brugt, ved at læse de sætninger, der er knyttet til det. Hele samtalen med den anden person skal læses opmærksomt, så du forstår den rigtige betydning for akronymet DD.